Szex

Te is szingli vagy?

Bármilyen különbözőek legyünk is, egy dolog valószínűleg közös bennünk: Szent Bálint napján minden nőben - akár Bridget Jonesban - megszólal a kisördög: nekem is kell, sőt jár egy kis meglepi!Hiába a védekező okoskodás, hogy egyszerű reklámfogás az egész, titokban azért megtennénk bármit, hogy ne kelljen a metrón, vagy villamoson lehajtott fejjel állni, vagy dacosan szemlélni a viruló nemtársak kipirult arcát.

Aki azonban nem rendelkezik kellően nagy, vagy megfelelő udvartartással, annak bizony be kell érnie más taktikákkal. Hogy aztán, túlélve a Valentin-napot, február 15-én már azzal a szent meggyőződéssel indulhasson neki az évnek:

jövőre biztosan nem kell ezen tárházból ötletet merítenie.

Az első és talán legegyszerűbben megoldható tipp – nem csak szingliknek, hanem kevésbé figyelmes partnerrel rendelkező hölgyek számára is -, ha az ember kiegyezik a baráti társaságával. Hasonlóan karácsonyhoz, mindenki húz valakit, akinek aztán ajándékot vesz ezen a napon. Az illúzió és a meglepetés így biztosított, jóllehet az igaz szerelem még várat magára.

A második lehetőség ami rendelkezésünkre áll, hogy önmagunkat lepjük meg valami kis kedves dologgal. Egy doboz bonbon, vagy finom fagyi biztos vigasztalást nyújthat a magányos órákban, és egyszer egy évben ezt a kis luxust igazán megengedhetjük magunknak!

Esetleg elutazhatunk egy-két napra kikapcsolódni, hogy ne érjen utol minket munkatársaink felzaklató kérdésáradata. Végül is Adrian Mole sem ment soha iskolába február 14-én, mert nem bírta elviselni, hogy ő az egyetlen, aki egy halom rikító képeslap, meg a hozzá tartozó önelégült mosoly nélkül lép be az osztályba.

De az is elég, ha az estét a legjobb – ugyancsak szingli – barátnőnk társaságában töltjük, esetleg éppen pasizással. A város szórakozóhelyein ugyanis ilyenkor sokkal nagyobb eséllyel válogathatunk a még nem foglalt férfiak közül.

Ha ezen kínálat sem bizonyult meggyőzőnek, talán mégiscsak meg kellene győznünk magunkat arról, hogy ez a szokás csak egy hóbortos divat. Nincsen felsorolva a “magyar hagyományok nagykönyvében”, különben is csak egy kommersz kiszipolyozás, fölösleges pénzkidobás, amiben talán, jövőre majd, nekünk is lehet egy kis részünk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top