Szex

A 2006-os nyár legforróbb szextippjei

A pezsgõ tavasz után végre itt a nyár! Aki még nem esett szerelembe, annak most biztosan elgyengül a térde egy-egy pasi láttán. Segítünk, hogy örökre magadba bolondítsd a kedvesed!





1. Szerelmes levél

Hogyan?
Az sms-ben és e-mailben elküldött üzenetek is szuper erotikusak, ám az igazi izgalmat csak egy valódi szerelmes levél fokozhatja. Ezek a túlfűtött sorok még közelebb hoznak titeket egymáshoz. A papírra vetett gondolatokban benne van az érintésed is, és sokkal személyesebb, mint egy elektronikus üzenet. Arról nem is beszélve, hogy egy e-mailt csak a postafiókjában találhatja meg a párod, míg egy igazi, forró szerelmi üzenetet elrejthetsz bárhol a lakásban, berakhatod a kocsija kesztyűtartójába, vagy feladhatod a munkahelyére címezve. A lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt.

Miért?
Mert a szerelmes levél azt az üzenetet hordozza, hogy „annyira odavagyok érted, hogy ezt még papírra is vetem”. Tudod: a szó elszáll, az írás megmarad…


Hogyan kezdj hozzá?
Először is egy kicsi a parfümödből a papírra és a borítékra! Így az illatodat érezve azonnal beindul. Majd hagyd, hogy a fantáziád és az érzéseid vezessék a tolladat. Használj olyan kifejezéseket, amelyek hangulatba hozzák, és melyek hatására nemcsak a borítékot akarja feltépni, hanem rólad is a ruhát.

Miért jó?
Mert tudja, hogy nem csak akkor gondolsz rá, amikor együtt vagytok. És ilyen formában elmondhatod neki azokat a vágyaidat, amelyet szemtől szembe nem mernél.






2. Síkosító

Hogyan?
A síkosító megszünteti a „szárazsági problémákat”, és plusz izgalmakat nyújt a szexben.

Miért?
Mert a síkosító egy közepes szeretővel is csodákat tesz.

Hogyan kezdj hozzá?
Irány a szexshop, akár együtt is! Válasszatok együtt, és ha nem értetek különösebben a szexuális játékszerekhez, bátran kérjétek ki az eladó véleményét. Örömmel fog segíteni!

Miért jó?
Mert nemcsak a szeretkezést, de az elő- és utójátékot is feldobja.


3. Állva szeretkezni

Hogyan?
Úgy, hogy vagy csak a párod, vagy mindketten álltok a szeretkezés alatt. Isteni gyors együttlétekhez.

Miért?
Mert azzal, hogy ő áll, míg téged az ölében tart, még férfiasabbnak érzi majd magát. Ráadásul téged is gyorsabb és erőteljesebb orgazmushoz juttathat.

Hogyan kezdj hozzá?
A párod érezni fogja, ha erre vágysz, de ha szükség van rá, irányítsd kicsit. Például, ha nagy köztetek a magasságkülönbség, pattanj fel a konyhapultra, vagy irányítsd csókolózás közben a lépcső felé. Ha elég jó erőben van, a fal mellett is az ölébe kaphat.

Miért jó?
Mert új, mert izgalmas, mert kicsit vad. És ami vad, az több szexuális energiát hordoz.


4. Japán megkötözős játék

Hogyan?
Köszönet az Egy gésa emlékiratainak! Egy gésa aztán tudja, mitől döglik a légy, ezért itt az ideje, hogy tanuljunk tőle egyet és mást. Például a kikötözés izgalmát. Akár éppen a kikötöző vagy, akár a kikötözött.






Miért?
Mert egyrészt óriási bizalomról tanúskodik. Ha engeded magad megkötözni, vagy a párod „hajtja igába a kezét (esetleg a lábát)”, ezzel azt jelzitek: „igen, megbízom benned, tudom, hogy nem teszel velem olyat, ami nekem nem jó”. Ezen kívül, így olyan szexuális játékokat is kipróbálhatsz, amikhez eddig nem volt bátorságod. Például, ha nemcsak a kezére és a lábára került kendő, hanem a szemére is.


Hogyan kezdj hozzá?
Először is irány az egyik kiegészítőbolt, és szerezd be a szükséges sálakat, kendőket. Válassz nagyon finom anyagokat, és ha a szemét is be akarod kötni, ellenőrizd, hogy ne tudjon lesni. Ezek után térképezd fel a lakást, hogy melyik része lenne a legalkalmasabb a játékra. A legszerencsésebbek azok, akiknek az ágya is lehetőséget nyújt a kikötözésre, de ha a tiéd nem, ne keseredj el! Válogass bátran a lehetőségek közül!

Miért jó?
Meglepő módon azért, hogy a pár tagjai levetkőzzék a szexuális gátlásaikat. Még ha mindezt megbéklyózva teszik is.





5. Fantáziabörze

Hogyan?

Képzeljetek el olyan szexuális helyzeteket, amit nagyon szeretnétek kipróbálni, de még nem volt rá alkalmatok. Most pedig kezdődhet a „szómenés”! A lehető legérzékletesebben meséljétek el egymásnak, mit tennétek a másikkal. Ne legyetek szégyellősek, most mindent lehet!

Miért?
Mert a fantáziátok elmesélése már felér egy igazán forró előjátékkal. Gondolj csak bele: nem érhettek egymáshoz, de elmondjátok, hogy mit tennétek, ha közelebb lennétek. A szexben is minden az agyban dől el, és ha az agyban elindulnak azok a bizonyos folyamatok, akkor már nincs visszaút! De hát ki is akarna visszafordulni?

Hogyan kezdj hozzá?
Például telefonon. Persze, először mindenképpen győződj meg róla, hogy nem hallhatják a szerelmi vallomásod illetéktelen fülek, és hogy nem az egyik kollégája vette fel a telefont. Ezután beindulhat a szöveg! Akkor is felhívhatod, ha éppen nem tudjátok valami miatt együtt tölteni az éjszakát, és ily módon szórakoztathatod. A haladók azonban választhatják a személyes találkozást is. A lényeg csupán az, hogy a harmadik mondat után ne essetek egymásnak. Várjátok meg a negyediket!

Miért jó?
Mert a párok szeretik a kalandot, és ez egy jó kaland. No meg jó bemelegítés az estére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top