Szex

Szenvedélyek rabságában

Niki éhségsztrájkba fogott. Vajon azért sanyargatja magát, hogy visszaszerezze Edét? Naphosszat koplal, és fut, úszik, biciklizik végkimerülésig.




Amikor a Sportuszodában a karjaimba ájul, kiabálok vele:
– Nem hagyom, hogy tönkretedd magad!
Megígéri, változtat ezután, de csupán annyit érek el, hogy kerülni kezd.
Még a magam életében sem sikerült megfejtenem, hogyan válik pusztító tűzzé egy érzelem. Gézám után, a legnagyobb krízis idején elmentem egy pszichológushoz. A merevre lakkozott kontyú doktorasszony meghallgatta történetemet és azt kérdezte:
– Mondja, miért van ennyire rágyógyulva a férjére?

Bárcsak tudnám! Doktornő, a maga szíve sose fáj? Miért szeretem még mindig azt a férfit, aki nem vágyik már rám? Miért találom tökéletesnek számtalan hibája ellenére? Miért éreztem, hogy belehalok, ha elhagy? Nem fejti meg senki a talányt. És nem tudja Krisztián, a módos kaszinótulajdonos sem, miért nem képes Ritáján kívül más nőre ránézni közel nyolc esztendeje. Rita már régen másoknál keresi a gyönyört, Krisztián még mindig utána ácsingózik. Vagy Pali, aki az akkor még facér fotós Krisztába habarodott bele. El-elszöktek munkahelyükről egy-egy jóízű szeretkezésre, ahonnan mindketten kipirultan és feldobottan érkeztek vissza. Aztán a fotós Kriszta rájött, nem szerelmes, Pali pedig csalódottságában inni kezdett. Évekbe telt, míg a férfi kiheverte a könnyű kalandnak induló viszonyt. Talán a pótolhatatlanság az oka? A hit, hogy szerelmünk nem helyettesíthető senki mással és elkárhozunk nélküle?





Több vasat a tűzben


Kálnoki lebukott. A csajok dühösek rá. Véletlenül pattant ki az ügy: mindhármukat szédítette, mindannyiuknak udvarolt. Amikor régi ismeretségünkre hivatkozva felelősségre vonom, nem tagad. Nem érti, mi háborítja fel barátnőimet. Egyiküket sem ismeri elég jól, logikus hát, hogy alkalmat teremt a közelebbi kapcsolatra. Laurát szorgosan hazaviszi esti edzései után. Néha beülnek valahová kettesben. Imponál neki barátnőnk sportkarrierje és akaratereje. Ivettet táncolni hívja, és miközben felhevülten ropják, jó érzékkel egyfolytában rendkívüli testét dicséri.

Nikit a lelki szemetesláda szerepében próbálja becserkészni, türelmesen hallgatja barátnőnk panaszait a szobrászról, csak néha vág közbe azzal, egy megértő férj mellett milyen jó feleség válhatna Nikiből. Férfiaggyal érthetetlen, miért bosszankodnak a lányok. Ők úgy érzik, Kálnoki nem volt velük tisztességes. Nem is sejtették, hogy a férfi mindhármukkal randevúzik. Olyan, mintha titokban versenyeztetné őket.

És a hab a tortán: hogy közben nemi élete is legyen, Kálnoki a munkahelyén összeszűrte a levet asszisztensnőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top