Szex

Mirõl álmodik a lány?

A közelmúltban <b>Pirner Alma</b/> sikeresen szerepelt a Sztriptíz Európa Bajnokságon, majd az egyik férfimagazin címlapján láthattuk, mégis a legnagyobb meglepetést azzal okozta a szõke, erotikában járatos lány, hogy férjhez ment.

– Meglepett a hír, hogy férjhez mentél. Ez szerepelt az álmaid között?

– Nem mondom, hogy ez olyan nagy álom volt és eszméletlenül vágytam rá, de így alakult. Két éve ismerjük egymást, másfél éve vagyunk együtt, és több mint fél éve kérte meg a kezem. Már előbb is szerettünk volna összeházasodni, de nem volt rá időnk.


– Milyen volt az esküvő?

– Szűk családi, illetve baráti körben zajlott. Templomban nem voltunk, ceremónia csak a házasságkötő-teremben volt, utána pedig kötetlen party egy szórakozóhelyen. Nem az a megszokott, ötfogásos vacsora, hanem egy svédasztalos, pezsgős mulatság, ahol DJ szolgáltatta a zenét. Mi nem szeretjük a szokványos dolgokat, az esküvőnk sem volt hagyományos.

Névjegy:
Név: Pirner Alma
Születési idő: 1981. június 18.
Foglalkozás: show és erotikus táncos
Kedvencek: két kis olasz agár, a lány Bodza és rózsaszín nyakláncot hord.
Pirner Alma honlapja »

– Volt benned menyasszonyi drukk, vagy önfeledten élvezted a saját esküvődet?

– Cseppet sem voltam feszült. Szerintem a pár bonyolítja túl az esküvő szervezést. Valaki azt mondja, hogy legalább fél év kell egy esküvő megszervezéséhez. Szerintem ez hülyeség. Saját magukkal szúrnak ki, akik ebbe ilyen energiákat fektetnek. Inkább arról szóljon az esküvő, hogy te és párod jól érezzétek magatokat, és olyan emberek legyenek körülöttetek, akik valóban fontosak. Mi egy hónap alatt megszerveztük az esküvőt. Nem láttuk értelmét, hogy olyan embereket hívjunk meg, akiket évek óta nem láttunk, inkább közvetlenségre törekedtünk.

– Volt sztriptíz is?

– Volt! Két barátnőm, mint vendég, volt hivatalos, és ajándékba kaptuk tőlük a műsort, amihez pont a páromat vitték ki a színpadra. Illetve volt még chippendale show is, mert egy közeli barátom ezzel kedveskedett.

– Nem szokványos ajándékok.

– Jobban értékelem az ilyen ajándékokat, mint mondjuk a kristály gyümölcsöstálat.

– Változott valami az esküvő óta?

– Már előtte is együtt éltünk és egyébként sem gondolom, hogy bármi változna egy ceremónia miatt. Másnap persze fura volt, hogy a feleségének szólított, de ez inkább szóbeli furcsaság, mint érzelmi.

– Felvetted a nevét?

– Nem. Mindenkinek meg kell, hogy maradjon a saját egyénisége. Ez esküvő nem arról szól, két ember nem azért köti össze az életét, hogy a nő utána alárendelt legyen. Ha felveszem a nevét és elhagyom a sajátomat, akkor ezt vonta volna maga után. Ezenkívül a munkáim miatt se jönne ki jól, ha egyik napról a másikra hirtelen másik nevet kezdenék el használni, ráadásul teljesen elégedett vagyok a nevemmel. A gyerekei viszont majd két vezetéknevűek lesznek és ebben is azonnal egyetértettünk.

– Gyereket mikor szeretnél?

– Négy-öt év távlatában, a közeljövőben semmiképpen. Ha szülök egy gyereket, akkor nem szeretnék visszamenni a színpadra. Addig viszont olyat kell felépítenem, amiből akkor meg tudok élni. Számomra nem összeegyeztethető az anyasággal, hogy a színpadon táncolok és heteket távol vagyok. Most még élvezem, hogy hívnak, és szinte folyamatosan úton vagyok, de a későbbiekben ezt nem szeretném.

– Nászútra mentek?

– Júniusban Párizsban töltünk néhány napot, végigjárjuk a mulatókat, köztük a Moulin Rouge-t. Jövő februárban viszont hosszabb nászútra megyünk a riói karneválra. Rióba már nagyon régóta készülök. 12-13 éves lehettem, amikor egy közvetítést láttam a tévében a karneválról, és nagyon megtetszettek a jelmezek, megfogott az egész, élettel teli világ és ezért kezdtem el táncolni. Éppen ideje, hogy elmenjek oda. Mivel a revütáncnak Magyarországon nincs olyan nagy hagyománya, így lett belőle sztriptíz.

– Milyen álmaidat váltottad már valóra, és mi az, ami még előtted van?

– Nagy álmom volt a Playboy címlapján szerepelni, illetve a magyarországi Moulin Rouge-ban sztriptízt táncolni szóló műsorral. Mindkettő megvolt. Most legjobban a Sztriptíz VB foglalkoztat, hogy ott jó helyezést érjek el, illetve a tánciskolámat szeretném népszerűsíteni vidéken, illetve külföldön is.


– A Sztriptíz Európa Bajnokság jól sikerült…

– Promóció miatt indultam el. Nem gondoltam, hogy bármilyen díjat el fogok hozni, mert Spanyolországban egészen más stílusban táncolnak a lányok, mint mi itthon, náluk sokkal több az akrobatikus elem. Mégis közönségdíjas és döntős lettem, ennek nagyon örültem.

– Mennyivel lesz más a produkciód a Világbajnokságon?

– Nagyon ismeretlen terep lesz számomra, mert Kanadában rendezik és ott még sohasem léptem fel, ezért nagyszabású erotikus sztriptízműsorral készülök, sőt légtornász elemek lesznek benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top