nlc.hu
Szex
Tényleg fogyaszt a szex!

Tényleg fogyaszt a szex!

Sokszor hallhattad már, hogy a szex jót tesz az alakodnak is. Persze nem arra gondolunk, hogy ezentúl a csilláron lógva áldozz az erotika oltárán, de vannak pózok, amelyek megdolgoztatják a problémás testrészeket.




Szeretkezés után mindig éhesek leszünk. Nem csoda, hiszen az igazi „lepedővirtuózok” teljesítménye felér egy kiadós edzéssel. Tanuljunk tőlük! 

Kedvünkre válogathatunk a pózok között, csupán egyetlen alapszabály van: szeretkezés után egy-két óráig tilos az étkezés! A „szex edzésprogram” akkor a leghatékonyabb, ha minden nap váltogatjuk a pózokat!


1. nap: Lovaglás a feszes popsiért…

Ha a nő fölül van, az nem csak azért jó, mert irányíthatja a behatolás szögét, mélységét, sebességét, hanem azért is, mert így aktus közben folyamatosan dolgoznak a farizmok. Ezzel a módszerrel egy-két hét alatt több centivel csökkenthetjük a csípőméretünket, és a „gyakorlat” jótékony hatással van a narancsbőrre is.

Ha elfáradunk közben, hajoljunk előre, így amellett, hogy csókot adhatunk a partnerünknek, a derekunkat és a hátunk izmait is erősíthetjük. Ha ezt a két „gyakorlatot” váltogatjuk egymással aktus közben, alaposan meg fogunk izzadni, és tizenöt perc után olyan érzetünk támad, mintha épp alakformáló tornáról jöttünk volna. Arról nem is beszélve, hogy a férfi – aki gyakran panaszkodik, hogy ő van fölül, tehát ő „dolgozik” – királynak érezheti magát. Kell–e ennél jobb testedzés?






2. nap: Állva a formás lábakért…

A nő áll, előrehajol, picit behajlítja a térdét, és a partner hátulról közelít felé. Ez a pozitúra arra hivatott, hogy megacélozza a comb és a vádli izmait. A hatékonyság érdekében nagyon fontos, hogy a térd egy pillanatra se egyenesedjen ki, és ha a behatolás szögén változtatni szeretnénk, azt úgy tegyük, hogy álljunk lábujjhegyre. A gyakorlat bizony nehéz, megterhelő, ám mivel az izmainkat végig megfeszítjük és az altestünkbe még több vér áramlik, az orgazmusunk intenzívebb lesz a megszokottnál. Ha nem a feladat nehézségére koncentrálunk, hanem arra, hogy ebben a pózban is elérjük a kielégülést, csak a szeretkezés után érezzük majd, micsoda fizikai erőpróbának tettük ki magunkat. Úgy fognak remegni a combjainkban az izmok, mintha száz guggolást csináltunk volna!






3. nap: Ami a pocit is formálja…

A nők többsége arról panaszkodik, hogy a hasukon lévő zsírpárnáktól a legnehezebb megszabadulniuk. Nos, a természet erre a gondra is „feltalált” egy megfelelő szexuális pozitúrát. Mégpedig azt, amikor a férfi áll és ölbe veszi a nőt, aki a derekát lábaival átkulcsolva simul hozzá. Ilyenkor, bár a combjainkkal kapaszkodunk, a hasizmaink dolgoznak leginkább, hiszen ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat, meg kell feszítenünk őket. Nem mellesleg ebben a pózban égeti az ember a legtöbb kalóriát, ebből adódóan ez a legfárasztóbb.

Fontos, hogy néha ellazítsuk és nyújtsuk a hasizmainkat aktus közben. Amikor már percek óta kapaszkodunk a lábainkkal, és úgy érezzük, nem bírjuk tovább, érdemes négykézlábra állva folytatni a szeretkezést. Így, ebben a „homorítós – cicahátas” testhelyzetben észrevétlenül lazíthatunk és nyújthatunk, mielőtt a csúcsra repülnénk.








Fittness-edző szakemberek segítségével csokorba szedtünk néhány szexuális tevékenységet aszerint, hány kalóriát éget el szervezetünk azok gyakorlása közben.
Ruha levétele:
Partner beleegyezésével – 12 kalória.
Anélkül – 187 kalória.
A melltartó levétele:
Mindkét kézzel – 8 kalória.
Egyik kézzel – 12 kalória.
Szájjal – 85 kalória.
Gumióvszer felhúzása:
Erektált céltárgyra – 6 kalória.
Erekció nélkül – 315 kalória.
Előjáték:
A csikló megkeresésével – 8 kalória.
A G pont megkeresésével – 92 kalória.
Pozitúrák:
Misszionárius póz – 12 kalória.
69-es póz fekve – 8 kalória.
69-es póz állva – 112 kalória.
Bevásárlókocsi póz – 216 kalória.
Orgazmus:
Valódi – 112 kalória.
Színlelt – 0 kalória.
Utójáték:
Az ágyban maradni – 18 kalória.
Kiugrani az ágyból – 36 kalória.
4. nap: A szép, izmos hátért…


Talán semmi nem izgatóbb egy férfi számára szeretkezés közben, mint a formás női hát és fenék látványa. Amikor olyan testhelyzetet veszünk fel, amiben a hátunkat látja a partner, az edzi is ezt a területet. Ez lehet állva, négykézláb vagy térdelő pózban, a legfontosabb, hogy mindig egyenes legyen a hátunk, érezzük az izmaink feszülését. Négykézláb azért a leghatékonyabb a „gyakorlat”, mert akkor kedvünkre homoríthatunk és domboríthatunk, a mozgás még szexi is, hiszen olyan, mintha magunkkal „ringatnánk” a férfit.

Ez a szexuális pozitúra amellett, hogy kalóriákat éget, egészségügyileg is jó hatást fejt ki: a segítségével csökkenhetnek a hát- és gerincfájdalmaink, anélkül, hogy gyógytornászhoz jártunk volna…


Felpezsdül a szerelmi életünk!

Ha egy héten, négy napon beiktatunk egy-egy ilyen szexuális edzést, azzal nemcsak az alakunknak teszünk jót, de a párkapcsolatunknak és nem mellesleg a közérzetünknek is. A szeretkezések hatására ugyanis temérdek endorfin hormon szabadul fel a szervezetünkben és ez jó hangulatot garantál nekünk a mindennapokban.
A jó szexuális élet nemcsak azért fogyaszt, mert kalóriákat éget, hanem azért is, mert javítja a vérellátást, gyorsítja az anyagcserét és a bőrünket is szebbé, üdébbé varázsolja, rendkívül jó hatással van a narancsbőrre is. Ez utóbbit lehet még fokozni a problémás testrész masszírozásával, ami az esetek többségében a comb és a fenék, így előjátéknak sem utolsó…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top