Szex

Mit vegyünk fel az elsõ randin?

Ha valaki netán találna egy varázspálcát, amely egy pillanat alatt tökéletes randiöltözetet bûvölne a használójára, vagy egy tutibiztos szabálykönyvet írna a „mit vegyek fel” témájáról, gyorsan nagy vagyonra tenne szert.







Ne kezdj azonnal inni készülődéskor, mert berúghatsz!
Amíg viszont nincs ilyen a piacon, be kell érnünk egyszerű tippekkel, tanácsokkal. Jay Hunt, aki sikeres angol tv-producer és stylist, megfontolandó tanácsokkal lát el minket az első randival kapcsolatosan. Biztos, hogy a ruha teszi a randit?


Tippek első randira – nőknek

Mindenekelőtt: felejtsd el a hajlakkot! Büdös és ragacsos, így kellemetlen meglepetést okozhat annak, aki végigsimítaná a hajad.

1. Még mindig igaz, hogy a kevesebb több. Ha csábító külsőt szeretnél, a sejtelmesség hatásosabb az egyértelmű, felkínálkozó öltözködésnél.

2. Ez nem a hosszú vörös karmok és a ragyogó rubintajkak éjszakája. Mindkettő túl egyértelműen elárulja a férfinak az erős érdeklődésedet.

3. Csak diszkrét ékszereket viselj, ne roskadozz monstruózus arany nyakékektől, karkötőktől!

4. Túl trendinek lenni sem érdemes. A barátnőd talán elirigyli a jó kis ruhádat, de másnak kifejezetten riasztó lehet.

5. Használj korrektort, ha netán pirulásra hajlamos lennél, vagy ha az alkoholtól kipirul az arcod!

6. Soha ne jelenj meg új és még nem hordott ruhában az első randin! Az élet kegyetlenül büntethet érte: állandóan azon fogsz stresszelni, hogy nézhetsz ki, és végül persze arra fogsz jutni, hogy borzalmasan.

7. A méretedhez megfelelő melltartót vegyél fel, és ügyelj rá, hogy kényelmes legyen! Véletlenül se akarjon szétrepedni rajtad! Megdöbbentő, hány nő hord más méretű melltartót, noha messziről ordít, hogy nem rájuk való!

8. Ha kétely-roham törne rád, gondolj inkább Meg Ryanre, mint Madonnára – a titokzatosság különben is sokkal több férfit vonz!








Mindent elronthat, ha fulladozol …
Tippek első randira – férfiaknak


Mindenekelőtt: felejtsd el a vicces ruháidat! A szlogenes pólódat, az órás mandzsettagombjaidat és a rajzfilmfigurás nyakkendődet is hagyd otthon! Nincs nő, akit ezek lázba hoznának.

1. Ne legyen rajtad öltöny, ha utálod! Meglátszana rajtad, hogy feszengsz, hogy fulladozol az inggombtól – és ez mindent elronthat.

2. Mindig legyen rajtad valami elegáns ruhadarab, amitől érződik, hogy a randira te is készültél! Ha a laza, nemtörődöm figurát alakítod, sokszor magad ellen játszol.

3. Mindig használj dezodort – így megelőzheted a gyorsan jövő izgulós-izzadásos foltok kialakulását!

4. Csak akkor vegyél fel szandált, ha szép lábfejed van. Meglepődnél, ha megtudnád, hány nő ejtette potenciális jelöltjét, amikor észrevette a sárguló lábkörmét.

5. Ne hangsúlyozd a tetoválásodat, ha van! Noha mostanában elég sok nő oda van érte, de azért még mindig szép számmal akadnak, akiket taszít. Inkább tartogasd egy későbbi időpontra a „bemutatását”!

6. Ne próbáld azt a benyomást kelteni, hogy értesz a divathoz, ha nem értesz! Könnyen lebukhatsz egy nő előtt, aki sokkal többet tud a témáról.

7. Legyen annyi önbizalmad, hogy megdicsérd a csaj ruhaválasztását! Bókolj! Minden nő szereti, ha észreveszik és értékelik az igyekezetét. Ha netán nem tetszik az egész megjelenése, válassz ki egy részt, ami viszont igen, és dicsérd azt őszintén!










 Mit érdemes még betartani?

 
• Moss hajat, nyakat, kezet legalább!

• Harapj valamit, mielőtt elindulsz!

• Mindig „mutass meg” egyvalamit a testedből!

• Légy óvatos a parfüm és az aftershave használatakor!







 Mit érdemes még kerülni?

• Ne kezdj azonnal inni készülődéskor, mert berúghatsz!
• Ne vegyél fel olyan ruhát, ami a találkozóhelyhez nem illik!
• Ne öltözködj teljesen máshogyan, mint ahogy általában szoktál!
• Ne vigyél semmi ajándékot magaddal – a virág, vagy az apró meglepetések a következő randikon kerülhetnek sorra!
• Ne tárd föl azonnal a titkaidat, a képzelt vagy valóságos hibáidat!



 




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top