Szex

Félnek-e a pasik a rámenõs nõktõl?

Félnek. Kicsit bõvebben: titkon minden pasi arra vágyik, hogy egy vonzó nõstény elejtse, a vackára vonszolja, és ott gátlástalanul kedvét lelje benne, ám ez csak fantázia.

Ha valóban ez történne, oda lenne az évezredeken át féltve őrzött hatalom, a férfidominancia. És akkor mi marad a nyomorult pasiknak?






Vérig frusztrált férfiak

Biztosan mindenkinek megvolt a Zaklatás című film, amelyben az ördögi Demi Moore csúnyán leteperte szegény Michael Douglast. A feministák azóta ízekre cincálták a darabot, és kimutatták, hogy a női szexualitás azért ábrázoltatik benne romboló erőként, mert a film három vérig frusztrált férfi munkája (regényíró, forgatókönyvíró, rendező), akik ilyen szégyenletes módon – még kerestek is vele, sokat – próbálták feldolgozni, hogy a nők ma már a szexben is szabadok. A harcias amerikai hölgyek érvelésében lehet valami, hiszen ha a filmben fordított lett volna a felállás, azaz Michael Douglas dönti a kanapéra a titkárnőjét, a sztori egyáltalán nem lett volna izgalmas – mert ez a „normális”, nemdebár?


Csak a macera van vele

A való életben a női letámadásnak persze jóval enyhébb formáival találkoznak a férfiak, de attól még általában ugyanúgy megrémülnek, mintha maga Demi Moore kezdett volna el konkrétan lovagolni rajtuk. Nem szeretjük, ha kicsúszik a kezünkből a kezdeményezés, ráadásul egy merészen fellépő nőről feltehető, hogy minden téren határozott elképzelései vannak – és ettől a teremtés koronájának még az inából is kiszáll a maradék kis bátorsága. Mert ha egy nő pontosan tudja, hogy mit akar, és legott érvényesíti is az akaratát, nyilván mindig megköveteli magának, amiről úgy gondolja, hogy jár neki. Igen, először is a szexről van szó. A letámadott férfi fején átcikázik – kivéve, ha annyira tapló, hogy teljesen el van telve magával –, hogy mi van, ha ennek a nőnek nem megfelelő az a hengerűrtartalom és nyomaték, amit nyújtani képes, hanem spéci teljesítményre vágyik. A rémület első hulláma után jön a második. Felötlik a férfiagyban, milyen macerás lehet az élet egy ilyen nyomulós hölgyemény mellett. Napi 24 órában figyelmesnek kell lenni vele, tuti, hogy parancsolgat, nincs önfeledt vakarózás-böfögés a tévé előtt, és az egész 13. havi fizetés rámegy a márkás cuccokra, mert biztosan nem a kínai piacról öltözködik. Hát megér ennyit akár a világ legjobb nője is?






Három verzió

Természetesen jóval egyszerűbb a helyzet, ha a támadó nem vonzó, vagy nem a letámadott férfi számára az. Az áldozat ilyenkor is nyüszítve menekül, és a nő feladata annak eldöntése, hogy mi a baj: a fenti komplexusok miatt vonul vissza, vagy azért, mert más típusra bukik. Támadás előtt mindkét verziót tessék előre belekalkulálni! 
A letámadásnak lehet egy harmadik, pozitív következménye is, akkor, ha a férfi már régen vágyott a nőre, de valamilyen okból nem mert kezdeményezni, a nő viszont megérezte, mi a dolga. Ilyenkor a férfi örül, hogy végre a másik lépett, és örömmel veti magát a karjaiba. Sajnos ez olyan ritka, mint kereskedelmi tévében a nézhető műsor.


A megfelelő pillanatban

Akkor most felejtsük el a letámadást a béna pasik miatt? – merülhet fel a kérdés a csalódott lányok körében. Dehogy!
Csak bizonyos helyzetekben harapok – árulta el egyszer egy dévaj hölgyismerősöm, és ez a formula alkalmazható a letámadásra is. Ha megvan a megfelelő ember, időt, fáradtságot nem kímélve és finoman meg kell dolgozni, aztán ki kell választani az ideális pillanatot, és uccu, mehet a teperés! Persze ez már nem lesz olyan letámadás, mint a klasszikus, viszont nem is koppan akkorát az ember lánya, mint amikor ajtóstul ront a házba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top