Szex

Kerítõnõk markában

Két lógó orr = egy pár. "Ezeknek itt szerelemre van szüksége. És amúgy is olyan régen voltam esküvõn." Valahogy így indul útjára egy kerítõi hajlamokkal rendelkezõ nõ zsigereiben a boronálási vágy. A siker viszont már sok mindenen múlik.

Ugye megesett már veled is, hogy beléd hasított az isteni szikra, miszerint mennyire jól passzolna egymáshoz két magányos ismerősöd. Aztán amikor vad organizálás árán, látszólag esetlenül és véletlenszerűen egy helyre terelted őket, az egész helyzetre rátelepedett az erőltetettség kínossága. Mindketten zavarban voltak és legszívesebben azonnal elhagyták volna a helyszínt, csupán az irántad való tiszteletből feszengtek tovább. Néhány gépies dialógus után a hangulat még mindig nem oldódott fel, és benned kezdett kikristályosodni, hogy valószínűleg mellélőttél. De az is lehet, hogy csak nem tudnak mit kezdeni a tálcán kínált lehetőséggel, vagy tele vannak gátlásokkal. Szóval: nem biztos, hogy tévedtél, és a módszernek sem áldozott le a 21. században, egyszerűen csak vannak emberek, akik borzasztó cikinek érzik, ha mások sietnek a megmentésükre.


Keríts, ha bírsz!

Igaz, ami igaz, nagyanyáinknak azért könnyebb volt. Elbattyogtak a teadélutánra, ahol illedelmes fiatalembereknek mutatták be őket, szingliből sem volt annyi, mint manapság és talán éppen a kevesebb tapasztalatuk miatt, de mindenki jobban értékelte az ellentétes neműek társaságát. Az alakuló románc még magában hordozta az örökkévalóság ígéretét, ha a jóakarók vagy a körülmények boronálták össze őket. Nagyanyáink nagyanyáinak még egyszerűbb volt a dolga. A hozomány többet nyomott a latban a szerelemnél, a romantikának nem sok szerep jutott a párválasztásban.

Ma viszont már az érzelmeket tartjuk mindennél előrébb valónak, a kerítőnők bőrébe pedig a társkereső irodák közvetítői bújtak, akiket máig megtalálni a virágzó internetes társkereső portálok árnyékában. Ettől persze még a lelkes amatőr randiguruknak is jut elég feladat. Lássuk, mi mindent dobhatnak be a siker érdekében.

Csapjunk a közepébe!

Évekkel ezelőtt megcsörrent a telefonom. Az ismeretlen ifjú zavartan ecsetelte, hogy egy közös barátnőnktől kapta meg a számom, és szeretne találkozni velem. Miért ne? – gondoltam, mivel nagyon imponált az elszántsága. Ez a direkt helyzet kiküszöbölni hagyta a legnehezebb lépést, mivel rögtön randival, egymás jobb megismerésével indítottunk. Ugyanakkor hallottam olyan párról is, akiknek a jóakaró barátok még a vacsorát is leszervezték, és csak az étteremben derült ki, hogy a világon semmi közös témájuk sincsen. Kétség kívül ez a legegyenesebb, de a legneccesebb módja is a kerítésnek.

A társaság varázsa

Kiváló terepet nyújtanak a kerítésre a társasági események, például egy házibuli vagy egy baráti vacsora. Itt mintegy véletlenül – az előzetes megfontolás gondos leplezésével – bemutathatók egymásnak a felek. És mivel megvan a lehetőségük arra, hogy elvegyüljenek a „tömegben”, semmi sem válik kötelezővé. Ráadásul azt is megfigyelhetik, hogyan viselkedik a másik felfokozott hangulatban. Esetleg néhány pohár után vetkőzőshow-t rendez, vagy éppen ellenkezőleg, még azelőtt elszundít egy csendes sarokban, mielőtt a buli a tetőfokára hágna.
Jó esetben megtörténik az egymásra kattanás, a titkos kerítőből pedig értékes informátor lesz, akiből könnyen ki lehet szedni a másik telefonszámát.

Hozz magaddal egy facér pasit!

Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendenek azok az összejövetelek, ahová minden egyedülállónak egy ellentétes nemű barátjával kell érkeznie. Ha többen vagytok a szűkebb vagy tágabb társaságban pár nélkül, nosza, szervezzetek ilyen oldalkocsis bulit, hiszen biztos mindnyájotok ismer legalább egy olyan magányos pasit, akivel ugyan jóban van, mégsem férfiként tekint rá. Hátha valaki a lányok közül meglátja benne a szexistent! Amivel viszont vigyázz: ne olyan pasit szervezz be, aki rád is hatással van, mert nem fogod üdvözítő élményként megélni, ha az orrod előtt csajozik be.


Bízd magad egy profira!

Randiguruk nálunk is vannak, még ha nem is olyan módszerekkel dolgoznak, mint Will Smith az azonos című filmben. A társközvetítők minden jelentkezővel jobban megismerkednek, így jó emberismeretük birtokában ki tudják szűrni az adatbázisból a leginkább igényeidhez passzoló férfiegyedeket. Ezen kívül programokat is szerveznek a kuncsaftok találkozása érdekében. És bár nincs akkora választék, mint ha online keresnéd a társad, de itt biztosabbra veheted, hogy nem álnév mögé bújt, az adoniszi testű unokabátyukról képet küldözgető, egyébként jelentéktelen szélhámosok csapják majd neked a szelet.

Az idő pénz: á la villámrandi

Néhány éve gyűrűzött be kishazánkba a kevés időbefektetést igénylő, de elég nagy hibaszázalékkal működő kerítési forma. A szeánszokra – amelyek általában hangulatos éttermekben zajlanak – a szervező cégtől függően 7-9 nő és ugyanennyi férfi jelentkezhet. Minden párnak 7-8 perce van arra, hogy gyorsan a másik mélyére ásson, de persze ebbe már csak akkor veti őszinte érdeklődéssel bele magát, ha legalább hozzávetőlegesen esete a másik. A 7-9 villám légyottért 3-9 ezer forintot kell perkálni, igaz, a drágább tarifák általában egy kiadós vacsorát is magukba foglalnak. Ugyan a szervezők ügyelnek arra, hogy hasonló korúakat és érdelődésűeket válogassanak egy csoportba, mégis kicsi a realitása annak, hogy minden résztvevő párra találjon az első alkalommal. Mindenesetre egy próbát megér!

Mikor csapj fel kerítőnőnek?

• Ha a megmentésre váró áldozatod még javában lubickol a szerelmi bánatban, nem fog tudni őszintén és kellő nyitottsággal belevágni egy új kapcsolatba. Így ne azzal próbáld oltani a bánatát, hogy keresel neki egy új a pasit, inkább szervezz olyan programokat, amelyek elvonják a figyelmét a szakítás utáni időszak keserűségéről.
• Attól, hogy neked bejön(ne) egy pasi, még egyáltalán nem biztos, hogy a barátnődnek is az esete. Nem árt, ha szervezel egy diavetítést a fickóról, de legalább is előrukkolsz néhány fényképpel, hogy kipuhatold, létrejöhet-e az a bizonyos szikra.
• Maradj a realitás talaján! Gondold át, vannak-e egyáltalán közös vonásaik, van-e azonosság a temperamentumukban. Egy nebáncsvirág és egy hangos macsó aligha okoznának osztatlan sikert egymásnál.
• Kalkuláld be, hogy egy ilyen nem bevallottan is elvásárokkal teli helyzetben aligha tudják a legjobb formájukat hozni. Ezért is fontos, hogy legalább te laza maradj.
• Ne stesszeld őket, hanyagold a félreérthetetlen célozgatásokat a jelenlétükben (pl.: Hát épp itt az ideje, hogy elkeljen végre ez a lány…). Elég, ha megteremted az alkalmat, hogy megismerkedjenek, a többit már bízd rájuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top