nlc.hu
Szex
Hugo Boss – HUGO energise

Hugo Boss – HUGO energise

Törj ki! Szökj meg! Törd át gátjaidat! Ahol sétálni szoktál, most fuss! Nincs akadály, csak a távoli horizont van. Téged vesz be a város, vagy te veszed be a várost? A HUGO energise tökéletes ellenszer az egyhangúság ellen.






Kattints a képre nagyobb méretért!
Valljuk be, a név inkább egy mosógép vagy energiatakarékos porszívó típusneve lehetne, mint egy parfümé, de azért ül a poén.

A csomagolás nagyon ott van, a doboz anyaga az olyan tapogatóőrülteknek, mint jómagam is, egy igazi oázis a sok buta, unalmas doboz között. A lilásan piros harsány szín találó a termék koncepciójához, azonban az üveg szerepeltetése a dobozon felesleges – én szeretem a meglepetéseket. Addig, amíg csak lehet, ne lássam, hogy mi van a dobozba rejtve.

Az üveg és a szórófej kialakítása tökéletes, sőt még annál is jobb. Az ergonómiailag kifogástalan, nagy nyomófejet még a legbénább pasi is meg tudja nyomni, az üveget pedig alakjánál fogva úgy meg lehet ragadni, mint egy kukoricagránátot, legszívesebben el sem engedné az ember. Talán képzavar, de tényleg így van.





Fejjegy:
friss citrus
csípős fűszerpaprika
mandarin
kamkvat
sárgadinnye
kardamom
Szívjegy: 
koriander levél
fehér frézia
borókabogyó
ambrette mag
Alapjegy: 
indiai szantálfa
Jacaranda fa
nubuk bőr
szarvasbőr
kakaóbab
amirisz
A parfüm folyadék színe már kevésbé kedvez a szemnek, bár az is igaz, hogy a rózsaszín nincs szöges ellentétben magával az illataromával. Mert ez egy ízig-vérig modern, nagyon karakteres, nagyon lüktető, nagyon ritmusos illat. A hideg, távolságtartó biznisz illatoktól eltérően nagyon meleg – megkockáztatom, buja – illat, ami biztosan áll egy lázadó természetű, de érzékeny lelkületű, érzéki, de nem finomkodó, magányos nőcsábászon.

Egyértelmű jelzést ad a hölgyek felé, mely leginkább a határozottságán, a nyílt és konkrét illataroma karakterén alapszik. Fűszeres, sokkal összetettebb illat, minthogy egy-két összetevő kiemelésével jellemezhető lehetne. A kicsit dohányos, kicsit fás illat megérzésre inkább közel kíván lenni a bőr illatához, mint a hidegebb, férfiasabbnak titulált vetélytársai.

Bizton állíthatom, hogy az illat sokáig tart, de nem irodai munkaillat, ahhoz talán túl kihívó, meredek. Sokkal inkább könnyed bulik, koktélpartyk, a szórakozás, a kikapcsolódás és nem utolsó sorban a hódítás illata.







Kattints a képre!
Külcsín 5-ből 4,5 de csakis a dobozon feltüntetett illúzióromboló üvegcsekép, és a rózsaszín folyadékszín miatt. Az illat viszont 5-ből 5, teljesen jól hozza a formát. Azonban ehhez az is hozzátartozik, hogy tudnod kell, mikor, hol használd!

A HUGO energise arca a 24 éves párizsi modell, Nicolas Duvauchelle. Nicolas megtestesíti azt a szellemiséget és energikusságot, amit az illat sugall, miközben higgadt, nyugodt, kiegyensúlyozott tud maradni.

„Az én életfilozófiám, hogy légy önmagad!” – állítja Nicolas. “Élj a pillant hatása alatt, élvezd az életet, és ne tervezz előre!”


A HUGO energise termékek a nagyobb parfümériákban – Marionnaud, Douglas, House of Beauty – illetve a nagyobb magán parfümériákban kaphatók.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top