nlc.hu
Szex
Lindi és Sanyi története

Lindi és Sanyi története

"Elmondhatatlan érzés volt, amikor megláttam a képét, valóban, mintha villám csapott volna belém."
Lindi és Sanyi története
Te megtaláltad már az igazit? Ha, nem akkor kattints!

Kedves Szerkesztőség! El kell, hogy mondjam, elolvastam pár sikersztorit, és magam is meglepődtem, milyen sokan vagyunk, akik így keresik a párjukat, és tényleg megtalálják az igazit.

Persze óvatosnak kell lenni, mert vannak, akiknek ez csak szórakozás. Az a helyzet, nem gondoltam, hogy van ilyen: első látásra szerelem. Hittem benne, de sokáig nem sikerült a saját bőrömön megtapasztalni, egészen addig a bizonyos napig, amikor a férjem először írt nekem a Párkeresőben (2007. július 16.).

Elmondhatatlan érzés volt, amikor megláttam a képét, valóban, mintha villám csapott volna belém. Ez persze elcsépelt dumának tűnhet, de amíg másodjára is írt, nem telt el olyan nap, hogy ne láttam volna a képét magam előtt. Fura volt, mintha nem én irányítanám a gondolataimat.

Pár levelet váltottunk, de én időközben lejelentkeztem, mert azt hittem, helyrehozhatom a régi kapcsolatomat, de nem így lett. Adtam magamnak még egy esélyt arra, hogy megtaláljam az igazit, és augusztus 25-én újra regisztráltam, de ekkor már más néven. Nagy szerencsémre még mindig kereste az igazit a férjem, és újból megtalált. Egészen pontosan augusztus 31-én írt ismét nekem, aztán én leírtam neki, hogy már váltottunk pár levelet, és hogy folytassuk az ismerkedést onnan, ahol megszakadt. Írtunk egymásnak nagyon sok szép levelet, szeptember 8-án találkoztunk először, nyolc hónap után összeköltöztünk, majd 2008. október 25-én összeházasodtunk, nagyon boldogok vagyunk.

Nagyon örültem, hogy a sors másodjára is hozzám terelte őt. A legjobb a dologban az, hogy sokszor beszélünk a férjemmel erről, és ő is ugyanezt élte át. Éljen a szerelem!

Szeretnénk ezúton megköszönni a Párkeresőnek, hogy lehetővé tette azt, hogy megismerjük egymást. Minden év szeptember 8-án meg fogunk emlékezni a napról, és köszönetet mondunk a Párkeresőnek.

Még egyszer köszönjük:
Lindi és Sanyi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top