nlc.hu
Szex
Amikor a hűségesek hűtlenkednek

Amikor a hűségesek hűtlenkednek

A harmadik felbukkanása a párkapcsolatban ahhoz hasonlítható, mint amikor az ember egy üres borospohárral a kezében összetalálkozik valakivel, akinek a kezében egy üveg bor van.

Amikor a hűségesek hűtlenkednekA már nálunk is ismert pszichiáter, párterapeuta több száz olyan férfival és nővel beszélgetett, akik előre megfontolt szándék nélkül keveredtek titkos viszonyba, és életük fenekestül felfordult. Mi a teendő, amikor a hűtlenség rányomja bélyegét mindennapjainkra? – kérdezte tőlük Mira Kirschenbaum, s kérdezi most is az Amikor a hűségesek hűtlenkednek című könyvében.

A szerző 17 féle típusú viszonyt mutat be – mint például a véletlent, a bosszúállót, az egyéniséget kibontakoztatót, az elterelőt, a házasságot felmelegítő viszonyt -, amelyek közül mindenki megtalálhatja a helyzetére illőt. A terapeuta arra biztat, hogy őszintén válaszoljunk a legalapvetőbb kérdésekre: Mi hiányzik a jelenlegi kapcsolatból? Hogy lehet dönteni két ember között?

Miközben végigvezet társkapcsolataink és érzelmi életünk tisztázásának hat szintjén, valódi támogatást nyújt azoknak a nőknek és férfiaknak, akik a kettős kapcsolat csapdájában vergődnek. Minden szükséges segítséget megad, hogy szorongásainkat, szégyenérzetünket és sérelmeinket legyőzve a legmegfelelőbb partner mellett találjuk meg a boldogabb, kiegyensúlyozottabb, szilárd kapcsolatot.

A szerzőről:

Mira Kirshenbaum pszihoterapeuta nemzetközi hírnevét az egyén,a párok és a családok számára kifejlesztett terápiájával vívta ki. A híres párterapeuta a saját maga által alapított Chestnut Hill klinikán nap mint nap ma is segítséget nyújt a hozzá fordulóknak.
Szinte valamennyi könyve e témában díjat nyert és milliós példányszámban kelt el a világon. A BBC rádióban évekig vezette a Hívj éjjel nappal! című tanácsadó műsort. Népszerűségét igazolja, hogy a legismertebb amerikai tv showba Oprah Winfrey többször is meghívta.
www.mirakirshenbaum.com »

Szerző: Mira Kirshenbaum
A könyv címe: Amikor a hűségesek hűtlenkednek
Van kiút a kettős kapcsolat csapdájából?
Kiadó: Hangoskönyv Kiadó
Tipp: rendeld meg a könyvet kedvezményes áron a Polc.hu weboldalon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top