Szex

Barátod barátját kebledre ne vedd!

A hûtlenkedés igazán kényes dolog. Fokozottan igaz ez arra az esetre, amikor kedvesed köreibõl kerül ki csalfaságod tárgya. Na de barát-e az a barát, aki ilyesmire vetemedik? No és barátnõ-e a barátnõ? Most megtudhatod, miért nem éri meg...

Lássuk be, mióta kapcsolatba hajtottad a fejed, nem túl gyakran fordulsz meg férfikörökben, leszámítva a pasid barátait, akik időnként megjelennek az otthonotokban. Miután megismerkedsz velük, eleinte csak értetlenkedsz: hogyan lehetséges, hogy a te érzékeny lelkű, egyébként visszafogott kedvesed a 12 éves unokaöcsidet is üti idétlenségben, ha egy légtérbe kerül a haverjaival? De ne csodálkozz: a múlt számodra homályos évei összekötik őket: együtt röfögtek a koleszban, ittak, világmegváltottak és csajoztak.






Mellesleg józan állapotukban egész partiképes fickók. Különösen az az egy. Aki olyan más, mint a többi. Eleinte elfordítottad a fejed, amikor mélyen a szemedbe nézett. Aztán amikor a pasid otthagyott egy szórakozóhely közepén önfeledtségében, elmentél Vele táncolni. Egészen hozzásimultál. És akkor elindult benned valami, és ez a valami máris sok-sok kérdés terhét cipelte magával.
Persze barát és barát közt is nagy különbség lehet. Fel kell ismerned, kivel állsz szemben, mert könnyen lehet, hogy csak egy teszt áldozata, vagy egy strigula-jelölt vagy. De ha belemész a játékba, nemcsak a kapcsolatodat teszed kockára, hanem egy régi barátság is romba dőlhet.





Abszolút vesztőhely: A Legjobb Barát

Ő az, aki legjobban ismeri a kedvest, ezért vészjósló lehet a közeledése. Ha ő kezd ki veled, szinte biztos, hogy hatalmas hatást tettél rá, hiszen ezzel egy régóta fennálló, mély barátságot tesz kockára. Sőt, mivel legjobb barátok, nyilvánvalóan akadnak közös vonásaik, hobbijaik, beszédtémáik is, de akár kedvesed jobb megértéséhez is rajta keresztül vezethet az út.

Miért veszélyes?

Bár a férfiak nem szívesen teregetik ki a magánéletüket, a legjobb barátjuknak bepillantást engednek abba. Elég egy ártatlan flört is, és máris céltáblává válsz, így jobban teszed, ha finoman visszakozol, és hagysz időt a fellángolásnak. Könnyen lehet ugyanis, hogy mindez csak egy teszt. Ha a rajongás elhúzódik, esetleg nem árt felhívni a pasid figyelmét a kialakult szituációra, aki még tisztázhatja a helyzetet.

Hogyan háríts?

• Mutasd be neki egy szingli barátnődet, de amíg nem bontakozik ki köztük a románc, óvakodj a négyes programoktól. Egyébként is kerüld vele a találkozást.
• Ne akarj a közös múltjukkal konkurálni, inkább koncentrálj a párkapcsolatotokra!





Meredek pálya: A Szépfiú

Ő az a barát, aki szemlátomást sokat foglalkozik a külsejével, és sosincs komoly kapcsolata. Ez utóbbi – ha még be is dőlnél romantikus frázisainak és szexi kinézetének – akár máris óvatosságra inthet. Hiszen mit remélhetsz tőle? Felszínessége a barátságban is tetten érhető, időnként hosszú időre eltűnik a párod életéből, bár egy könnyed bulira bármikor kapható. Túlzott magabiztossága taszító lehet a szemedben, ha időben bekapcsolnak a szenzoraid, és nem alélsz el néhány percnyi neked célzott figyelemtől.







Miért veszélyes?

Minden létező nőneművel flörtöl, aki csak az útjába kerül, de a pasidat túlzottan nem zavarja, hogy veled is kacérkodik. Hogy miért? Mert pontosan ismeri a jómadarat, és csípőből feltételezi rólad, hogy nem dőlsz be neki. No és mivel számára a Szépfiú barát olyan, mintha Brad Pittel haverkodna, folyton az az érzése, mintha tanulhatna tőle valamit. Pedig kapcsolatban élve a trükkjeinek nem sok hasznát venni, hiszen arról, miként kell megtartani egy nőt, nem sok fogalma van, mivel képtelen egyetlen nőstény oldalán gyökeret verni.

Hogyan háríts?


• Csipkelődj vele, tegyél megjegyzéseket a rózsaszín, ultradivatos ingjére. Mivel borzasztó hiú, ezután valószínű megtartja a két lépés távolságot.
• A flörtölés számára egyfajta rituális hízelgés, aminek semmi köze a valódi vonzalomhoz. Így maximum egy strigulaként vonulhatnál be a történelmébe. Tedd nyilvánvalóvá számára, hogy nem veszed komolyan.





Jobb híján: Az Örök Vesztes

Ő az, akiben te is bizalmasra lelhetsz, hiszen szabadideje, mint a tenger. A nőknél kudarcot kudarcra halmoz, karrierje sincs éppen szárnyalóban, igazából egyik napról a másikra él, így aztán két perc alatt ott terem, ha szükség van rá. Attól, hogy nem éppen egy díjnyertes csődör, még nagyszerű hallgatóság, vicces haver. Ami viszont zavaró benne, az az egy helyben toporgás. Mióta ismered, semmi jel nem utal arrra, hogy előrébb mozdulna. Az egyetlen jó(?) mozdulata a rád mozdulás volt.

Miért veszélyes?


A kedvesed róla feltételezné legkevésbé, hogy rád startolhat. Hiszen évek óta figyeli az ügyetlenkedéseit, és tudja, hogy a barátságuk sokszor mentőövet jelentett a Vesztes barátnak. Megeshet, hogy merő féltékenységből kezdesz el flörtölni vele, mert túl sokat rabolnak el a közös időtőkből a spontán szerveződő sörözések.

Hogyan háríts?


• Kérd meg a párodat, hogy kevesebb időt töltsön vele, dobd be organizációs képességeid és színesítsd az életeteket kettes programokkal.
• Ne gyengülj el, amikor neked sírja el legutóbbi csalódását. Nem te vagy a megfelelő személy arra, hogy testi-lelki vigaszt nyújts neki!





Csak lazán: A Keményfiú

Sokat iszik, gyorsan vezet, minden rosszban benne van, és te sokáig nem is rajongtál érte, mert ez utóbbiba a pasidat is előszeretettel viszi bele. A kedvesed azért szeret vele lenni, mert valószínűleg korábbi, lázadó és felelőtlen időszakára emlékezteti. Ha felszámolná ezt a barátságot, az egyet jelente számára a besavanyodással.






Miért veszélyes?

Ez a típus meglehetősen önző, így ha meg akar kaparintani, mindent el is fog követni ennek érdekében. A Keményfiú a szabadság játékos örömét éli meg minden kockázatos akció által. Többnyire nem csak lazának mutatja magát, hanem valóban nem ismer határokat és gátakat, ezért úgy gondolja, nincs is mit áttörnie. Sőt, akkor élvezi legjobban a játékot, ha végig a titok leple alatt tarthatja. Ha viszont úgy tűnne, hogy az ügy kicsúszik a kezei közül, villámgyors véget vet neki

Hogyan háríts?


• A komolyság riasztja őket, mert unalmasnak tartják a komoly nőket, így ha ilyen álarcot öltesz, távol tarthatod magadtól.
• Ha úgy érzed, kapcsolatodnak szerelmi bizonyítékra van szüksége, menj bele egy kicsit a játékba, de csak ha a pasidnak némi felrázásra van szüksége.





Örök versenyben: A Játékos

Párodat és a Játékost a verseny köti össze. Ennek megnyilvánulási formája sokféle lehet a kártyától a számítógépes játékokon keresztül a sportig, no meg a versenyivászatig, hiszen ne feledd, hogy a játék és a verseny szenvedélye a kromoszómáikba van rögzítve.

Miért veszélyes?

Igazából ebben az esetben nehéz helyesen cselekedned, mert ha teljesen elutasítóvá vagy sértődötté válsz, azzal nem teszel jót a kapcsolatodnak. El kell fogadnod, hogy a pasid imád versenyezni és érted is meg akar küzdeni újra meg újra. Ugyanakkor azt már nem számíthatod ki, hogy számára hol húzódnak az egészséges határok, vagyis meddig mehetsz el a nyílt játszmában, így pedig igen könnyen két szék között találhatod magadat.

Hogyan háríts?


• Már az elején add tudtára a párodnak, hogy Játékos barátja egyáltalán nem az eseted. Ezzel csírájában kedvüket szegheted.
• Szúrj ki velük, és ha hármas programot forszíroznak, ruccanj ki inkább a barátnőiddel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top