Szex

Édeshármas

Nikit mostanában alig látjuk. Ha mégis leereszkedik közénk, néhány szónál többet nem lehet kihúzni belõle. Az öltözködése is megváltozott, a barátnõnk lázad!





Édesanyja által választott, szolid ruháit újabban testhez simuló topokra és miniszoknyákra cserélte. És a legfeltűnőbb, hogy folyamatosan élveteg vigyor játszik az arcán. Persze sejtjük, honnan fúj a szél. Amikor már nem képes állni kíváncsiságunk rohamát, elhív minket új barátja, a szobrász műtermébe. A hatalmas helyiségben körös-körül kőből faragott, fej nélküli, ruhátlan nőalakok hevernek.
– Ez te vagy? – kérdezem Nikit egy nagymellű, karcsú derekú torzó láttán.
– Dehogy! Nekem nincs ekkora seggem! Az Zsuzsa, Ede előző barátnője. Egy ribanc volt, szegény Edét megnyomorította! Ez vagyok én – mutat egy, az előzőhöz megszólalásig hasonlító aktra.

Nikit még sosem hallottuk így beszélni, mindig kerülte a trágárságot. Eddig finom volt és visszafogott. Lehet, hogy régi ruháival együtt a gátlásait is levetette? Közben betoppan Ede, aki nem úgy fest, mint akit megnyomorítottak. Szemmel láthatóan kedvére való a hölgykoszorú. Mindannyiunknak felajánlja, hogy ingyen és bérmentve (csak mert Niki barátnői vagyunk) szobrot készít rólunk.

– Jó, de én ruhában szeretném! – provokálja Edét Laura.
– Azt nem lehet – felhősödik be a nagy művész tekintete. – Ruhában nem tűnik elő a valódi éned!
– Értem már – vihog fel Ivett. – Mutasd a csiklódat, megmondom, ki vagy!
– Azt hiszem, mennünk kéne – szólok a csajoknak.
Niki és Ede nem marasztal minket. A lépcsőházban lefelé menet furcsa robaj üti meg fülünket. Mintha valaki szobrokat borogatna. Talán a mester dühöng? Szegény Niki!





Egyiket a másik után

Ivett egy szépségszalonban dolgozik a Kolosy téren, kozmetikusként. Lehetőség szerint mindannyian ugyanakkorra jelentkezünk be, és elfoglaljuk az egész helyiséget.
– Képzeljétek, összejöttem a vörös szeplőssel! – kezdi a történetét.
Tudatunk mélyéről előszedegetjük az emlékfoszlányokat. Aha, a számítógépes tanfolyam szimpatikus ifjúja.
– De nemcsak vele, hanem a barátaival is! – folytatja.
– Úgy érted, egyszerre? – kérdezi Niki döbbenten.
– Dehogy! Nem akartam megbántani őket, egyikük sem tud a másikról!
Ivett ezek szerint mégiscsak ügyel a férfiak érzékenységére. Alig várjuk, hogy elmesélje, kivel mikor és hol jutott a csúcsra. A vörös srác volt az első, egyszer a tanfolyam után Ivett felugrott hozzá az albérletébe. Szexuális teljesítményére nem sok szót veszteget barátnőnk, csak annyit mond, görbe a farka és csupa szeplő. Ezután következett Pali, egy olyan estén, amikor a vörös srác óvatlanul meghívta magához Ivettet és a haverját is. A vörös srác annyit ivott aznap este, hogy néhány óra múlva beájult az ágyba. Ekkor Pali a tettek mezejére lépett Ivettel a padlón.

– Nem volt rossz, de semmi különös.
A sorban a harmadik hely Vincének jutott, akivel barátnőm egy bulit hagyott ott, hogy a srác autójában a test örömeinek hódoljanak.
– Gyönyörű farka van! Máskor is bevállalnám!
Sajnos a srácnak komoly kapcsolata van már több éve.
A baráti társaság utolsó tagját, Sütit pedig egy szaunázás után sikerült Ivettnek a kezei közé kapnia.
– Ő olyan volt, mint a gyorsvonat. Még a hajamat sem kócolta össze az izgalom, ő már rég elment…






Édeshármas


Ivett fejébe szöget ütött Niki kérdése. Mármint arról, hogy egyszerre csábította-e el a srácokat. Úgy döntött, megvalósítja régi vágyát, és kipróbálja, milyen több pasival egyszere. Pontosítsunk: két pasival egyszerre. Ha a férfiak folyton arról fantáziálnak, milyen klassz lehet két nővel szeretkezni, egy nő miért ne vágyhatna két pasira?
Ivett a vörös hajú srácot és barátját, Palit szemelte ki a célra. A srácoknak eleinte tetszett az ötlet, (hogyan is bírnának egy felajzott bombázónak ellenállni?), ám aztán mindkettőjüket megzavarta egy másik meztelen férfitest közelsége. Olyannyira, hogy Pali többször is lekonyult az akció közben. A vörös hajú srác végül nem bizonyult túl finnyásnak, gondtalanul szórta szét magjait haverja hátán. Ivett ekkor érezte úgy, hogy az estének lőttek.

Pali azonban konok és kitartó ember. Szó nélkül kézenfogta Ivettet, átvitte a másik szobába és ott fejezte be, amit előzőleg elkezdeni sem nagyon tudott.
A barátnőnk nem volt elégedett a hármas szexszel.
– Egyszerűen nem bírtam mindkettőjükre figyelni! Ahelyett, hogy megsokszorozódna az élvezet, a fele kárba vész!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top