Szex

Egyszer sem éltem át orgazmust a vőlegényemmel

Három éve élünk szexuális életet a vőlegényemmel, ám ez idáig egyszer sem tudott eljuttatni a csúcsra. Önkielégítés közben viszont van orgazmusom. Lehet, hogy a páromban van a hiba?

Kedves Elvira!

Huszonhét éves lány vagyok. Vőlegényemmel négy és fél éve ismerjük egymást, és három éve élünk szexuális életet, amely sajnos nem felhőtlen, amit sosem gondoltam volna.

Mindig tudtam fantáziálni, tudtam bizseregni, lüktetni… Kezdetben izgalmas volt a szex, bár én nagyon nehezen oldódtam fel. Vőlegényem az első az életemben, neki adtam a szüzességemet. Nagyjából másfél éve, hogy egyre kevesebbet szeretkezünk. Nagyon sokszor átbeszéltük, hogy miért is van ez, már többször eldöntöttük, hogy elmegyünk szakemberhez, de sosem jutottunk odáig. Ma már ott tartunk, hogy jó, ha havonta kétszer szeretkezünk. Sokszor elszomorodom emiatt, sőt úgy érzem, hogy mind a ketten berendezkedtünk erre. De nem csak ez okoz lehangolódást.

Egyszer sem éltem át orgazmust a vőlegényemmel

Én még egyszer sem éltem át orgazmust vőlegényemmel. Önkielégítést végeztem, néha még most is, és akkor sikerül, tehát ismerem ezt a jó érzést. A párom mindent megtesz, amit csak lehetséges, hogy nekem jó legyen. Van, amikor nagyon közel vagyok, úgy érzem, de egy bizonyos idő után mintha elvágnák az érzést.
Voltak időszakok, amikor nagyon rágörcsöltem, ő is. Frusztrált voltam, hogy miért nem sikerül, volt, amikor őt hibáztattam. Nekem nincs tapasztalatom mással, ezért nem tudom, hogy ez nálam állandó dolog-e. Szeretem a szexet, a játékot, a közösülés is jó, de van, amikor semmit sem érzek.

Válaszát vagy kérdését előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Virág

Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól. Dr. Lux Elvirának a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet!

 

Kedves Virág!

Problémája távolról sem egyedi. Ez akár vigasz is lehetne, de nem ez a lényeg, hanem a megoldás. Ilyen hosszú együttlét alatt már „illett” volna megismerni egymás erogén zónáinak sikeres ingerlését, kezelését. Amennyiben Ön képes az önkielégítésre, akkor még inkább képesnek kellene lennie ugyanerre partnerkapcsolatban, ha a partnere tudja, mi a teendő az Ön örömszerzésének érdekében. Azt is el tudom képzelni, hogy ő ugyan próbálkozik, de vele ugyanaz nem sikerül, ami egyedül igen. Amennyiben a partner helyzetben való gátlása az Ön személyiségében gyökeredzik, nem tudok jobbat, mint hogy kérjen szexuálpszichológustól segítséget. Ez a kapcsolat – úgy tűnik – megéri. Utána a házasságnak, gyereknemzésnek is itt az ideje, hiszen már 27 éves, ne higgye, hogy ez kevés.

Tisztelettel:
Lux Elvira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top