Szex

A nyerõ szexteszt

Nagyszabású felmérésbe kezdett a Cosmopolitan magazin olvasói körében. A cél nem más, mint a fiatal magyar nõk szexuális szokásainak felmérése. Az eredményeket a februári számában olvashatjátok.

A 40 kérdésből álló kérdőívet a Cosmopolitan novemberi számában, illetve a magazin honlapján tölthetik ki a bátor érdeklődők.

Nyerő szexteszt – 2004

A Cosmopolitan magazin magyar kiadása a kezdetektől fogva arra vállalkozott, hogy a fiatal nőket érdeklő és érintő szexuális témákról kendőzetlen őszinteséggel beszéljen – ami a lap bevezetése idején még igencsak kirívónak számított. Azóta – nem utolsósorban a Cosmopolitan-nek köszönhetően – sokat változott a helyzet, a lányok sokkal nyitottabbá váltak. A lap egyik legfontosabb pillére a divat, karrier és párkapcsolatok mellett továbbra is a szex.

2004 őszén a Cosmopolitan szerkesztősége úgy döntött, őszinteségért cserébe őszinteséget kér olvasóitól: annyi év után, amely során a lap készítői hónapról hónapra legtitkosabb vágyaikat, trükkjeiket és tapasztalataikat osztották meg az olvasókkal, most azt kérik, az olvasó ossza meg velük vágyait és tapasztalatait.

A kérdések a Cosmopolitan-hez hűen igen nyíltak és lényegretörőek: a maszturbációtól az orgazmuson át a szexuális fantáziákig számos témát érintenek.

A nem titkoltan hagyományteremtő célzattal induló szex-kutatás eredményeit profi piacelemzők fogják összesíteni. Az eredményeket, következtetéseket a Cosmopolitan februári számában megjelenő szex-mellékletben olvashatják majd az érdeklődők, a tervek szerint hírességek, közéleti személyiségek hozzászólásaival, véleményével fűszerezve.

A lap megjelenése utáni első három napban máris több mint 2000 fiatal nő válaszolta meg a kérdőívet.


A kérdőívhez»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top