Szex

A tökéletes kapcsolat receptje

Hozzávalók: egy csipetnyi humor, kiváló minőségű szex, friss változatosság, valamint bizalom és szeretet minden mennyiségben. Kifőztük neked a tökéletes kapcsolat receptjét.

„És a szerelmesek boldogan éltek, amíg meg nem haltak.” Ugye ismerős? Így végződnek a tündérmesék. Ezt hallva az ember lánya csak mosolyog és nagyot sóhajt. Bár ilyen egyszerű lenne. Hiszen ezek a fránya mesék valahogy sosem szólnak unalmas hétköznapokról, féltékenységi jelenetekről, fejfájásról, mosatlan szennyesről, csalódásokról. De nem is kell hogy szóljanak. Hisz ha így lenne, talán már copfos kislány korunkban elmenne a kedvünk attól, hogy felnőve bármilyen testi-lelki kapcsolatba keveredjünk a férfinemmel. Hamupipőke világán kívül azonban farkastörvények uralkodnak. Ha netán akkora szerencséd van, hogy sikerül kifognod álmaid pasiját (vagy legalábbis egy jobb kiadást), még szó sincs örökké tartó boldogságról. Hiszen a hosszú távú, kiegyensúlyozott, szenvedélyes párkapcsolatért keményen meg kell dolgozni, természetesen mindkét félnek. Azonban mi úgy gondoljuk, nem bízzuk a dolgot a véletlenre, még kevésbé pedig a pasikra. Ha úgy érzed, valami nem stimmel a kapcsolatoddal, vedd a kezedbe az irányítást, és változtass rajta! Kifőztük neked a tökéletes kapcsolat receptjét.

A tökéletes kapcsolat receptje


Összetevők:


1. Egy csipetnyi humor

Talán nem is gondolnád, milyen fontos szerep jut az első hozzávalónak. Pedig amikor közösen nevetünk, pajkosan viccelődünk, csipkelődünk a párunkkal, mindig a humor kelléktárából válogatunk. Enélkül javíthatatlanul unalmassá válna a kapcsolat, sőt valljuk be, mi magunk is. Ugyan ki akarna együtt lenni egy savanyú uborkával? Na ugye, hogy te sem.

Egy csipetnyi humor

 

Ötletek, ha ez az összetevő hiányzik a kapcsolatodból:

• Ne vedd véresen komolyan a párod csipkelődését! Felesleges mindenen megsértődni. Ha megjegyzést tesz arra, hogy fogyhatnál, vágd ki magad azzal, hogy máskülönben sosem kapnál új ruhákat. De nevess bátran a nőket kifigurázó vicceken is, hiszen ezek sosem személyes jellegűek.

• Ne félj magadon nevetni, ettől még nem válsz nevetségessé. Ha kínos helyzetbe kerülsz, üsd el egy jó poénnal.

2. Szex ízlés szerint

Embere válogatja, hogy kinek milyen fontos a szexuális vonzalom, de az bizonyos, hogy nagyon sokat nyomhat a latban. Hiszen egy amúgy rosszul működő kapcsolat is csodálatosnak tűnhet, ha az ágyban teljes az összhang. Vagy épp fordítva, egy látszólag tökéletes kapcsolat is tönkremehet, ha a két fél nincs egy hullámhosszon ezen a téren.


Tippek, ha ezzel a hozzávalóval van problémád:

• Ne légy szégyenlős! Kérd meg a párodat, mondja el, mire vágyik! Te se félj elmondani, neked mi esne jól!

• Ne hagyd felülkerekedni a megszokást! Ha unalmassá vált a szex, próbáljatok ki minél több új, izgalmas dolgot!

3. Sok-sok bizalom

A párkapcsolatok jelentős részében gondot okoz a bizalom hiánya. Mindegy, hogy te vagy a féltékeny típus, avagy a párod, sőt az is, hogy okkal vagy ok nélkül, mindketten megszenveditek a dolgot. Nem titok, hogy akár rámehet a kapcsolatotok is. Holott ha már társunknak választunk valakit, alapvető dolog lenne, hogy bízzunk benne. Persze mondani könnyű, azonban biztosíték nincs.

Sok-sok bizalom

Tanácsok, ha hiányzik a bizalom:

• Ha te vagy féltékeny, először is gondold végig: valóban van rá okod? A háttérben ugyanis sokszor az önbizalomhiány áll. Pedig nyilvánvaló, hogy a párod nem téged választott volna, ha nem lennél elég jó neki. Így hát felesleges félreértések, apróságok miatt kínoznod magad és megőrjítened őt.

• Ha ő bizalmatlan veled szemben, minél többször add a tudtára, hogy neked ő a legfontosabb, és nincs oka féltékenykedni. Ha ez nem használ, és úgy érzed, megfulladsz mellette, talán jobb mielőbb odébbállni.

4. Változatossággal fűszerezve

Minden párkapcsolatban az idő múlásával az izgalmas újdonságot felváltja a megszokás. Ez egyfelől állandóságot és biztonságot jelent, de sajnos magában hordozza az unalom veszélyét is. De nem kell, hogy így legyen. A lényeg, hogy mindig tudj újat mutatni!

Tippek, ha a kapcsolatod unalmassá vált:

• Időnként változtass a külsődön, a megjelenéseden! Függetlenül attól, hogy párod látott már a legrosszabb passzban is, ne hanyagold el magad! Néha készülj ugyanúgy a találkozásra, mintha csak a második randiról lenne szó!

• Légy őszinte, de ne add ki magad teljesen! Maradj mindig egy kicsit titokzatos!

• Találj ki olyan új programokat, amelyeket együtt csinálhattok! Egy közös hobbi vagy sport új színt vihet a párkapcsolatba.

5. Nagy adag szeretet

Amikor megismerkedünk valakivel, az elején mindent egészen másképp, olyan igazán tökéletesnek látunk. De a rózsaszín felhő, köd vagy pára – ahogy tetszik – hamar elillan. Helyette előbújnak a másik idegesítő hibái, elviselhetetlen szokásai, amelyek addig valahogy ügyesen álcázták magukat. De most nagyon is itt vannak, és te úgy érzed, megőrülsz tőlük. A koszos zokni szerte a lakásban meg a felhajtott vécéülőke még csak hagyján, de az állandó kioktatás, meg hogy „nekem volt igazam” már sok. (Hidd el, valószínűleg a párod is tudna mesélni.) Mit lehet tenni ilyenkor? Igazából semmit.

A sok-sok szeretet, elfogadás, alkalmazkodás és a másik iránti tisztelet átsegít a párkapcsolat szövevényes útvesztőin. Ha ez nincs meg, amúgy sem ér semmit az egész. De ha megvan, kapcsolatod olyan kincs, amelyet nem szabad eldobni, esetleg ha kell, javítani lehet rajta, a többi hozzávalóval. Persze nem kell, hogy tökéletes legyen, talán nem is lehet az. Hiszen ha elmondhatod magadról, hogy olyan párkapcsolatban élsz, amelyet sosem tudsz megunni, amelyben igazán nőnek érzed magad és felszabadultan önmagad lehetsz, amely biztonságot ad, és amelyért mindennap hálát adsz, már megérte.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szeretkezés.lap.hu »
Párkapcsolat.lap.hu »
Erotika.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top