Szex

A második randi – nem egyszerűbb, mint az első

Túl vagytok az első találkán. Tökéletes smink, csinos ruha, jól begyakorolt mozdulatok. És láss csodát: sikerült! Az ujjad köré csavartad, és lassan kilátásban van a második randi is. Ám ha azt hiszed, ezt már nem szúrhatod el, nagyot tévedsz...

Bizony, ha az első találkozáskor más képet mutattál magadról, mint amilyen valójában vagy, akkor most törheted a fejed, hogyan viselkedj a második randevún. Mert az sem jó, ha a szende szüzet játszod, ám ha rámenős vagy, azzal is elijesztheted. Ráadásul hogyan öltözz fel? Hol legyen a találka? Mennyire engedheted el magad? Nos, lássuk be, a második randi sem egyszerűbb, mint az első. De mi segítünk!


Válassz helyszínt okosan!

A legegyszerűbb módja, hogy elengedd magad, és ne legyél feszélyezett, hogy ezúttal te választod ki a randi helyszínét. Persze gondolkodj, mielőtt döntenél, mert nem csak az a lényeg, hogy te jól érezd magad. Az első alkalommal valamennyire már megismerhetted a fiút, így sejtheted, melyek azok a helyek, amelyeket egyaránt kedveltek.

Tipp: Ne vidd el a barátaidhoz cseverészni, se a kedvenc kávézódba. Mert ahol te mindenkit ismersz, ő kellemetlenül érezheti magát, főleg akkor, ha te órákon át pasizós sztorikon röhögsz a barátnőiddel.

 

Vigyázz, csapda!

Jó ötletnek tűnik óriási műkörmöket és műszempillát felteteni a randira? Nos, nem biztos, hogy az új fiúd egy műanyag babára vágyik. Légy természetes! Régóta nem volt már udvarlód, és nagyon vágysz már a szexre? Ha komoly kapcsolatot szeretnél, semmiképpen se közöld vele, hogy ki vagy éhezve. Hagyd, hogy ő ajánlja fel, hogy hazakísér, és ne te kérdezd meg, veled reggelizik-e holnap.

Semmit a szemnek?

Döntsd el, mit szeretnél a fiútól. Ha nem csak egyéjszakás kalandra vágysz, akkor jobb, ha még a második randin sem push-up felsőben és miniszoknyában jelensz meg. Persze ha neked ez a stílusod, és ragaszkodsz a kihívó cuccokhoz, ám legyen. Viszont ne lepődj meg, ha beszélgetés közben képtelen lesz a szemedbe nézni…

Tipp: A legtöbb férfi a komoly párkapcsolatot nem olyan nővel képzeli el, akit minden férfitársa sóvárogva bámul az utcán. Persze ha kiteszel mindent a kirakatba, akkor is szeretni fog téged, de valószínűleg csak néhány éjszaka erejéig.

Ne bízd el magad!

Azért, mert az első randin minden tökéletesen ment, nem biztos, hogy a második találkán már nyugodt szívvel részegre ihatod magad, vagy ordítva kacaghatsz a viccein, netán a családi problémáiddal traktálhatod órákig. Vigyázz, hogy ne vegyél 180 fokos fordulatot, főleg akkor, ha ő sem teszi. Egy randi még nem világ, nem kell elhitetned sem magaddal, sem vele, hogy ti már jól ismeritek egymást.

Tipp: A kezdeti ismerkedés a legizgalmasabb része a kapcsolatnak. Minél tovább megmarad a titokzatosság köztetek, annál tovább érdekesek lesztek egymás számára.

A második randi - nem egyszerűbb mint az első
Soha ne mondd a második randin:

• Te vagy a tizedik fiúm. Ez jó kerek szám, nem?

• Én házasságpárti vagyok, és három gyereket szeretnék.

• Mit is meséltél az első alkalommal a családodról? Nem emlékszem pontosan.

• Szeretem a drága ruhákat és a szép ékszereket, csak kár, hogy nem keresek olyan jól, hogy megvegyem ezeket magamnak.

• Menjük gyorsétterembe! Imádom az ottani kaját, én ugyanis nem tudok főzni.

• Holnap is talizunk, ugye?


Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szeretkezés.lap.hu »
Párkapcsolat.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top