Szex

6+1 szextrükk

A jó szexhez idõ kell, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek apró trükkök, amelyek egy pillanat alatt feldobják az intim együttlétet. Az alábbi technikák arra szolgálnak, hogy új szín kerüljön szexuális életetekbe.






1. tipp: Kézi munka, szájtechnika, nyelvgyakorlatok

 

A különböző kéztechnikák (amelyek mindegyike bevált) közül próbáljátok ki a következőt:

A barátodról: Indítsd be egy kicsit a fickót azzal, hogy ujját úgy szopogatod, mintha „minihímvessző” lenne. S a legjobb, ha ezt egy pizzériában, kocsmában, presszóban stb. teszed vele. Hajolj előre, hogy senki ne láthassa, mit csinálsz (ha hosszú a hajad, bújjatok el mögötte), tartsd a szemkontaktust, vedd a szádba az ujját, s a nyelveddel mindaddig simogasd, szopogasd, amíg már nem bírja tovább. Hacsak nem nyalogatod, illetve szopogatod az ujját, mintha jégkrém lenne, viszonylag könnyű elkerülni, hogy valaki is észrevegye, ami történik. Hiszen az egész „aktus” a szádban zajlik (még akkor is, ha a barátod nadrágjában is komoly események történnek).

A barátnődről: A szigorú polgári érintkezés szabályait követve emeld a kezét a szádhoz, mintha kezet akarnál csókolni, aztán az utolsó pillanatban fordítsd meg, és nyelvedet nyomd a tenyerébe. Használd a nyelvedet pontosan úgy, mintha orális aktussal ajándékoznád meg őt. Ha a tenyerét megfelelő szögben tartja, s ügyesen használod a nyelvedet, senki sem jön rá, mit is csináltok tulajdonképpen. De ha igen, akkor is legfeljebb azt hiszi, romantikus szerelem dúl közöttetek.






 

2. tipp: A jótékony sötétség

 

Mindkettőtök számára megfontolandó: Évekig élveztétek teljes kivilágításban egymás testét (általában a férfiak győzik meg a nőket arról, hogy nem figyelnek a cellulitiszre a popsinkon, s nem törődnek a hasunkon remegő finom kis zsírréteggel). Ezért most azt javaslom, hogy ne csak oltsátok el a lámpát, hanem sötétítsétek el a hálószobát annyira, amennyire csak lehetséges. Egymás szemét is beköthetitek. Hogy miért? Mert amikor vizuális érzékelésünket elveszítjük, akkor minden más érzékszervünk fokozottabban működik: élesebb lesz a hallásunk, érzékenyebben reagálunk az érintésekre. (Ezért hunyjuk le általában csókolózás közben vagy az aktus alatt a szemünket: így jobban tudunk figyelni arra, mit is érzünk.)

Amikor tehát nem látunk, élénkebben halljuk egymás lélegzetét, apró kis érzéki nyöszörgéseit és az aktust kísérő hangokat, amelyek elvesztik jelentőségüket, amikor vizuálisan is észlelni tudjuk egymást. Emellett van még egy fontos tényezője a sötétben történő szerelmes találkozásoknak: a meglepetés. Amikor kedvesed egy pillanatra eltávolodik tőled, nem tudhatod, hol fog legközelebb megérinteni, kezével a combod belső oldalát simogatja, izgató szavakat suttog a füledbe, aztán hirtelen ott érint meg a nyelvével, ahol a legkevésbé számítottál rá.  

 





3. tipp: Fantáziagyakorlatok

 

Mindkettőtök számára megfontolandó: Utálod a mobilodat és a számítógépet? Felejtsd el egy kicsit! Ha távol vagytok egymástól, melegen tarthatod  a kapcsolatot, ha egy érdekes vágyfantázia leírásának első két mondatát elküldöd e-mailben kedvesednek, azzal az „utasítással”, hogy írjon hozzá folytatásként újabb két mondatot, s küldje vissza. Így nemcsak a kapcsolatotok válik élőbbé és érdekesebbé, hanem előkerülnek azok a vágyfantáziák is, amelyek mindkettőtök számára vonzóak, s amelyek későbbi történések elindítói lehetnek. Jönnek-mennek az e-mail üzenetek, amíg nem találkoztok… s akkor minden valóra válhat.


 

4. tipp: A megfordított „69”

 

Mindkettőtök számára megfontolandó: A megfordított „69” egyes szakértők véleménye szerint az élvezetek csúcsát jelenti. Barátnőd keresztben fekszik az ágyon úgy, hogy felsőteste a földön van, mintha fejenállásra készülne. Feje és keze tehát a talajon támaszkodik, lába és csípője viszont az ágyon van. Te pedig az ágyon térdelsz a kitárt combok között. Mivel a barátnőd feje a testénél lejjebb van, az agyba tóduló vér egészen szokatlan érzeteket ébreszt. Nem tetszik? Akkor próbálkozz a tantrikus szexben is leírt klasszikus „69”-cel. Ilyenkor mindketten egymás felé fordulva az oldalatokon fekszetek – feje a lábadnál, lábad a fejénél –, a combok belső oldalát mindkettőtök párnaként kínálja fel a partnere feje alá. Ez egy egyszerűsített változat, de sokkal kényelmesebbé teszi az orális aktust.







5. tipp: A jéggel forralt érzékiség

 

Mindkettőtök számára megfontolandó: Ilyesmit többnyire csak moziban lát az ember (a főszereplő általában Sharon Stone), merthogy a jégkockát rendszerint csak az italok hűtésére használjuk. Ez bizony nagyon szomorú, mert a genitáliákra szorított jéghideg száj nagyszerű érzetminőséget eredményez.

A legközelebbi aktusra készülődve tehát készíts egy apró jégkockákkal megtöltött üveget a kezed ügyébe, s vegyél belőlük néhányat a szádba, mielőtt kedvesed hímvesszőjét száddal illetnéd, vagy helyezz néhányat a hüvelyébe az orális szex előtt (ne túlságosan nagyokat, hiszen csak hűteni akarod, nem fagyasztani).






Cikkünk a M-érték Kiadó gondozásában megjelent Szuperszex című könyvből közölt részletet.

A Szuperszex nemcsak érdekes olvasmány, hanem látványos is. Remélhetőleg több szempontból is izgalmasnak és gondolatébresztőnek fogod találni. Számos idézetet, jó néhány szexuálisan bizarr momentumot, esetenként közhelyet olvashatsz benne, amelyeket társaságban idézve villoghatsz egy kicsit. A könyv helyenként kissé szabados, máshol pedig egyenesen szókimondó, s bevallott célja, hogy az olvasót a felszabadult szexuális viselkedés felé terelje.






Szerző: Tracey Cox
A könyv címe: Szuperszex
Kiadó: M-érték Kiadó Kft.
Ára: 3999 Ft
Ha  a jégkockák alkalmazását túlságosan vadnak érzed, használjatok jégbe hűtött pezsgőt, jégkrémet, joghurtkrémet. A következő lépésben pedig valamilyen meleg itallal növeljétek a szóban forgó testtáj hőmérsékletét – így a meleg- és hidegérzet folyamatosan változik. Néhány percnyi hideg szájjal történő stimuláció után következik a forró, nedves, puha szájjal történő ingerlés. A hőmérséklet és az ízek folyamatos váltakozása az idegvégződések két fajtáját hozza ingerületi állapotba, s ez hihetetlenül jó érzést okoz.

 


6. tipp: Rendezz pikniket az ágyban

 

A barátodról: Az ágyban rendezett piknik kellékei: jégbe hűtött pezsgő, kézzel fogyasztható ételek, s olyan ennivalókra is szükség van, amellyel kellemesen összekenhetitek egymást (méz, jégkrém, joghurt). A mobil kikapcsolva, a videón valamilyen kellemesen erotikus film fut. Az ágybeli piknikre a legkülönbözőbb alkalmakkor kerülhet sor: születésnap, Valentin-nap, egy közönséges szombat este, amikor nincs semmi érdekes a tévében. A sikamlós videókat olykor – a változatosság kedvéért – pótolhatjuk valamilyen erotikus tartalmú könyvvel. Betérsz egy jó könyvesboltba, kiválasztasz egy alkalomhoz illő műalkotást, amely felkelti érdeklődésedet (pl. hogyan gyűjtsünk be tíz orgazmust öt perc alatt), aztán az ágyban előveszitek, s persze nem fogjátok oldalról oldalra átolvasni, csak ötleteket és inspirációt merítetek belőle. Aztán találtok valamit, amit mindketten szívesen kipróbálnátok, és előjátékként felolvassátok egymásnak az ott leírtakat. Mindez nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy nyíltan beszélgessetek egymással a szexről.

Ha nem vagytok járatosak a szóbeli önkifejezés művészetében, akkor egy ilyen könyv határozottan egyszerűsíti a helyzetet: sokkal könnyebb megszabadulni gátlásainktól, ha csak rámutatunk egy képre, s csupán annyit kell mondanunk, hogy: „ez egész jónak tűnik, szeretném, ha ezt csinálnád velem”, mintha részletesen el kellene magyaráznunk, hogy „most azt szeretném, ha négykézláb állnál, mint egy paci, és én lovagolnék a hátadon”.

 


+1 tipp: Vállald a szexuális rabszolgaságot!
 


Mindkettőtök számára megfontolandó: Vállald, hogy egy napig barátod/barátnőd szexuális rabszolgája leszel – ez a nap mindkettőtök számára örömszerző lesz és emlékezetes. Ezen a napon teljesen ő rendelkezik veled, s ezt a jogát akár az ágyban, akár szórakozás közben érvényesíti is, te egyetlen szóval sem tiltakozhatsz.

Tedd lehetővé, hogy előre átgondolja az eseményeket: küldj neki írásos üzenetet a következő szöveggel: „… napon a szexuális rabszolgád leszek. Egész nap azt teszel velem, amit akarsz.” Aztán még tegyél fel három kérdést: Hogyan öltözzek? (Akarod, hogy vásároljak valami izgatót?) Kívánsz valamit rajtam kívül (alkohol, étel stb.)? Akarod, hogy megvalósítsam álmodat (azaz kell-e valamilyen szerepet játszanod)? Nem szükséges előre közölnie veled, hogy mit fog kívánni tőled (legyen ez meglepetés), de minél többet gondolkozik ezen, annál jobb. Nincs annál rosszabb, mint amikor felkészülsz lelkileg az alárendeltségre, elfogadod a rabszolgaszerepet, s aztán partnered zavartan és remegő lábakkal áll eléd, és megkérdezi, hogy: „Mit szeretnél most csinálni?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top