Szex

Valentin-napi készülődés: Hogyan szedd ki a barátodból, hogy milyen ajándékot szeretne?

Egy emberi kapcsolat - lehet az baráti, vagy a legszebb és legforróbb szerelem - lényege, hogy a két fél nagyjából ugyanannyit adjon a másiknak, mint amennyit kap, vagy vár tőle. Ez nem csupán az érzelmekre, az odafigyelésre vonatkozik, hanem az ajándékozásra is. Lássuk be: nem azért halt mártírhalált a szerelmesek védőszentje, hogy aztán egy szép, februári napon egy rosszul kiválasztott ajándékkal elbukjuk a dolgot. Érdemes tehát egy kissé puhatolózni, mielőtt az ember vásárolni indulna kedvese számára.

Az elsődleges feladat felmérni a várható ajándék körülbelüli értékét. Ilyenkor egy-egy ártatlan megjegyzés – persze szigorúan jó időben és jó helyen -, megteszi a hatását. “Ugye drágám szerinted sem az a fontos, hogy drága legyen az ajándék…?!” Vagy: “…kedves dolog ez a Valentin-napi ajándékozás, az apró ajándékok engem mindig felvidítanak!”. Párunk reakciójából így

könnyedén lemérhető, hogy vajon ő mire készül.

Ha nagyjából felmértük a meglepetés értékét, megkezdődhet a második front. Cél: kideríteni mit is akarhat. Először nézzünk körül, hogy mi is az, amire szüksége lehet, teszem azt különleges kiegészítők a borozáshoz (egy impozáns dugóhúzó, csepegésgátló gyűrű borosüvegre, vagy fóliavágó), egy szép ing, vagy egy-két eredeti kiegészítő a ruhatárába.Esetleg valami olvasnivaló, egy gyermekkort idéző képregény kemény kötésben, egy történelmi- vagy kalandregény a nélkülünk töltendő éjszakákra. Az ajándék kiválasztásánál az a legjobb, ha először arra a kérdésre keressük a választ, mi az ami közös bennünk, aminek a Nagy Ő is örülne és Tőled, mint ajándékozótól is hiteles. Tartsd fejben, ha valami olyat szeretnél venni neki, amihez csak Ő ért, legjobb, ha együtt mentek vásárolni!

Ha pedig kigondoltuk mi is a legmegfelelőbb, vegyük elő a legjobb fegyverünket, női praktikánkat, és szőjük bele a barátnőinkről szőtt történetekbe ötletünket, vagy semmitmondó hangsúllyal kérdezzük meg: “…mit olvasol mostanában?” Esetleg jöhet a: ” jaj drágám, te ezt az övet veszed fel ehhez az öltönyhöz?!”.

Bátrabbak akár végig is csepegtethetik a fehér terítőt egy méregdrága vörösborral. A leglényegesebb a támadáshoz kiválasztani a legmegfelelőbb pillanatot, és nagyon figyelni a reakciókat.

Ha a fentiekben vázolt fegyvernem nem a legmegfelelőbb – mert kedvesünk túlságosan ismer már minket, vagy saját belátásunk és tesztekből megszerzett önismeretünk szerint nem pályázhatnánk az idei Oscarra a legjobb színésznő kategóriában -, érdemes megvárni a következő kupa meccset. Az első félidő utolsó perceiben (a tévé bal sarkában váltakozó kis számok jelzik az órát, egy félidő pedig hosszabbítás nélkül 45 percig tart) egyszerűen meg kell kérdezni mit is szeretne Valentin-napra. Pasink automatikusan válaszolni fog, majd a hosszabbítás idejében már arra sem fog emlékezni, hogy egyáltalán bent voltunk a szobában.

Így aztán könnyedén kiderül, hogy mire is vágyik kedvesünk, és a győzelem mámorában indulhatunk is vásárolni. Ha pedig megvettük a kiszemelt ajándékot, szépen rejtsük papírba, és jöhet is az ünnepi vacsora, a szerelmesek estéje.

Persze ne feledkezzünk meg feltenni az I-re a pontot! Egy jól megválasztott desszert még forróbbá teheti a mézes pillanatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top