Szex

Hódíts újra!

Az ex már csak idõnként kísértõ árnyék, de még úgy érzed, mintha lebegnél egy régi, emlékek terheitõl roskadozó és egy új, még ismeretlen korszak között. Ám az utóbbi kapujában már vár rád a következõ lépcsõfok: egy új randikorszak…




Hány év is telt már el azóta, hogy a lehető legjobb formádat hozva, külön erre a célra vásárolt, jól dekoltált topban és parfümcsíkot húzva magad után utoljára randira indultál (aminek aztán meg is lett a gyümölcse)? Nos, nem csoda, hogy kicsit úgy érzed, újra bele kell jönnöd az ismerkedésbe.
Légy üdvözölve randifronton!


Múlt lezárva… Biztos???

Ugye túl vagy már azon a korszakon, amikor még meg voltál győződve arról, hogy örökre és végérvényesen egyedül maradsz? És az exed sem az ellenállhatatlan, de már elérhetetlen szuperhős alakjaként dereng fel előtted? Ha ezekből a tévútra vezető tünetekből sikeresen kigyógyultál, akkor igyekezz úgy gondolni korábbi csalódásaidra, hogy mindezekre szükség volt ahhoz, hogy jövendő párod beléd szeressen.


Ne menekülj pánikszerűen az egyedüllétből!

Az egyedüllét nem egy fertőző és elvakarható betegség, ezért ne dőlj ágynak vele, mert ha túlzottan a paplanok közé süppedsz, a lehetőségek sem fognak megtalálni. A jövendő ismerkedést úgy fogd fel, mint lehetőségek széles tárházát. Ha mégis rosszul vagy a szingliség gondolatától, egyszerűen csapd be magad! Képzeld azt, hogy van valakid – aki mellett vígan ismerkedhetsz! Ezzel – akárhonnan is nézzük – ezúttal nem csalsz meg senkit.






Férfigyűlölők hátrányban

Bármilyen aljas merényleteket is követtek el ellened a férfiak, addig nem fogsz tudni továbblépni, amíg békét nem kötsz velük. Ráadásul a „minden férfi szemét” típusú beskatulyázás oda is vezethet, hogy végül te magad is elhiszed, hogy nem léteznek rendes, becsületes férfiak. És végeredményben az expasijaid sem voltak mindig nyeretlen kétévesek, hiszen egykor megtetszettek valamiért.


Teszteld a csáberőd!

A korábbi, hosszú ideig tartó biztos kapcsolatban bőven beérted azzal, hogy a párod vonzónak talált, és nem igényeltél visszacsatolást más férfiaktól. Most viszont – önbizalmad növelése céljából is – még a konkrét bevetés előtt teszteld le csábítási képességeidet, amikor csak lehetőséged nyílik rá! Mosolyogj a pultosfiúra, a szembe jövő srácra, a férfikollégákra, hiszen egy mosoly még semmire nem kötelez. Vedd fel egy szimpla szerdán is a legdögösebb blúzod, és ne hagyd, hogy a fáradtság vagy a rajtad lévő 2-3 pluszkiló eltérítsen e tervedtől. Nézz mélyen a pasik szemébe, dobd hátra a hajad, időnként nyald meg röviden a szád szélét. És figyeld a reakciókat!


Csak lazán!

Ne élet-halál harcként fogd fel az ismerkedést, vagyis ne úgy indulj randizni, hogy ha nem alakul minden százszázalékosan, akkor inkább bevonulsz egy apácazárdába. A túlzott igyekezet és görcsösség ráadásul ijesztőnek is tetszhet a még puhatolózó férfiú szemében, ezért jobb taktika, ha nagyon kedvesnek, de kicsit megközelíthetetlennek tűnsz. Humorral pedig minden apróbb bakit áthidalhatsz. Ha nagyon izgulsz, kortyolj el indulás előtt egy pohár bort, vagy igyál egy kakaót!






Ruha teszi?

Akármilyen ijesztően is hangzik, de a saját kicsi világodon kívül nagy konkurenciaharc folyik, amelybe a lehető legjobb fegyverzetben kell küzdelembe indulnod! Ezért saját közérzeted érdekében is adjál bele apait-anyait. Hogy ebbe mi fér bele, azt egyedül te tudhatod, a lényeg, hogy kövess el mindent, ami a jó formához hozzájárulhat. Ami a ruhaválasztást igényli, inkább praktikusabb darabokat válassz, amelyek viselése nem feszélyez, kerüld az erős sminket és a túl sok hajlakkot. Vészhelyzet esetére legyen a táskádban törlőkendő, szilikon melltartópánt, pótharisnya, rágógumi és ragtapasz.


Randipartner = felmentő sereg?

Sose hidd, hogy a férfiú, aki elvisz vacsorázni és hazakísér a hideg éjszakában, máris gyógyírt jelent minden problémádra. A gondjaidat ugyanis továbbra is neked kell megoldanod, igaz, egy társsal talán jobb közérzettel vágsz neki a küzdelemnek. Így mielőtt hős megmentőként tekintenél rá, inkább koncentrálj arra, hogy önmagadban harmóniára találj!








Mindennél fontosabb, hogy azt sugározd: jól érzed magad a bőrödben
Energiatakarékos üzemmódban!

Minél több kapcsolatra irányuló kísérlet van a hátad mögött, annál hamarabb ki fogod szúrni, ki az, aki nem érdemel több erőfeszítést részedről. Már csak a korrektség kedvéért se légy gaz hitegető, ha már biztos vagy a nemleges döntésben. Ezzel neki – és magadnak is! – időt takaríthatsz meg.


Ne add fel az első kudarc után!

Az első nem mindig a legjobb, ezért ne csüggedj, ha ez a próbálkozás nem hozza meg a várt sikert. És habár fárasztó újra nekivágni a telefonlesős, percszámolgatós, ábrándokkal teliszőtt útnak, hidd el, hogy érdemes! Bátraké a szerencse!







Félénk vagyok, de hódítani akarok…
Néhány tuti tipp, amelyek felpörgethetik a pártalálási folyamatot:

• A potenciális udvarlóktól hemzsegő vadászmezőn fel kell hívnod magadra a figyelmet. Ezért igyekezz kiemelkedni a tömegből. Vagány cuccokkal, sok mosollyal, vidám történetekkel vonzhatod magadhoz a vadat.

• Mindennél fontosabb, hogy azt sugározd: jól érzed magad a bőrödben. Ha ez így van, még a tekinteted is sokkal nyíltabb lesz, ami mágnesként vonzza majd az erősebbik nemet.

• A férfiaknak nagyon imponál, ha jó hallgatóságra találnak. Ha izgalmas akarsz lenni a szemében, maradj titokzatos, őt viszont faggasd ki alaposan.

• Játssz a közelséggel és a távolsággal! Némi emberismeret kell csupán hozzá, és pontosan rá fogsz érezni, mikor szükséges visszavonulót fújnod egy rövid időre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top