Szex

Nem mindennapi võlegény

Az olcsóbb kategóriába tartozik ez a romantikus, ám ez nem feltétlenül jelent akkora minõségi különbséget, mint ami az árban megmutatkozik. Kerek, korrekt kis történet, megható borítórajzzal.






Az Alexandra Kiadó már régóta tölti meg a boltok polcait kis alakú, könnyű, grafikusan dagadó izmú férfiakkal és csukott szemű alélt nőkkel borított könyveivel. Már ajánlottunk is közülük néhányat, hiszen tényleg nem rosszabbak, mint sokkal drágább társaik. Ne ítélj hát a látszat alapján!

Ebben a történetben ismét elmúlt korokba repülhetünk a szerelem szárnyán. (Úgy tűnik, a költőiség terjed, vigyázat!) A romantikus regényekben már nem nagyon lepődünk meg a kultúrtörténeti tények figyelmen kívül hagyásán, most se tegyük! Repüljünk!

Jane-nek nem tetszik apja által kijelölt vőlegénye, aki leginkább ruhaanyagokról elmélkedik, és nem mutatkozik sem kalandvágyónak, sem különösebben férfiasnak. De néha mintha kibújna a szög a zsákból…

Willnek nagyon is tetszik menyasszonya, kár, hogy nem mesélhet neki kém múltjáról, és a piperkőc ficsúr szerepében kell tündökölnie. Milyen szerencse, hogy az angol királynő kémszolgálata mégiscsak felkéri még egy feladatra! A szerelem máris borítékolható!









 






Gayle Callen: Nem mindennapi vőlegény
Alexandra Kiadó»
499 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top