Szex

Szerelmi krónika – két szemszögbõl

Néha hosszú az út a megismerkedéstõl az elsõ randiig. De amint megérzed a furcsa bizsergést gyomortájon, megkezdõdik a másik figyelméért folytatott küzdelem, amelyikben egyik fél sem szeretne felsülni. Mégsem egyformán élitek meg a kezdeteket.

Te nőként, ő férfiként. Hogy ez mit jelent? Máris megtudod…






A megismerkedés







Milyen lenne, ha randira hívna?
Így gondolkodsz te:

Légy őszinte magadhoz! Amikor megismerkedsz egy olyan férfival, aki valamilyen okból megragad, lefuttatod a fejedben, milyen lenne, ha randira hívna. Még mielőtt belelovalnád magad az ábrándozásba, gyorsan felülvizsgálod, visel-e jegygyűrűt, vagy elmormolsz néhány imát azért, hogy tutira független legyen.

Vonzalmad egyértelmű jele, ha úgy érzed, nem akarsz megválni tőle, így valósággal repkedsz, amikor kimutatva érdeklődését folytatást forszíroz. Például hajnalig beszélgettek, miközben eszedbe sem jut, hogy holnap az íróasztalra borulva fogod végigkínlódni a munkanapot. Mire elváltok, arcodon letörölhetetlen mosoly ül, agyadat pedig kezdi elborítani a rózsaszín köd.

Így gondolkodik a férfi:
Hogy mire kapja fel őfelsége a fejét? A külsőre, a külsőre, a külsőre – legalább is a legelején. Persze még jobb, ha a vonzó külsőhöz érdekes belső is párosul. Amennyiben megfelelsz ezeknek, felőle akár folytatódhat is az este. Kutatások szerint a megkérdezett férfiak nagy része kifejezetten örül annak, ha a nő egyértelműen jelzi felé, hogy nyitott a folytatásra. Ha a nő nyíltan rákérdez a telefonszámukra, abból már túl nagy bukás nem következhet, hiszen a kinézett zsákmány egyértelműen jelezte: szívesen látná újra. A pasik kétharmada egyébként igen óvatosan viselkedik ebben a fázisban, és csak akkor indítja meg a maga kis randi offenzíváját, ha már nem érzi úgy: rezeg a léc.






Másnap







Beszámolsz a barátnőidnek az elementáris találkozásról…
Így gondolkodsz te:

Reggel kinyitod a szemed, és valahogy mindent szebbnek látsz, mint tegnap ugyanilyenkor, amikor ő még nem tört utat a gondolataidban. A délelőttöt azzal töltöd, hogy beszámolsz a legjobb barátnőidnek az elementáris találkozásról, majd megnézed az interneten, hogy összeilletek-e asztrológiailag.
Utána pedig azon taktikázol, hogy valahogy kihúzd az időt a hívásáig. Minél hamarabb jelentkezik, annál fájdalommentesebb a várakozás. Amikor már elviselhetetlennek találod a mobilod lesése okozta szemtengely ferdülést, írsz neki egy sms-t. Persze úgy fogalmazva, hogy nehogy már azt higgye, hogy…

Így gondolkodik a férfi:
Nem hívja fel a legjobb barátját és a horoszkópotokat sem kezdi el analizálni. Egyszerűen csak vár. Vár a megfelelő pillanatra, és szívesen ábrándozik közben a nőről, aki leköti a gondolatai jó részét. Ha igazán megragadtad, egész biztosan valami meglepetésen töri a fejét. Például, ha elkotyogtad neki, melyik a kedvenc számod, megszerzi az előadó egész albumát neked. Ha végképp nem tud kiverni a fejéből, kedves sms-ekkel bombáz. Számára mindegy, hogyan veheti fel veled a kapcsolatot, a lényeg, hogy biztos lehessen abban: nem csak játszol vele.





Az első randi előtt







Segítség, mit vegyek fel?
Így gondolkodsz te:
Az első igazi randi lefixálódott, most aztán elkezdheted a nagy tatarozást, hogy a lehető legjobb formát hozhasd a nagy napon. Gondolataid nagy része a körül forog, hogy mi a csudát vegyél fel.
Aznap már egy falat is alig megy le a torkodon, hülyeségeket beszélsz az ügyfeleknek, és azzal stresszeled magad, hogy ilyen bányarémül már rég nem néztél ki. Indulás előtt egy órával végre megállapodsz egy szexi, de lezser kombinációnál, de nagyon igyekszel, hogy ne lőj túl a célon, nehogy már azt gondolja, hogy te olyan könnyűvérű nőcske vagy.

Így gondolkodik a férfi:
Ha rá bízod, egész biztosan olyan helyet fog választani, ahol otthonosan mozog, de afelől is nyugodt lehet, hogy nem botlik majd úton-útfélen ismerősökbe. És még ha a te előkészületednél az övének kevésbé is van látszatja, igenis nagy gondot fordít arra, hogy pillantásod elégedetten pihenhessen meg rajta. Például garantáltan mellőzi a hagymafogyasztást, megborotválkozik, felveszi a legjobbnak ítélt göncét, és magára hint a már többszörösen bevált parfümből. No, és nem indul útnak üres pénztárcával, hiszen számára természetes, hogy ő egyenlíti ki a számlát.





Az első randi





Így gondolkodsz te:

Nagyon igyekszel szórakoztató lenni. Ennek érdekében felsorakoztatod az összes sziporkázó történetet, ami az elmúlt tíz évben megesett veled. Közben igyekszel azt is kontrollálni, hogy a falatok egészben eljussanak a tányértól a szádig, amikor pedig ő mesél, felöltöd a legérdeklődőbb arckifejezésedet.

Bizonyos pillanatokban már azt kívánod, bárcsak egy barátnőddel ülnél itt, mert akkor nem éreznéd úgy magad, mint egy vizsgabizottság előtt. Nem beszélve arról, hogy a barátnőd társaságában simán lerúgnád kényelmetlen lábbelid az asztal alatt, és nem izzadnál így az idegességtől.

Így gondolkodik a férfi:
A legtöbb férfi nagyon érdeklődő kezdetben. Még akkor is, ha mondandód nem minden részletét találja égetően izgalmasnak. Ellenben vannak témák, amiktől egyenesen borsódzik a háta. Ilyennek számítanak az exeidről szóló vidám vagy szomorú sztorik, a szexuális előéleted, vagy a családfád precíz felvázolása. Azt sem fogja díjazni, ha túlságosan felöntesz a garatra. Az viszont tévhit, hogy már az első alkalommal szexre utazik, hiszen ő is szereti az izgalmakat. Kivételt képez persze, ha pontosan ilyen rövid életűre tervezi a kapcsolatot.





Az első közös éjszaka 





Így gondolkodsz te:
Nagyon igyekszel, hogy ne legyen elhamarkodott az ágyba bújás, de igazából  nehezen tartod magad. Ha te már késznek érzed magad rá, szíved mélyén arra vágysz, hogy végre kezdeményezzen. Ezért minden újabb randi előtt összerámolod a lakást, szőrteleníted a lábad, és a pamut nyuszis bugyi helyett a legszexisebb tangádat veszed fel sose lehet tudni alapon.

Gondolataidban már úgyis tetőfokára hág a szenvedély, csak vigyázz, mert az első együttlét még sok buktatót hordoz magában, hiszen nem ismeritek egymás testét és igényeit. Ne tekintsd az első éjszakát mindent eldöntőnek, bár tény, hogy közös jövőtökre nézve sok múlik azon, hogy miként élitek meg együtt a szenvedélyt.


Így gondolkodik a férfi:
Harisnyazokni okozta nyomok bokavonalban, vagy narancsbőr a combon? A legtöbb férfi nem érti, mit lelkizünk ezen. Aki erre fókuszál, az aligha akar boldog lenni – vélik a teremtés koronái. Mint ahogy attól is kár tartanod, hogy reggel nagyítóval fog végigpásztázni rajtad – csúf hibákat keresve. Akit szépnek tartanak, azt reggel smink nélkül is annak fogják tartani. Az viszont, hogy miként képzelik ezután a folytatást, szinte kiszámíthatatlan. Némelyik pasi akkor is felveszi a nyúlcipőt, ha a szex elsöprő volt, mások vágynak a folytatásra, de szükségük van némi időre. Megint mások azonnal közös jövőről ábrándoznak. Egy biztos: innentől fogva kettőtök viszonya új fázisba lép. A kérdés már csak az, hogy át tudjátok adni magatokat ennek, vagy megrettentek tőle…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top