Szex

Ha tényleg kell a pasi…

Nincs izgalmasabb idõszak egy bimbózó kapcsolatban, mint a kezdeti randiszakasz, amikor férfi és nõ saját fegyvertárát bevetve tör a másik meghódítására. Eláruljuk, mire kell figyelned ahhoz, hogy ne kelljen úgy érezned, a vonat már elment.







Várd meg, hogy először ő vigyen haza…
Amerikai randevútrend-kutatók szerint sokkal jobban járunk, ha a nagy szerelmet hideg fejjel keressük, és nem a lila ködben próbálunk tapogatózni.
De míg az Egyesült Államokban leginkább az foglalkoztatja a szingliket, hogy milyen fortélyokkal érhetik el, hogy feleségül vegyék őket, nálunk inkább a libikókázás köti le a figyelmet, vagyis az, hogy kinek mit kell tennie a randizás fázisban. Főképpen pedig az, hogy meg kell-e várnunk, amíg a férfi érdeklődik irántunk, vagy a kezünkbe vehetjük-e a kezdeményezést. Az alábbi szabályokból – amelyek hozzájárulhatnak a sikeres hódításhoz – minden kiderül.


Első szabály: Ne nyomulj ezerrel!

Kutatások bizonyítják, hogy a pasik nagy részét kifejezetten taszítja a túlzott nyomulás. Tegyük fel, hogy megvan a kiszemelt „áldozat”, csak éppen ő nem vett még észre téged, vagy egyszerűen csak nem kódolta érdeklődésedet. A legfontosabb, hogy ne vesd rá magad a fénymásoló helységben, és felejtsd el a kissé már ódivatú kávéleöntős praktikát is. Eredetiséggel, magabiztossággal, jókedvvel sokkal könnyebben leveheted a lábáról, vagy segítségedre lehet egy közös ismerős is, aki bemutat titeket egymásnak.


Második szabály: Légy érdeklődő!

Ne gondold, hogy ha az egész életedet rázúdítod az első randin, részletesen beszámolsz az exeidről, és egy magánszám keretében kivesézed a családfád, mindettől izgalmasnak fogsz tűnni. Jobban jársz, ha inkább érdeklődő vagy, és nem egy végtelenített kazetta alteregója. A fantázia sokat segít, de a füllentések tévútra vezethetnek, így hosszútávon jobban jársz, ha inkább azt csiszolgatod a történetben, amid van. Bármilyen nehéz időszakban is vagy, ne zúdítsd rá minden bánatod, és még ha nehezen is indul a találka, ügyelj rá, hogy ne üljön ki arcodra a lelombozottság. A humor sok mindenen átsegít!








A randi elején szex helyett inkább görkorizzatok …
Harmadik szabály: Ne ragadtasd el magad!

Ha a randi után öt perccel már sms-eket küldözgetsz, az nem feltétlenül veszi ki jól magát. Ha mégis tudtára akarod adni, hogy jól érezted magad, szorítkozz erre a tartalomra az üzenetben is.
Viszont ha napok múlva sem jelentkezik, ne adj újabb és újabb esélyt neki, hiszen a te időd is véges. Gondolj arra, hogy a férfiak általában már második sanszot sem adnak annak a nőnek, aki elsőre nem volt rájuk hatással.


Negyedik szabály: Szex csak a harmadik randi után!

Első randi: kábé két óra alatt lehengerlitek egymást, olyannyira, hogy az ágyban köttök ki. Tetőfokára hág a szenvedély, majd reggel elváltok. Te pedig reménykedsz. De joggal? Ha tartós kapcsolatra vágysz, semmiképp se menj tovább az első alkalommal a búcsúcsóknál. A férfiak jó része ugyanis könnyű prédának fog tartani, ha nem kell érted igazán megküzdeni. Sokkalta inkább harapnak arra a nőre, aki hagyja magát meghódítani! A harmadik randi előtt nem tanácsos az ágyba bújás!








Jövőbe néző jelek…
…melyek arra utalhatnak, hogy szeretne viszontlátni:
• nem késik öt percnél többet a találkáról
• nem várja el, hogy kifizesd a részed
• nem csak magáról beszél, hanem érdeklődik a te dolgaid iránt is
• meglehetősen kicsípte magát a jeles eseményre
• kinyitja előtted az ajtót, kisegít az autóból
• ha véletlenül összefuttok egy ismerősével, nem felejt el bemutatni
• nem keresik női hangok a mobilján – átlag félóránként
• nem célozgat arra, hogy szeretne mihamarább egész közel kerülni hozzád – az ágyban
• a randi után hazakísér, vagyis nem felejt a buszmegállóban éjfélkor
• nem nyögi be fásultan a búcsúzáskor: „Majd hívlak!”
Ötödik szabály: Semmit se sürgess!

Amikor a férfi a randevú végén elbúcsúzik, egyértelmű számára, hogy szeretné a gyeplőt a kezében tartani. Ha mégsem telefonál már a következő napon, az nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy lehúzta a rolót. Amit viszont megrengeti férfiúi önbizalmát, ha megelőzik, és ezzel döntésre sürgetik. Ettől ugyanis könnyen begörcsöl. Így hát ne tűnj túl mohónak!

Viszont ha három nap után sem jelentkezik, akkor már felesleges olyan magyarázatokat gyártanod, hogy bizonyára beteg lett, vagy hirtelen külföldre kellett utaznia, hiszen ha meg akarna szerezni, egész biztosan találna 3 percet arra, hogy felhívja az áhított nőt, ha csak az említett hölgyemény nem kergette sodrófával.


+ 1 szabály: Ne kezdj foglalt pasival!

Ha mégis ilyesmibe vágnád a fejszédet, számolnod kell azzal, hogy osztoznod kell rajta, így a csalódást is be kell kalkulálnod. És bár a „Hamarosan megmondom a feleségemnek/barátnőmnek” címzetű ígéretek reménykeltőek lehetnek, bizonyára saját tapasztalatodból is tudod, hogy egy kapcsolat lezárása nem megy egyik percről a másikra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top