Szex

Catherine Anderson: Az ég kékje

A Coulter család legidõsebb fiútagjának már sikerült arára találnia az Édes semmiségek címû kötetben. Most pedig jön a legfiatalabb fiú, aki olyan lányra talál, amilyennel még sosem találkozott.





A lány ugyanis nemrég kezdett el újra látni, egy bonyolult műtétsorozat közepén jár, és amikor egyéjszakás kalandjuk után terhes lesz, ismét veszélybe kerül a látása. Legalábbis egy időre.

Hát mit tehet ilyenkor a farm tiszta szívű társtulajdonosa? Semmi mást nem tesz, mint házasodik, akarja a lány vagy sem. A lány először nem akarja, aztán kénytelen, hiszen a megjósolható látás romlás igencsak hamar megkezdődik.

Innentől a történet a farm akadálymentesítése és a szerelem ébredése között mintegy fele-fele arányban oszlik meg. Ez azért is jó, mert a jó tanácsok mellett romantikus hangulatba ringathatjuk magunkat, és megtudhatjuk azt is, hány méterenként helyezzünk segélykérő telefont az istálló és házunk közé.

Félretéve a tréfát, a történet fordulatos, és eléggé újszerű is, Catherine Anderson pedig van olyan rutinos író, hogy mindenkit elszórakoztasson. Jó andalgást!









 



General Press Kiadó, 1700 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top