nlc.hu
Szex
Szerepek a szerelemben

Szerepek a szerelemben

Kíváncsi vagy hogyan szabadulhatsz meg a vasalás nyûgétõl? A trükk egyszerû. Fõzz egy finom vacsorát a Knorr Bazsalikomos Ízbombával, és várd a hatást. A bazsalikom illatának hatására a pasid önként veszi majd ki a kezedbõl a vasalót.





Cserébe csak a szemetet kell majd levinned minden nap.
Fölborultak a hagyományos női-férfi szerepek – a mondat ma már szinte közhelyszámba megy, mégis minden párnak szembe kell néznie az unalomig ismételgetett kijelentés mögött meghúzódó jelenséggel. A történet nem szól másról, mint hogy a készen kapott megoldások ideje lejárt. A párkapcsolatokat sem segítik már kötelező sémák, amelyek jól körülírhatóan meghatározták a nemekre szabott szerepeket. Elmúltak azok az idők, amikor az előre gyártott sztereotípiák a nő kezébe helyezték a fakanalat, a porszívó csövét és a popsikenőcsöt, míg egy erős férfikézben kizárólag a pénz, a csavarhúzó és a távirányító tűnt elképzelhetőnek.
A vacsora, a takarítás, a gyereknevelés, a munka, a javítgatás-barkácsolás azonban továbbra is megoldandó feladat maradt. Így a megváltozott női-férfi szerepek szólam csupán annyit jelent, hogy minden egyes pár tagjainak maguknak kell kialakítaniuk saját kapcsolatuk kereteit.

A bók örök
A bókok és az ezeket tápláló vágyak mentén ez nem is olyan bonyolult feladat. Hiszen férfi és nő között a bók az örök kapocs, amely a helyzethez igazított kedves szavak mögött mindig magában rejti az évezredes igazságot is: a nő a bókra vágyik, a férfi pedig arra, hogy bókjával boldoggá tegye a nőt. Ha tehát sikerül kipuhatolnod, mi is az, amivel bókra csábíthatod a férfit, meg is találtad a rád szabott női szerepeket. Ha pedig ő nem csupán szavakkal bókol, de „teszi is a szépet”, mindaz, amivel örömet szerez neked, az ő feladata a kapcsolatban.

Minden a konyhában kezdődött
A bazsalikom biztos kiindulópont lehet a szerepek körvonalazásához, vagy akár újraértelmezéséhez. Ezt a fűszernövényt évezredek óta a szerelem növényeként ismerik világszerte, amelyet a benne található illóolajoknak köszönhetően afrodiziákumként tartanak számon, így akárhogy is sikerül az étel, a bazsalikom illata biztosan bókolásra készteti a férfit, akinek készült. A bazsalikomos ételek elkészítését tehát vállald magadra bátran. A főzés végén egyszerűen morzsold az ételbe a Knorr Bazsalikomos Ízbombát, és várd a hatást. A fűszerillatú étel fölött még akár korábban soha ki nem mondott problémák is föloldódhatnak. Ha gyűlölöd például a vasalást, bár eddig ezt nem említetted, mert az anyukájától folyton azt hallod, hogy a nőnek kutya kötelessége mosni-vasalni a férfira, és kiderül, hogy ő viszont szereti ezt a házimunkát, cseréljetek, ezután vidd le helyette minden nap te a szemetet.

És ha a bazsalikomos vacsora után ugyan nem halmoz el dicséretekkel, de még aznap este fölfúrja végre a polcot, amiért hónapok óta könyörögtél, azt nyugodtan tekintheted a főztödért járó bóknak, amely kapcsolatépítő erejével óvja a kettőtöket körülölelő harmóniát.





Látogass el a honlapunkra! »

www.bokbolt.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top