Szex

Kulcsok és félistenek

Olvastál már Nora Roberts-könyvet? Nem? Hát most itt az alkalom, mert a kulcs trilógia igazán rászoktat majd. Jó, bevallom, már várom, mikor jelenik meg új könyve!





Nora Roberts szereti a hármas számot. Ez abban is megnyilvánul, hogy már számos trilógiát tudhat maga mögött. Nora Roberts a misztikumot is szereti, és legújabb trilógiája is igazán varázslatos elemekkel teli. Nora Roberts ezen kívül szereti az izgalmakat és a romantikát, így hát az sem meglepő, hogy hőseink, akik véletlenül kétszer hárman vannak, komoly kalandokba keverednek a három kötet során.

Na de mi is történik itt valójában? Egy amerikai kisvárosban három fiatal nő meghívást kap egy koktélra. Első pillantásra meglepően kis létszámú est, de gyorsan kiderül, nem is a koktél itt a lényeg, hanem a kérés, amivel vendéglátóik fordulnak feléjük. Meg kell találniuk három kulcsot, mindegyiküknek egyet, amellyel több ezer éve alvó félistennőket támaszthatnak új életre.

Ebben persze segítségre is számíthatnak három barát személyében, akik villámgyorsan belekeverednek az eseményekbe. A következményeket pedig fedje varázsos félhomály!

Nagyon izgalmas, nagyon jó könyv, tedd szabaddá magad a hétvégére!

Fontos figyelmeztetés: egyszerre vedd meg mindhárom kötetet, mert ha szombat éjjel elfogyna az olvasnivaló, komoly elvonási tünetek támadhatnak!







 


 





Nora Roberts: A fény kulcsa, A tudás kulcsa, A bátorság kulcsa
Gabo Kiadó, 1290 Ft/kötet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top