Szex

Párhuzamos viszonyok

Hatalmas hibát követtem el. Azt tettem, amit a legostobább libák: lefeküdtem Gézám legjobb barátjával. Hogy miért? Hát persze, így akartam fájdalmat okozni az exférjemnek.





Sikítani tudnék, annyira banális. A megcsalt feleség törleszteni próbál sérelmeiért. Szánalmas! Karcsi ráadásul nős ember, nejét, Anettet kedvelem. A szakítás utáni időszakban gyakori vendég voltam náluk, egyrészt mert ők régi barátaink, másrészt mert Karcsi üzleti kapcsolatban is áll Gézámmal, naprakész információkkal rendelkezik róla. Tőle tudtam meg minden újabb nőügyet, sikert és kudarcot, amikor én már nem lehettem férjem életének részese. Karcsi behálózása tudatos akció volt, egyik este elhívtam Egerszalókra, egy közös lubickolásra. Anett továbbképzésen vett részt, így kettesben ruccantunk el fürdőzni.

Első szóra jött velem, miért unatkozott volna otthon egyedül? Én pedig úgy gondoltam, nem kell majd nagy erőfeszítéseket tennem, hogy a halványan megvilágított medencében, ahol a gőz jótékonyan eltakar minket, elcsábítsam. Valóban nem tiltakozott, amikor a víz alatt megérintettem. Az élmény még akár romantikus is lehetett volna (fejünk fölött szikrázó csillagok és kavargó hópelyhek), de egy pillanatig sem élveztem.
Hazafelé az autóban nem szóltunk egymáshoz. Szidtam magam, mi szükségem volt erre? Sohasem merném bevallani Gézámnak, mit műveltem.
Amikor kirakott a házunknál, Karcsi csak annyit mondott:
– Ismered a mondást, hogy ami egyszer volt, az nem volt?
Ebben maradtunk.





Veszedelmes viszonyok

Úgy tűnik, válságstábunk hetente értekezhet. Most éppen Laura legkedvesebb csapattársa, a szintén kick-boxos Csilla szorul támogatásra.
Csilla pár hónappal ezelőtt szerelmesedett bele bátyja legjobb barátjába, Miklósba.
– Gyanús volt, hogy a mobilját egy percre sem hagyta az orrom előtt – meséli Csilla. – Egyszer aztán, amikor aludt, elcsentem tőle.
Mivel kompromittáló sms-eket nem talált, a lány átnézte a híváslistát, gondosan feljegyezte magának a gyakran hívott számokat. Így lelte meg az ország nyugati csücskében lakó, őzikeszemű óvónőt, akit Miklós Csillával párhuzamosan szédített. Csilla elutazott a párhuzamos viszonyhoz.





– Hihetetlen dolgokat művelt ez a fickó! Azt sem tudtam, sírjak vagy nevessek, ahogy az óvónővel egyeztettünk.
Miklós találékony partnernek bizonyult. Amit az egyik nőtől tanult, a másikon kipróbálta. Kapott egy szerelmes idézetet Csillától, másnap elküldte az óvónőnek. Az óvónő mutatott neki egy szuper masszázst, következő héten már azzal kérkedett Csilla előtt. Különösebben meg sem lepődünk a történeten. Mindannyiunknak van bizonyítéka arra, milyen praktikus elmék a férfiak. Gézám például oda vitte nyaralni felszedett nőcskéit, ahol a nászutunkon voltunk. Laura imádta, hogy pasija „Életnek” hívja. Aztán megtudta, hogy a pasi már az előző barátnőjét is így szólította.
– A legszebb az volt – meséli Csilla -, amikor Miklós a bátyámmal elutazott a rokonainkhoz Amerikába, majd a rokonok nekem szánt ajándékát az óvónőnek adta.
Miklós csupán egyetlen dologban tévedett: azt hitte, a párhuzamosok csak a végtelenben találkoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top