nlc.hu
Szex
Kettõs árulás

Kettõs árulás

Ahogy a könyv alcíme is mondja: a látszat néha csal. Így van ez ezzel a könyvvel is, amely terjedelmével és leírásával talán riasztja a románcok kedvelõit, de ne hagyjuk magunkat, mert a borító egy izgalmas regényt takar, sok szerelemmel!




Egy igazán trendi, gazdag pár története a könyv, akik élete nem csak a házasságban, hanem a munkában is szorosan összefonódik. Bár nem ugyanazt a munkát végzik, mégsem boldogulhatnak egymás nélkül. És az egész város csodálja őket a tökéletes kapcsolatért.

De van tökéletes kapcsolat? Biztosan nem tesz jót ennek az idilli viszonynak sem, hogy Octavia apja nehezen szakad el lányától. Sőt, mintha mindig ott lenne harmadikként. És különösen nem tesz jót a házasságnak, hogy egyszer csak kiderül: Tomnak viszonya van valakivel.

Helyre lehet-e hozni egy ilyen kapcsolatot? El lehet-e szakadni valakitől, akihez életed minden szála ilyen szorosan kötődik? A kérdések talán sablonosak, de a több mint 600 oldalt kitöltő kalandok helyenként krimibe illőek, helyenként szívszorítóak.

Ezt a könyvet, rendhagyó módon, azoknak is ajánljuk, akik nem románcrajongók!





Penny Vincenzi: Kettős árulás
Alexandra Kiadó», 2999 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top