Szex

Valentin-napi kommersz toplista

Ha a Valentin-napi gagyi kerül szóba, nálam a célszemélyrõl dévaj módon lerágható, szívecskével díszített bugyi viszi el a pálmát, új értelmet adva a „falatnyi fehérnemû” kifejezésnek.




Egyik ismerősöm kapta, a lerágás rendben meg is történt. Ma már nincsenek együtt, de nem a bugyi miatt.

Szívecskék minden mennyiségben

Minden olyan ünnep, amelynek alkalmával közhelyes és/vagy ízléstelen ajándékokkal lepik meg egymást az emberek, már régen a marketingesek és a bóvliárusok titkos világ-összeesküvésének áldozata. A Valentin-napra így épült rá a szívecske-ipar előbb Amerikában, aztán mindenhol máshol is a világon, néhány különösen kemény iszlám diktatúrát leszámítva. A stilizált szívecske millió alakban bukkan fel. Először is ugye meg lehet enni ilyen-olyan bonbonként, hiszen a műfaj giccses-szentimentális jellegéből adódik, hogy az ajándék garantáltan „édes”. Ha nem lehet édes, mert mondjuk kedvesünk fogyózik, legyen legalább cuki, és ekkor támadnak a plüssállatok. Vagy szívecskével díszített pólócskákba vannak öltöztetve, vagy hatalmas szívet tartanak maguk elé mintegy védekezésképpen. A szíven a tréfás felirat kötelező, és ha a kis állat még kancsal is, az édességi faktor maximális értéket mutat.

Kispárna, lábtörlő és társaik

Szerencsére nem csak haszontalan bóvli kerül piacra a jeles ünnep alkalmából. Csigolyaproblémákkal küszködőknek ajánlható a szív alakú óriási párna, amelyet ilyenkor a legnagyobb áruházak dömpingszerűen zúdítanak a vásárlókra. Orvosilag bizonyított, hogy a két pitvar közötti bemélyedés kiválóan stabilizálja a nyakat. Akár munkahelyen is alkalmazható egy kis szundira, amennyiben a szív alsó, elkeskenyedő részének kitámasztása megfelelően biztosított.







Orvosilag bizonyított, hogy a két pitvar közötti bemélyedés kiválóan stabilizálja a nyakat …

Töprengésre adhat okot viszont a Valenti-napi lábtörlő I Love You vagy egyéb felirattal és természetesen az obligát szívvel díszítőelemként. Ha elképzeljük, hogy sáros hótaposónkat naponta kedvesünk forró vallomásába töröljük, be kell látnunk, hogy a koncepció ez esetben nem nevezhető kiérleltnek.
Erősen ráutaló magatartásnak minősül, ha az ajándék Valentin-napira stilizált óvszer vagy más szexuális vonatkozású termék a szex-shopok és diliboltok választékából. Egy időben a felhúzható sétáló fütyi minősült igazán vicces szerelmi meglepetésnek, de akkor még a Valentin-nap megülése nem volt népszokás, és mire az lett, a peckesen közlekedő testrész kiment a divatból.

A klasszikus megoldás

Megoszlanak a vélemények a virágajándékozásról. A klasszikus etikett azt mondja, hogy a csokor vörös rózsa minden alkalomra kiváló, amennyiben szerelmesekről van szó, az új trend szerint viszont Valentin-napra ciki, ahogyan annak számít általában minden piros szíves meglepetés is. Vitatkozni lehet, aki viszont biztosra akar menni, válasszon olyan megoldást, amely minden típusú ajándékozásnál nyerő: a meglepetés legyen eredeti és stílusos. Csak hát sajna éppen ennek vagyunk híján leginkább, és akkor maradnak a szívecskék…







Még a kutya sem nézi jó szemmel …

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top