Szex

Mit szeretnél Valentin-napra? Hogyan érd el, hogy ezt is kapd?

Az éremnek ugyebár két oldala van. Az egyik felén ott van a nő, aki bevetve legbájosabb fegyvereit apró lépésekben, mint a macska, körbejárja, mire is vágyik partnere Szent Bálint napján. A másik oldalon pedig ott áll a férfi, aki bizony nem áldatott meg olyan praktikákkal, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy az ártatlanság képét felöltve, titkos játékokkal derítsenek fényt szerettük vágyaira.

A férfi egyenesen kérdez és egyenes választ vár. De akkor mi lesz a meglepetéssel?! Íme egy-két jó tanács, hogy hogyan is vegyed rá az erősebbiknek kikiáltott nem rád jutott egyedét gyengeségeinek leküzdésére, és vezesd rá, mit is vegyen neked a nagy nap alkalmából.

Először is: juttasd eszébe, hogy közeleg Valentin-nap! Hátha elfelejtette… Persze először azt tisztázzátok, hogy mostanában szokás ajándékot venni. Ha már érzi, hogy közeleg az idő, amikorra elő kell rukkolnia valami igencsak eredeti meglepetéssel, máris nyitottabbá és fogékonyabbá válik arra, hogy megjegyezze és kódolja az elejtett mondatokat. A férfi érzelmi intelligencia hányadosától függ az, hogy mennyit kell dolgoznod majd a kiszemelt ajándékért.

Vannak, akik már kész tervekkel állnak elő, és pontosan tudják, hogy talán egy egyszerű szerelmes levél és némi virág is elegendő ezen a szép napon. Őket, ha valami komolyabb meglepetést szeretnél, finoman kell meggyőzni. A legegyszerűbb csendesen zsörtölődni, hogy pont most tört el a csatom, vagy szakadt el a kedvenc láncom. Ha láthatóan nem figyel partnerünk, tekerjük kissé feljebb a hangerőt, de ne túl feltűnően. Csodálkozzunk rá egy-egy kirakatra – az esti séta véletlenül arra felé kanyarodhat, amerre már délelőtt jártunk, és felpróbáltuk azt az édes kis felsőt -, vagy irigykedve jegyezzük meg, hogy milyen jó a szomszédoknak, hogy annyit járnak színházba, mi milyen régen néztünk meg egy darabot.

Azoknak a férfiaknak, akiknek láthatóan semmi ötletük nincsen, komolyabb segítség kell. Ilyenkor jól jön egy barátnő, aki ártatlanul megkérdezi partnerünket, hogy mivel fogja megajándékozni kedvesét Valentinkor, esetleg elmeséli, hogy szerette volna meglepni barátnőjét karácsonyra egy gyönyörű kis fülbevalóval, amit a Belvárosban látott, de sajnos elfogyott a pénze, így a dolog még várat magára. „De jó ötlet lehet Valentin-napra a kedvesednek. Annyi minden közös bennünk, szerintem nagyon örülne neki.” -mondhatja a barátnő.

Ha ez sem segít, érdemes ottfelejteni az asztalon egy listát, amit karácsonyra írt össze az ember, hogy mit is szeretne kapni, kipipálva a beérkezett ajándékokat. És ha ez a praktika is csődöt mondott, a legegyszerűbb megoldás, ha fogjuk magunkat és megmondjuk mit is szeretnénk kapni február 14-én. Ez esetben biztos a siker!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top