Szex

Miről fantáziálnak a férfiak?

Tudjuk, hogy mi a kedvenc étele, vagy hogy mi szeretett volna lenni ötéves korában, de mi többet akarunk: tudni szeretnénk, mire gondol, amikor rajta felejti a szemét egy formás hátsón, és hogy miről, pontosabban kiről szövi erotikus fantáziáit - ha éppen nem rólunk.

A mi hőseink:

Íme az a 7 alak, akik egy angol kutatás szerint főszerepet kapnak a női erotikus fantáziákban:

– tűzoltók,

– sztárok,

– sikeres üzletemberek,

– sportolók,

– orvosok,

– a “harmadik”,

– egy másik nő.

Vad szex egy idegennel egy bár mellékhelyiségében, ahol bármikor rajtakaphatnak, két nő erotikus játékainak megkukkolása, egy meztelen topmodell mennyekbe repítése – s a többi, s a többi, s a többi. Ez csak néhány a férfiagy vetítéseiből. Egy német pszichológiaprofesszor, dr. Clement utánajárt, milyen filmek peregnek a leggyakrabban a férfifejekben.

 

Egyenruhás csajok

Légiutas-kísérő vagy nővérke – egyre megy. Egy biztos, a férfiakat felajzzák a hivatalból lenge uniformist viselő nők, mi több, ők azok, akik az ábrándok szőtte erotikus kozmoszban könnyedén pályázhatnának a szexkirálynő címre. Minden ötödik férfi fantáziálgat ugyanis arról, hogy élményteli találkozásban lesz része egy szűk egyenruhát viselő nővel. Erotikus vonzerejük nagyban összefügg azzal, hogy a szolgáltató szektorban tevékenykednek, vagyis a szűk rucin kívül önzetlen odaadásuk is feltüzeli a férfinemet. Természetesen ilyenkor az álmodozó is szerepbe képzeli magát: például utasnak vagy betegnek, akinek nincs más dolga, mint hogy hagyja magát elcsábítani.

Többszörös kényeztetés

A helyzet az, hogy a férfiak jó része nagyon is fellelkesül egy komplett hárem gondolatától, két-három-négy-öt kiéhezett nő képzeletbeli jelenlététől, akik mind őt akarják. Legalábbis a férfiak 43 százaléka gyakorta fantáziál erről. A hangsúly a megaadag kényeztetésen van, no meg a központi szerepen. Hiszen ezekben az ábrándokban a férfira összpontosul minden figyelem. Egyesekre a passzivitás csábereje hat gerjesztően, míg másokat a “rövid idő alatt minél több nőt boldoggá tenni” fantázia foglalkoztat, amelyben a fantasztikus szerető szerepében tetszeleghetnek.

Leselkedés

Ebben a műfajban – a kutatások szerint – abszolút a két egymással játszadozó nő megkukkolása tekinthető a legétvágygerjesztőbbnek. Azt gondolhatnánk, hogy mindez nem lehet túl izgalmas, hiszen ahhoz hasonlítható, amikor farkaséhesen nem nyúlunk az ételhez. Csakhogy ennek a fantáziának a többlete éppen a cselekménytől való távolságban rejlik. Nincs teljesítménykényszer, nincs kötelesség. A férfiak azért szeretnek erről fantáziálni, mert átélhetik a szabadság érzetét, és az is nyugtatóan hat rájuk, hogy az örömokozás ezúttal nem az ő felelősségük. Ilyenkor nem keringenek a fejükben az olykor nyomasztó kérdések: “Meddig kell még kitartanom?”, “vajon ő is élvezi?”, így teljesen átadhatják magukat a látvány élvezetének.

 

A titkárnő átváltozása

Az ideális titkárnő fegyelmezett, szorgalmas, távolságtartóan barátságos és gyakorlatias. Mindezeket a kedvező tulajdonságokat elegyíti azzal, hogy egy napon aztán kibontja mindig szigorú kontyba tűzött haját, kigombolja a szigorú bizniszkosztüm felső gombjait, és elhajítja elmaradhatatlannak tűnő szemüvegét is. Minél nagyobb a kontraszt a “két” nő között, annál jobb. A szakértő szerint ez is egy igazi klasszikus vágykép, hiszen ebben a fantáziában a férfi az akadályok legyőzését éli át. Az, ami addig rejtve volt a férfitekintetek előtt, hirtelen feltárul, az addig tapasztalt visszafogottság pedig őrült szenvedélyességbe csap át. Ez a fantázia nagy szabadságot ad, hiszen az átváltozás módja már ezerféle lehet. Igazán feltüzelővé attól válik, hogy hatalmat ad a férfinak ahhoz, hogy a nő átlépje saját határait. Ez nemcsak az izgalmát fokozza, hanem a fontosságérzetét is.

Az idegen

Nincs kertelés, minden út az ágyba, pontosabban a szexhez vezet. Határtalan élvezet, amelynek elnyeréséhez nincs szükség különösebb erőfeszítésekre, az idegen nő könnyen és gyorsan adja magát, és nem vár semmit cserébe – no persze a jó szexen kívül. A lényeg: minél előbb egy helyet találni a légyottra – ez lehet egy hotel vagy az egyik fél lakása is, csak minél gyorsabban… A férfiak 28 százalékának fantáziájában rendszeresen feldereng ez a képsor. És nemcsak amiatt izgató, mert hamar a lényegre tér, hanem mert azt az érzést adja a férfinak, hogy rendkívüli, hiszen a puszta jelenléte elég ahhoz, hogy egy nő megkívánja. Hízelgő, nem?

 

A lebukás lehetőségének izgalma

Ez a tényező valóságos ajzószer a pasik számára. Elég egy olyan helyet maguk elé képzelniük, ahol csak egy hajszál választhat el a lebukástól: egy liftet, az irodát, egy próbafülkét, egy strandot, egy parkot, vagy bármilyen helyszínt, ahol mások is tartózkodnak. Ezúttal a veszélyérzet a felelős a doppinghatásért, no meg annak lehetősége, hogy az ember sosem tudhatja, meglátta-e valaki, vagy sem. De már ennek lehetősége is jócskán megemeli az adrenalinszintet, ezzel párhuzamosan pedig a nemi vágyat. A nyilvános helyekre képzelt szexet a sietség és koncentráció teszi felcsigázóvá, hiszen ez az a helyzet, ahol a figyelem egyetlen dologra összpontosul, a külvilág pedig nem jelent gátló tényezőt.

Fontos hangsúlyoznunk, hogy a szexuális fantáziáknak nem feltétlenül az a rendeltetésük, hogy egytől egyig megvalósuljanak. A lényeg, hogy kétségtelenül ösztönzőleg hatnak a férfilibidóra, és ebből mi csak profitálhatunk…

Szex.lap.hu
Erotika.lap.hu
Párkapcsolat.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top