Szex

Catherine Anderson: Édes semmiségek

Azt mondják, ha egy reklámban van gyerek és kutya, garantált a siker. Nem tudom, hogy a szerelmesregényeknél mi a garancia, de ebben a könyvben a jóképû férfin és a szép nõn kívül van egy ló is!

Molly minden erejét latba vetve kormányozza a nehéz lószállítót, hogy ha magát nem is tudta, legalább lovát megmentse volt férjétől. El is jut vele Jake Coulter farmjára, aki arról a képességéről híres, hogy lelkileg sérült paripák önbizalmára jó hatással van. Szerencsére nincs ez másként lelkileg sérült nőkkel sem. Ez már így is szép kiindulópont és biztos siker lenne egy romantikus történethez, ugye? De Catherine Anderson mindezt megspékeli egy kis bűnüggyel, lopással, gyilkossággal és elmegyógyintézeti kezeléssel. Hogy a legtutibb témát ki ne felejtsük: vagyis hogyan győzzünk meg egy kissé molett, magát csúnyának tartó nőt arról, hogy szép?

Szórakoztató, lebilincselő és izgalmas olvasmányt keresel? Nem bírod a vadromantikát? Szereted a lovakat? Akkor ez a könyv neked való!

General Press Kiadó, 376 o., 1500 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top