Szex

7+1 végzetes hiba az első éjszakán

Itt az új szerelem, és hamarosan ágyba bújtok? Az első közös éjszaka mindig fejesugrás az ismeretlenbe, ami egyszerre mámorító és feszültséggel teli. Ha azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen, kerüld a buta bakikat.

1. Ne agyalj!

Közeleg az első együtt töltött éjszaka, és te már napok óta azzal túráztatod magad, hogy a tükör előtt “nagyítóval” vizsgálgatod a hibáidat? Nem vagy olyan, mint egy címlaplány? A pasik sem hülyék, pontosan tudják, a címlaplányok nem úgy néznek ki az életben, mint az első oldalon, amióta feltalálták a Photoshop nevű varázslatot. Kicsi a melled? Vannak pasik, akik éppen a kis mellű nőkre buknak. Van rajtad egy kis zsírpárna? Sebaj, ettől még lehetsz szexis. A pasik művészei a szemmel vetkőztetésnek, tehát olyan nagy meglepetések nem érik majd, azonkívül tested csak az első pár alkalommal újdonság, utána megszokja, ahogy te az övét, és felfedezitek egymáson azokat az apró pontokat – gödröcskéket, anyajegyeket, hegeket –, amelyeket imádni fogtok. Ha sokat agyalsz, és önbizalmadat a földbe döngölöd, kudarcra ítéled az első közös éjszakátokat. Görcsös és elégedetlen leszel, és ez igen rossz felütés az első szeretkezéshez.

2. Ne légy szégyenlős!

A teljes fényár és a vaksötét között ott a kellemes félhomály, amely sokat sejtet, de közben jótékonyan el is takar. Remekül oldja a félénkséget. Viszont ha kellő önbizalommal érkezel az ágyjelenethez, akkor sem a félénkség, sem a szégyenlősség nem jelent leküzdhetetlen gondot. Hidd el, a pasi nem a hibáidat fogja szemrevételezni vetkőzés közben, vagy amikor a testedet simogatja. (Nem úgy szex után, amikor kimész a fürdőszobába.) Csak a romantikus vígjátékokban mutat jól, amikor a hősnő a takaró alatt szerencsétlenkedve vetkőzik, ráadásul az elröhögött szexjelenet egyetlen álmoskönyv szerint sem jó előjel. A tuti tippek mindig erotikus vetkőzést tanácsolnak, de ha számodra idegen, gyorsan dobáld le a ruháidat, vagy ha inkább a lassú vetkőztetést kedveled, tereld abba az irányba az eseményeket. Két dolgot tarts észben, mielőtt a szégyenlősség elvenné az eszedet.

1. Mindig a nő diktálja az iramot, és a pasi hozzá igazodik.
2. A pasid ugyanolyan zavarban van az első éjszakán, mint te.


3. Ne tölts hosszú időt a fürdőszobában!

Végre az ágy közelébe kerültök, és neked eszedbe jut valami, amiért kirohansz a fürdőszobába. Felesleges! Még feleslegesebb hosszú tíz percekre eltűnni. Amit eddig nem csináltál meg, az már elmarad, illetve a következő együttlétre marad. Nem kell mindent most és azonnal felvonultatnod, tervezz úgy, hogy lesz következő alkalom is, amikor repertoárodat bemutathatod. Nem azon a fehérneműn múlik a tökéletes együttlét, amelyet fel akartál venni, de valahogy nem jutott rá időd. Inkább örülj annak, hogy szikrázik köztetek a levegő. Ha szükségét érzed a tusolásnak, akkor legyél gyors, és se a hajszárítással, se az ismételt sminkkeléssel ne tökölj. Nem, nem most jött el a pillanat, hogy testápolóval hidratáld és illatosítsd a tested. Egy kis parfüm, és vissza a pasihoz, de legjobb lenne ott sem hagyni. A pasik libidójának csökkenése egyenes arányban áll a várakozás hosszával. A “falra kenheted” a tökéletes frizurád, ha amíg készülődtél, a pasi elaludt a tévé előtt.

Ne tölts órákat a fürdőben!
Ne tölts órákat a fürdőben!

 

 

4. Óvatosan az illatokkal!

Szeretkezés közben minden érzékszervünk élesebb. Különösen igaz ez a pasik szaglására, akik férfiasan utálják a tömény, émelyítő illatokat. Illatos gyertyákkal zsúfolt szobában csak a füstölővel lőhetsz nagyobb bakot. Amíg fel nem térképezted pasid ízlését, inkább a hagyományos teamécsesekkel és finom, lágy illóolajak párologtatásával kísérletezz. Magadra is óvatosan öntsd a pacsulit, mert a pasik kifejezetten utálják a nőkről lenyalogatni a parfümmaradékot, illetve berzenkednek a krémes bőrfelületeket szájjal érinteni. (Te már kóstoltad a testápolódat?) Elég az ápolt, puha bőr, egy diszkrét illat, a többi munkát úgyis a láthatatlan feromonok végzik.

5. Legyen nálad óvszer!

Klasszikusan férfifeladat az óvszer beszerzése, de az ember lánya ilyen kényes kérdésekben menjen biztosra. Nincs annál rosszabb, mint a forró előjáték után ott téblábolni leforrázottan, hogy életed szerelme elfelejtett óvszert hozni, vagy ha vett is, az autóban hagyta. Kútba esett az este, ha most kell óvszerért rohangálni… A bizalom szép dolog, de a túlzott óvatosságból még sohasem volt gond, viszont a felelőtlenség már okozott nagy fejtöréseket.

 

6. Ne játszd el!

Bármennyire udvarias a pasid, mégis beelőzött. Előfordul. Hidd el, ettől ő rosszabbul érzi magát, mint te, de hol van még az este vége. Ilyenkor egyetlen hibát követhetsz el, azt, hogy te is színleled az orgazmust. Ez a hazugság az egész kapcsolatotokra rányomja a bélyegét. Nem az a legnagyobb baj, hogy lebuksz (a nők egy életen át képesek színlelni), hanem megfosztod magadat valami nagyon fontostól és élvezetestől. Beleszorulsz egy hazugságcsapdába, a következő alkalommal megint el fogod játszani az orgazmust, és még számon sem kérheted senkitől a boldogtalanságodat, mert te magad okoztad. Ha pedig bevallod, lehetetlen helyzetbe kerültök. A legegyszerűbb, ha nem játszod el. Nem kell eljátszanod! Szeretkezés közben két ember úgy csiszolódik össze, mint a táncosok. Semmilyen szabály nem írja elő, hogy egyszerre kellene kielégülnötök. (Lehet az a következő lépcsőfok.) Addig pedig hagyj időt magadnak, a pasidnak pedig egy kis szusszanásnyi időt, hogy eljuttasson a csúcsra, ha pedig nem találja a kulcsot az orgazmusodhoz, ne hagyd bénázni, inkább finoman navigáld.

 

7. Néma gyereknek anyja se…

Tudjuk, vak tyúk is talál szemet, de ez még kevés a boldogsághoz. A rutin és a tapasztalat sokszor segítséget nyújt az első szeretkezés bizonytalanságainak leküzdésében, de néha ez is kevés. A jó szex úgy kezdődik, hogy a két ember leveti gátlásait, és megnyílik egymás előtt. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Az első együttlét alkalmával a tökéletest szeretnénk adni és kapni, miközben ismeretlen terepen járunk. Ha a pasid nem talál rá azonnal az érzékeny pontjaidra, akkor finoman és kedvesen vezetheted. Akár szóval, akár úgy, hogy odahúzod a kezét. Mutasd meg neki, hogy mit szeretsz, hogy mit hogyan szeretsz. Ne dirigálj, ne követelőzz, hanem finoman kérj. Ne feledd, sokkal jobb kérni, mint csalódottan a plafon repedésein elmélkedni. Érdektelenségedet megérzi a pasi, és neki is elmegy a kedve a szextől, sőt lehet, hogy az egész kapcsolattól is.

 

+1 tipp: Kevés dologgal tudod úgy halálra rémíteni a pasit, mint amikor az első szeretkezés után arról kezded kérdezgetni, hogy mikor szeretne házasodni, és hány gyereket szeretne. Az első együttlét utáni csendes ölelkezés nem a megfelelő pillanat arra, hogy engedj az erős késztetésnek, és beszámolj terveidről, miszerint egy éven belül szeretnél férjhez menni és a lehető legkorábban gyereket szülni. A pasik malmai lassabban őrölnek, lassabban érik meg bennük a döntés, hogy akkor most lemondanak a sok-sok megszerezhető nőről, és egy mellett kötelezik el magukat. Illetve fontos tudnod, hogy az egyik legnagyobb férfipara, hogy egy gyerek miatt belekényszerülnek egy nem túl jó kapcsolatba, és hiába a friss szerelem rózsaszín ködfátyla, a férfiak racionális népség.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végigrandizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Afrodiziákum.lap.hu »
Erotikus-történetek.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top