Szex

Ivett, a konzervatív

Ivett legfrissebb hódítása Herédi, a neves rádiós mûsorvezetõ. Egy Náray divatbemutatón ismerkedtek meg, amire külön-külön, egyedül érkeztek, de amirõl karonfogva, együtt távoztak.





Barátnőnk szerint egy nyelvet beszélnek, különösen a franciában értik meg egymást. Herédi nem sokat köntörfalaz, megkéri Ivettet, legyen partnere ifjúkori álma valóra váltásában: szeretné egy másik pár szeretkezését nézni szex közben. Ivett szívesen bővíti tapasztalatai körét, tehát tétovázás nélkül igent mond. Herédi a szervezés összes nyűgét magára vállalja. Egy barátjával és annak alkalmi kedvesével jelentkeznek be négyesben egy szállodába. Minden flottul megy, Herédi ódákat zeng fantasztikus orgazmusáról, de Ivett fanyalog:
– Egyáltalán nem figyelt rám! Gyömöszölt, mint egy guminőt, közben kocsányon lógó szemekkel bámulta a szomszéd ágyat!
Barátnőnk megállapítja, minél több dolgot kipróbál a szex terén, annál konzervatívabb: egyre jobban becsüli az egy férfi – egy nő felállás erényeit.

A puding próbája

Kisgéza az év utolsó napjait az apjánál tölti, így Dávid ellátogathat hozzám Pécsről. Kicsit izgulok, eljut-e a hófúvásban, ítéletidőben Budapestre. Végre ideér! Mint jóképű sarkkutató, áll a küszöbömön, tetőtől-talpig hó borítja, a szemöldökére fagyott zúzmara alól pajkosan kacsint rám. Megölelem, lassan felenged. Kissé zavartan fürkészem. Kettős érzés: személyesen alig ismerem, pedig telefonon már igen bensőséges viszonyba bonyolódtunk.





Az este folyamán aztán előbukik belőle fájdalma, mesél a lányról, akit rajongva szeretett és aki nem akart a felesége lenni. Hallgatom és tűnődöm: csak vigasztalásra vágyik vagy valóban engem akar? A szerelem, bármennyire szeretnénk, nem érkezik megrendelésre. Idegen a teste, nem találom a helyem mellette. Virrasztok egész éjjel, ő is sokat mozgolódik. Reggel kapkodva húzza magára ruháit, gyors puszival búcsúzik. Bár megígéri, hogy hív még, tudom, most látom utoljára. Nem ő lesz, aki megvált a társtalanságtól. Nem haragszom rá, sejtem, mit érez. Ha nem vagy túl egy kapcsolaton, sokkal tragikusabb valaki más mellett ébredni, mint egyedül. Olyankor felerősödik kedvesed hiánya.

Lehetnék bármilyen, Dávidot nem bírnám megtartani, mert nem én vagyok a lány, akit még mindig áhít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top