nlc.hu
Szex
Tuti öltözködési és más tippek

Tuti öltözködési és más tippek

Vannak dolgok, nõi manírok, ruhák etc., melyektõl falra mászunk. Kár is lenne tagadni - inkább nézzük, melyek ezek.

Nem tapasztalatból mondom, hanem épphogy hallomásból, meg olvasmányélményeim alapján: az emberben életkora előre haladtával egyre kevesebb a jobbító szándék, míg végül teljesen kihal belőle. Harmincon felül még maradt bennem egy cikkre való.


Otthoni játszó





Tudom, hogy a nők többsége egész héten reggeltől estig szűk és kényelmetlen ruhákba gyömöszöli magát, és hétvégére betelik a pohár. Tör a lábnál jóval keskenyebb cseppalakú cipellő, a bokát kifárasztja az egyensúlyozás a magasított sarokban. Bevág a tanga, a szűk szoknyában, nadrágban és topban való közlekedés sem kényelmes, nem is beszélve ezeknek a ruhadaraboknak az anyagáról, mely mindig műszál, és a bőrt már csak úgy alkotta meg a természet, hogy rühelli, ami nem természetes. Hétvégére elfárad a test és az elme, és ekkor előkerülnek a szekrényből a kinyúlt pólók és trottyos gatyák.

Elfogadjuk, megértjük. Az óriás állatos mamuszra azonban nincs mentség. Nincs, mert a kibelezett kutyákra emlékeztető lábbelik ízléstelenek és infantilisek. Arról nem is beszélve, hogy a silány anyagból készített szőrös papucs hetek alatt elveszíti tartását, foszlásnak indul, és úgy néz ki, mint egy kutya- vagy nyúltetem. Teljes elrongyolódásig hordják. Nem értem, miért, mint ahogy azt sem, miért kell odahaza pecsétes, vörösboros pólót viselni, mikor tele a szekrény számos ízléses, egyébként sosem hordott ruhával.


Testszínű harisnya

Furcsa, de a világot úgy alkották meg, hogy egy különösen kellemetlen látványt nyújtó ruházkodási kellék, a testszínű harisnya megkerülhetetlen. Nem is akarjuk fundamentumaiban felforgatni a világ berendezkedését, de nem állhatjuk meg szó nélkül: a férfiak nagy százalékánál a testszínű harisnya negatív esztétikai tapasztalat. Személyes véleményem szerint a gyöngyházfényű változat pedig egyszerűen undorító. Tudom, hogy ezzel senkit sem tántorítottam el a műszálas csoda viselésétől, de milyen szép lett volna!


Hupikék törpikés zokni

A rajzfilmfigurás zoka azonnal kiver minden biztosítékot. Látványa rövidzárlatot okoz a férfiagyakban, és mint ilyen, feltalálásában és gyártásában egy földalatti szervezet vagy a földönkívüliek kezét vélem sejteni. A kevésbé fertőzött nők csak otthon viselik, de a súlyosabb esetek emberek közé is mennek benne. Ha kivillan egy snoopys boka, nyomban végem, lebénulok és csak nagy sokára térek magamhoz. Mivel a vicces zokni eredetileg gyermekek számára készült, sikere a nőknél nem tanulságmentes: vigyázz mit találsz ki, mert rossz kezekbe kerülhet.


Rózsaszín epres hajgumi





Nem tiszta kategória, mert a finoman pedofil hajlamú pasik – tudjuk, sok ilyen akad – vonzódnak minden kislányos rekvizitumhoz. A többi hím, így jómagam is, értetlenül áll a jelenséggel szemben, hogy nők egész falkája fogja össze rakoncátlan tincseit olyan hajgyűrűvel, melyen egész kis gyümölcskosár található, de nem a természetes – ó a világért sem – színekben, hanem a leggiccsesebb szintetikus tónusokban. Stilizált pinki eper, fénylő, mint egy üstökös, jaj.


Plüssállat-gyűjtemény

Egy-egy vicces kabalafigurával a könyvek előtt, egy egeres kulcskarikával semmi baj nincs. A bajok ott kezdődnek, mikor a különféle méretű, alakú és színű plüsskedvencek porfogó kollekciójával találkozunk. Ilyenkor az ember gondolatban elidőzik egy pillanatra a jelenségnél. Mi lehet itt a háttérben? Infantilizmus? Gyerekkori trauma? Gyűjtőszenvedély? Ajándék másoktól? Miért nem ajándékozza el őket?

Akárhogy is, egy plüssállatárium nem a legjobb jel, és komolyan lehet félni attól, hogy a kitömött dögök mellé hamarosan állatos mamusz és hupikék törpikékes zokni is társul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top