nlc.hu
Szex
25 év legbotrányosabb nõi trendjei

25 év legbotrányosabb nõi trendjei

Talán nem is gondoljátok - hiszen inkább magatoknak öltöztök -, de mi, férfiak is nyitott szemmel járunk, ami nem csak a kivillanó keblek mustrálását jelenti, hanem a dekoráció szemrevételezését is.







… neccharival maga a gerjedelem …
És ez néha kétségbeejtő élményt nyújt, főleg ha trendi gagyizmusról van szó, vagyis szépérzékünk folyamatos bántalmazást szenved, amíg csak az adott „divat” ki nem leheli a lelkét.

Kissé felületesen csak a legominózusabb példákat gyűjtöttük össze: voltak ugyanis, és sajnos vannak ma is olyan pillanatok a női divatban, amikor a férfiak kínjukban már-már elgondolkoznak a heteroszexualitás értelmén.

Indítsunk napjaink örömével és boldogságával, a Boksz topánkával.

Igen, kedves lányok, lehet, hogy egy világ dől össze bennetek, de nem bírjuk, mert még a bokszolókon is hülyén néz ki, nemhogy jobb sorsra érdemes karcsú vádlikon feszülve.







Baby, így legalább egy magasak vagyunk!
Ha nem is teljesen méltó utódja a felsorolásban következő, de egyébként mindenek felett győzedelmeskedő plazarobogónak, a boxcipellő is elég gáz ahhoz, hogy történelmi kalandozásunkat ezzel nyissuk. Szóval egy színes meg egy plusz neccharival maga a gerjedelem. Csak nem tudom kinél, mert férfiembernél egész biztosan nem. Alapvető hibája, hogy bár tényleg marha trendi, jó női lábon is inkább lehangoló, mint dögös.
Újabb iskolapéldája annak, hogy néhány divatguru-imázsban fetrengő idiótának miként volt muszáj megint valamit kitalálnia, hogy legyen már újra valami korszakalkotó kedvenc megastore-jaink kedvenc shopjaiban.
És Ti, kedves szebbik nem, megint nem tudtatok nemet mondani…

Plaza robogó

Kevés dologhoz köthető annyi pejoratív tartalom, mind ehhez a közelmúlt álmodta torzszülötthöz. Bár a minimális szépérzékkel rendelkező hölgyek nemigen vettek másodikat belőle, sőt a kifinomultabbak elsőt sem, elképesztő módon még ma is felfedezni itt-ott, mindannak ellenére, hogy az ezredfordulóra elég egyértelmű besorolásnak örvendhettek azok a leányzók, akik kitartottak eme emeletes talpú röhejesség mellett.
Azért a 150 centis leányzók védelmére legyen mondva, nekik legalább így volt egy-két jó évük…







Vigyázat, támad a gyöngymetál testszínű harisnya!
Gyöngymetál testszínű harisnya

Ezzel a csodálatos divatcikkel az a baj, hogy még ma is él, döbbenetesen hosszú pályafutást tudva maga mögött, holott a legtöbb férfi szívesen törne egy nagyot az életgörbéjén.
Ha minden igaz, az akkoriban újdonságként jegyzett aerobic-harisnyák diffundáltak be a hétköznapok, az ünnepnapok, sőt a női businneslike világába, a mi nagy szerencsétlenségünkre. Hogy mi a bajunk vele? Egyszerűen annyi, hogy katasztrófa. Akár a gusztustalan szóval is illethetnénk, akkora merénylet a szép lábak ellen. A kevésbé szép virgácsokra gyakorolt hatását meg nyugodtan vehetjük exponenciálisan…

Neonpulcsi

Ezt legalább nem lábon és fenéken hordtátok, de ezzel ki is merült minden jó tulajdonsága. Két alapvető színben került piacra: (szó szerint) világító neon sárga-zöldben és persze neon rózsaszínben. Áthajtásos V-nyakuk volt, gépi kötés, lógtak kutyául, így jól igazodtak a 80’as évek második felének denevérujjú bőrdzseki divatjához.

Azonban mindent túlszárnyaltak rikításban, és bár a nagyvárosokban nem írták be magukat a tartós divat vendégkönyvébe, vidéki közösségekben még tartották hídfőállásaikat egy ideig, mivel errefelé a mai napig nagyobb a vonzódás a lila szín meg társai iránt.







Bokavédő a la 80’as évek
Cicanadrág

Ezt az ifjabb olvasók személyesen nem ismerhetik, de mekkora szerencséjük! Az akkor orbitális pályacsúcsot elérő hipergagyi figura, a Moncsicsi mellett ez volt talán a legborzasztóbb akkori sikertörténettel bíró produktum. És szinte minden lány „megette” az országban. Na persze butikok és főleg plazák, meg Cosmo híján nem volt helye túl nagy individualizmusnak meg válogatásnak. Bár zömében a tizenéves, max éppen húszas korosztály pörgette fel a kötödék forgalmát soha nem látott magasságokba, így is rejtély volt már szűk tizenéves fiúként is, hogy a fenébe nem veszik észre szegény iskolatársnőink, hogy csak a kivételesen jó popsijú és lábú bakfisokon feszül jól az über-divat. Sőt igazából még rajtuk sem, hiszen ezt a gyönyörű vastag, kötött vagy horgolt, jó ég tudja milyen technológiával készült nadrág-harisnyát olyan káprázatos színekben nyomták, mint bilikék, gagyizöld vagy ocsmánybarna…







Így ha lehet, ne menj be a munkahelyedre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top