Szex

Aranyifjak klubja

Az aranyifjak harmincas éveiket taposó, jól keresõ fickók, akiknek eszük ágában sincs megnõsülni. Baráti társaságukban tetszetõs ideológiát gyártottak önzésükhöz.





– Minket az értékrendünk különböztet meg az átlagférfiaktól – mondja Áron. – Ők ebben a korban családot alapítanak, mi élünk, mint hal a vízben. A lényeg a feltétlen szabadság.
– Van fogalmad arról – szegezi nekem a kérdést Zsolt -, milyen örömteli hazudozások, magyarázkodások nélkül élni az életet? Nincsenek hisztiző barátnők, számonkérő telefonok, vádaskodások… Nem ígérünk semmit, de azt mindig betartjuk.
– Ha összejössz egy nővel, nemsokára felmerülnek a kérdések: összeköltözés, házasság, gyerek. Most kössük le magunkat, amikor kezdünk igazán jól élni, amikor szuper járgányra, egzotikus utakra és gondtalan szórakozásra is telik? – húzza a száját Attila. – Régebben nekem is voltak hosszabb lélegzetű kapcsolataim, ahol alkalmazkodtam. Ma már a csajom érzelmeivel szemben előbbre helyezem a saját érdekeimet.
– És ha mégis szerelmesek lesztek? – kockáztatom meg a bátortalan kérdést.
Két válasz is érkezik, szinte egyszerre.

– Elméletben bárkivel előfordulhat, hogy „besikerül” neki az igazi. Ám a gyakorlat nem ezt mutatja… – felel Bence.
– A szerelem nagyon megbecsülendő, csodás élmény – így Jocó. – De ritka madár. Én tizenöt év alatt mindössze kétszer jártam így. Közben persze nagyon harmonikus viszonyokat folytattam, de ezekben nem voltak mély érzelmeim. A két dolog ugyanis nem feltétlenül függ össze.
Mintha másik bolygóra csöppentem volna… Ebbe a világba feltétlenül el kéne hozni a csajokat, hogy lássák, a pasik valóban másik planétáról valók.






Aggelgénytípusok

A srácok megosztják velem teóriájukat az agglegényekről. Öt csoportba sorolják magukat aszerint, ki milyen okból nem akar nősülni.
1. Zsigeri agglegény: személyiségéből adódóan alkalmatlan bármiféle tartós partnerkapcsolatra.
2. Meggyőződéses agglegény: az „agglegényizmust” mint életformát szabad akaratából választotta.
3. Majrés agglegény: számos rossz példát látott maga körül. Retteg egy unalmas, kiüresedett kapcsolattól.
4. Operett agglegény: ha van nő, nem agglegény, egyébként ebben a szerepben tetszeleg.
5. Sors által agglegénnyé nyomorított férfi: akit a csalódások által kiváltott keserű közöny tett agglegénnyé.





Amazonok támadása


– Én mindig nyílt kártyákkal játszom – folytatja Attila. – Előre elmondom a nőknek, mire számíthatnak velem kapcsolatban.
– Én is – vigyorog Áron. – Kivéve, ha a libidóm legyőzi az őszinteségemet…
– És mit szólnak a lányok – kérdezem -, ha többet szeretnének, mint ti, ám mégsem sikerül a dolog?
Attila arcán látszik, általában vegyes a fogadtatás.
– Némelyikükkel később is megmarad a jó viszony. Ám a nők egy része nem gondolja végig, mit vállal. Ha látják, hogy „befektetésük” nem hozott tartós eredményt, gyűlölködni kezdenek.

Bence még ma is reszket a dühtől, ha Kornéliára gondol. Amikor a lány rájött, hogy a férfi csak szexelni akart vele, kegyetlen bosszúhadjáratba kezdett.
– Éjszakánként telefonon hívogatott! Kalapáccsal betörte a lakásom ablakait! Az autóm oldalát összekaristolta! Fel tudod ezt fogni?
(Megpróbálok rendkívül döbbent képpel hallgatni. Inkább nem mesélem el nekik, hányszor képzeltem el, hogy egy húsklopfolóval pépesre zúzom Gézám koponyáját mindazokért, amiket velem tett.)
Kornélia nem hagyta békén Bencét. Zaklatta a szüleit, ellehetetlenítette a munkahelyén. Aztán a férfi észrevette, hogy hitelkártyájáról valaki leemelt egymillió forintot. Ekkor jelentette fel a lányt. A tárgyalás időpontját már kitűzték.

– Az a baj veletek, nőkkel – vonja le következtetéseit Zsolt -, hogy amint odaadjátok a testeteket, követelődzőkké váltok. A szex utáni napon ötször telefonáltok: hiányzol, jó volt, mikor találkozunk… Erre egy férfinak nincs szüksége. Ahhoz idő kell, hogy a megfelelő érzelmek kialakuljanak, azokat nem lehet sürgetni.
– Én imádok megküzdeni egy nőért – vallja be Jocó. – De ti nem hagyjátok. Gondolod, kell nekem egy lány hosszú távon, ha épp csak megismerkedtünk és máris ágyba cipelhetem?
– Szerintem a legtöbb nőt a tiltott gyümölcs vonzza – így Attila. – Ha nem vagyok betörhető, izgalmassá, érdekessé válok, mert mindegyik lány azt hiszi, majd ő képes lesz megváltoztatni. Aztán jön a koppanás és a „haragszomrád”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top