Szex

Bérnõstények és makktársak

Vannak férfiak, akik nem kevés pénzt áldoznak arra, hogy vágyaikat egy-egy profi szolgáltatónál csillapítsák. Õk aztán bizarr közösséggé szervezõdve a neten osztják meg tapasztalataikat, önzetlenül segítve a kiigazodást a bérnõstények titokzatos világában...





A minap az egyik kereskedelmi tévé magazinműsorában bemutattak egy afféle rejtett kamerás, leleplezős történetet arról, hogy mi, férfiak – legalábbis sokan közülünk – bizony-bizony suttyomban, alattomban olyan intézményeket látogatunk, melyek hivatalos fórumokon relaxáló masszázst kínálnak, oszt közben meg megy a himihumi…

Nem értem a szerkesztők naivitását, ugyanis szerény ismereteim alapján legalább egy tucat olyan portál létezik, amelyen egyáltalán nem burkolt formában ajánlanak hölgyek örömteli szolgáltatásokat. Én legalábbis a következő – esküszöm – találomra kiragadott felhívásban semmiféle kétértelműséget, virágnyelven megfogalmazott metaforákba burkolt másodlagos jelentést nem tudok felfedezni: „Tisztelt Urak! Vagány, kedves, mindenre nyitott lány vagyok. Mindennap szeretettel várlak magánlakásomban. De ha szeretnéd, hozzád is szívesen elmegyek. Ha szereted a szép lányokat, akik imádják a szexet, biztos nem fogsz csalódni. Franciaspecialista vagyok! Mélytorok, lassú-gyors szopika… kezezés nélkül!” Ez bizony az, ami. Szerintem. Ezért tök felesleges rejtett kamerával felkeresni egy olyan szolgáltatót, akiről egyébként meg amúgy is kiderül, hogy tényleg masszíroz (is).








Olvasd el Tokaji Zsolt többi írását is!

• Küzdelem a fantommal »
• Szabad-e többet szeretni? »
• Hogyan együnk romantikát? »
• Dinkik az oltár előtt »

Kuplerájok, ha tetszik, ha nem, léteznek. Slussz. E jelenség kapcsán sokkal izgalmasabbnak tartom azon írói vénával megáldott vagy inkább grafomániás közléskényszerrel megvert férfitársaim produktumait, melyek a fent említett ominózus portálokon olvashatók. Irodalomelméleti szempontok alapján nehéz lenne besorolni ezeket az írásokat. A „Beszámolók” valahol az internetes blogokkal és fórumokkal rokonok, bár mindkettőtől sokban különböznek. Egyfajta tematizált, többszerzős, spontán szerkesztődő blogbejegyzések ezek, melyek mindig egy-egy hölgyre, annak is kifejezetten a szolgáltatásával kapcsolatos észrevételekre, hasznos információkra, élmények leírására koncentrálódnak.







A hölgyeket hellyel-közzel rendszeresen látogató és kipróbáló, nickname-en publikáló férfiak igazi baráti, összetartó közösséggé formálódnak a neten. A motivációjuk is elég nyilvánvaló. A kamaszosan hőzöngős legénykedésen túl a szolidaritás kényszere is a klaviatúra elé parancsolja őket. Élményeiket és tapasztalataikat osztják meg egymással, mert mint kiderült, a legritkább esetben bizonyul elegendőnek egy olyasféle önreklám, amilyet például már idéztem. A férfiak vigyáznak egymásra, hogy az esetleg kellemetlen tapasztalatokból okulva társaik nehogy árnyékra vetődjenek.

Kívülállóként furcsának tűnhet, hogy ezeket a pasikat az kovácsolja virtuális közösséggé, hogy ugyanazokon a nőkön osztoznak, bár vitathatatlanul ennek is van valami bája. Az évek során kialakult sajátos lexikájukban, melynek már szótára (vagy inkább glosszája) is létezik, magukat találóan makktársaknak, röviden MT-nek nevezik, a hölgyekre pedig legtöbbször a BN, azaz bérnőstény kifejezéssel utalnak.





Egy igazi klubtagnak, aki azt akarja, hogy a többiek komolyan vegyék, szinte kötelező a sajátos terminológia elsajátítása. Egyébként meg ezek nélkül maguk a bejegyzések is alig-alig érthetőek. Sőt, mára kialakult egyfajta ki nem mondott, de általánosan használt sablon is, amelyet a Beszámolók során érdemes alapul venni. Ez nagy vonalakban a következőképpen fest:

1. Hogyan, miért esett a választásod az adott hölgyre?

2. Hogyan történt az egyeztetés?

3. Milyen a BN objektumának megközelítési lehetősége? (Különös tekintettel a parkolásra, de a pontos lakcímet nem szabad feltüntetni.)

4. Az első személyes benyomás a BN-ről. (Itt ki lehet térni a hölgy anatómiai, pszichológiai és intellektuális adottságainak ismertetésére. Mivel sok hölgy fényképén az arca nem látható, első helyen van az arc, alak, frizura, hang leírása, az éppen viselt ruházat bemutatása stb. Különös hangsúlyt kap a mellek méretének, illetve gravitáltságának, valamint a popsi adottságainak feltérképezése.)





5.
A BN által kínált szolgáltatások részletes és tételes ismertetése árral együtt. (Ki kell térni arra, hogy a BN mit kínál az alapszolgáltatások körében és mit vállal extra szolgáltatásként, pluszhonorárium fejében. Ez a Beszámoló legvégén is szerepelhet.)

6. Milyen a bérlemény logisztikai adottsága és felszereltsége? (Az MT-k szinte rettegnek a FÉG típusú, nehezen szabályozható bojlerektől, elismerően nyilatkoznak, ha egy fürdőszobában a figyelmes BN több tusfürdőt is tart, még jobb, ha van semleges illatú, és a törülköző vagy fürdőlepedő megfelelő mérete is gyakori téma.)

7. Magának az aktusnak a részletes bemutatása. (Ezen a ponton tud a leginkább kibontakozni az írói készség és a személyes stílus.)

8. Összegzés. (Gyakori fordulat, hogy a kellemes tapasztalatokkal távozó MT-k a „barátnős feelinggel” jellemzik a BN-nél tett látogatásukat, s ígéretet tesznek újbóli felkeresésére. Itt szokás megjegyezni, hogy tapasztaltak-e TP-t, ami alatt korántsem a táppénz értendő, hanem a time pressure, vagyis az előre megegyezett idő lejártával a BN rögtön kivágta-e az MT-t a bérleményből, vagy ráérősen, kedvesen még hagyta néhány percet, max. fél órát potyázni és pihegni. Végezetül pedig jó szívvel ajánlható-e a BN a többi MT-nek, vagy a legsúlyosabb esetben, a minősíthetetlenül negatív tapasztalatok miatt feketelistára kerül.)





A Beszámolók műfaját meleg szívvel ajánlhatom azon internetezőknek, akik a személyesnek mondott blogokban is kifejezetten a szexualitásra kíváncsiak. De azok is hasznos információkat szerezhetnek és üdítő órákat tölthetnek el, akiket az érdekel, hogy a pasik mi a jó francot művelnek a kuplerájok rejtekében. Bár a férfiak ezeket a szösszeneteket alighanem kifejezetten kedvcsináló, libidómotiváló céllal böngészik, annak is tanulságos lehet, aki személyes tapasztalatokra nem kifejezetten vágyik.

Én még nyolc év házasság után sem érzek késztetést arra, hogy bármelyik BN-t meglátogassam. Osztottam-szoroztam, de még a rutinszerű, szombati esti háztartási szex során átélt gyönyörök is belekerülnének vagy 20-30 ezerbe (extrákkal együtt). Csak a nejem ki ne számolja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top