Szex

Szerelem a liftben

Bizonyára sokan unják már, hogy Valentin napján vagy otthon kuksolnak, vagy valami kis étteremben szoronganak az összes többi párral együtt. Szeretnél idén valami újat, valami rendhagyót csinálni a szerelmesek napján? Íme egy két ötlet, tessék válogatni közülük, akár egy Cherry Queenes dobozból

Tökéletes ajándék lehet Valentin napján egy kis kultúrbonbon a szerelmesünknek. Nincs annál izgalmasabb, mint megtalálni azokat az előadásokat, filmeket és tárlatokat, amiért mindketten lelkesedtek. Legyen a Valentin-nap a közös szenvedélyé, egy alkalom, hogy az ember betérjen egy kiállításra, és megtekintve a tárlatot, a múzeum eldugott kis büféjében töltse a délutánt.

A bátraknak, akik szeretik a különlegességeket, mennyei randi helyszín lehet a város legmagasabb irodaházának tetőkertjébe felszökni (vagy felkéredzkedni, a biztonsági őrök is tudnak romantikusak lenni). Ott koccintani igazi kuriózum: alattunk a város, felettünk az ég.

Ha valakinek van bátorsága, de egyben tériszonya is, annak ajánljuk a következőket: vegyen két mozijegyet, és ne a filmre, hanem valamelyik üres terembe üljön be kedvesével, kizárólag kettesben ünnepelve az estét.

Azt tartja a legenda, ha valaki körbemegy a páternoszterrel, teljesül egy kívánsága. Ezt bizony könnyedén ki lehet próbálni, csak arra vigyázzunk, hogy ne tele pezsgőspohárral a kezünkben tegyük mindezt, ki tudja, lehet, hogy tényleg megfordul velünk a világ.

Azoknak, akik nem találnak ebből a romantikus szállítóeszközből egyet sem, vagy esetleg nem engedik őket be például a bíróság épületébe, érdemes egy egyszerű liftet megállítani egy csók és egy koccintás erejéig.

Igazán eredeti ötletnek tűnik, ha kibéreljük a városi fotográfus műtermét. A kulisszák között minden adott egy kis szerepjátékhoz.

Ha pedig valaki valami természetes érzésre vágyik, egyszerűen béreljen ki egy éttermekben használatos teraszfűtőt, és terítsen meg kint a szabadban. Igazi, merész tavaszköszöntő a szerelmesek napján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top