nlc.hu
Szex
Bókok a munkahelyen

Bókok a munkahelyen

Érzed a vibrálást minden alkalommal, amikor az a szépséges munkatársad hozzád szól? Teljesen összezavarodsz, ha a mondandóját még egy bókkal is fûszerezi? Vajon meddig egészséges és inspiráló a munkahelyi bókok szórása és fogadása férfi és nõi oldalon?




Emlékszel, amikor elhaladtál a folyosón amellett az éjszemű munkatársad mellett, és ahogy a következő mozdulattal lenyomtad a kilincset, a hűs fémet megérintve jól hallhatóan pattant a szikra? És bár alig várod, hogy a következő közösen összeállított havi jelentés fölött végre újra a közelébe kerülhess, amikor elérkezik a pillanat, minden értelmes gondolat varázsütésre illan el a fejedből. Ha pedig egy kérése sikeres teljesítése után még egy köszönöm is elhagyja a száját, az számodra maga a bókok bókja, amely bearanyozza a napod? Eláruljuk, hogyan fordíthatod a magad hasznára akár a legpirulósabb ellágyulást is.

A bók majdnem olyan, mint a fizetésemelés
Ha egy munkahelyen ott lebegnek körülötted azok a bókok, amelyeket merészebb pillanataidban továbbgondolva úgy érzed, akár történhetne is köztetek valami, az a munkában is motivál. A jelenség mögött meghúzódó pszichológia szerint, ha érzed, hogy a munkatársaid vagy akár a főnökeid pozitív véleménnyel vannak rólad, az pozitívan befolyásolja az önértékelésedet. Ha pedig hiszel magadban, ez az eredményeidben is megmutatkozik. Minden olyan inger, amitől jobban érzed magad – például egy bók, javítja a teljesítményedet. A bókok mögött meghúzódó játékosság, flört, évődés felfokozott izgalmi állapotot idéz elő, és energetizál. Ha folyamatosan törekszel arra, hogy a munkatársaid felé pozitív jelzéseket adj, magad is sokat tehetsz azért, hogy férfi kollégáid bókokkal árasszanak el, és ezzel akaratukon kívül is hozzájáruljanak a jó munkahelyi teljesítményedhez. Ehhez nincs szükség nagy tettekre, elég egy-egy kedves mosoly, némi odafigyelés, vagy ha aznap a menza helyett az előző este otthon elkészített bazsalikomos ebédet választod. A Knorr Bazsalikomos Ízbomba garantált recept egy bókhoz, főleg, ha az ebédedből még egy kis kóstolót is adsz a többieknek.

A munkahelyi bókokon túl




A munkahelyi bókok esetében azonban általában nagyon vékony határmezsgyén egyensúlyozunk. Mert bár a bókolóval együtt te is tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy akár történhetne is valami, ez az esetek többségében nem mondódik ki nyíltan. Egészséges esetben a kapcsolatotok időről-időre nyugalmi helyzetbe áll vissza, hogy aztán egy-egy jól eltalált bók megint kilendítse ebből. Soha nem szabad elfeledkezni azonban arról, hogy bár a munkatársakkal több időt töltesz együtt, mint a pasiddal vagy a férjeddel (ha van már ilyen), azért mindenkinek megvan a saját magánélete. Még akkor is, ha a munkaidőt próbálja megtölteni izgalmakkal, és ez akár félreérthető is lehet. Ha huzamos időn keresztül többet gondolsz az éjszeműre a kelleténél, ha már a barátnőiddel töltött borozgatások alkalmával is egész estét betöltő programelemmé válik a csábító munkatársad egy-egy bókjának boncolgatása, érdemes elgondolkozni azon, hogy inkább a pasidnak kellene bókra csábító bazsalikomos vacsorát főznöd. Ha ugyanis a munkahelyeden az aprócska bókokkal indult helyzet túltematizálódik, például tűltöltődik erotikával, az már nem inspirál, sokkal inkább elvonja a figyelmedet, és a bók a visszájára fordul. Elég egy romantikus vacsora, és az ezért járó bókok visszavezetnek ahhoz a férfihoz, akinek igazán fontos vagy.








Látogass el a honlapunkra! »


www.bokbolt.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top