Szex

Nyár végi randikommandó – 5 tipp, hogy álmaid pasija rád találjon

Ne keseredj el, ha az idei nyár nem hozott neked új szerelmet. Az érzelmeket úgysem lehet időbeli korlátok közé szorítani! Ám itt van néhány mentő ötlet, ha kora ősszel már semmiképpen sem szeretnéd egyedül álomra hajtani a fejed.
1. Írj részletes listát!

A leírt szónak hatalma van. Ha eddig legyintettél rá, tégy most egy próbát! Egy nyugodt estéden vedd számba, milyen is az a férfi, akit hosszú távon el tudnál képzelni magad mellett, majd ezután szedd pontokba az ismérveit. Ne hagyj ki semmi lényegeset! Ha számodra a párválasztásnál például elengedhetetlen szempont a felsőfokú végzettség vagy a 180 centis magasság, akkor ez se maradjon le, különben úgy jársz, mint Timi: „Tavaly szeptemberben megcsináltam a listámat, és két hónappal később szembejött velem álmai férfija. Egy dolgot azonban elfelejtettem megemlíteni a listán, méghozzá azt, hogy független legyen. Így fájó szívvel bár, de néhány hét után búcsút intettem neki, mert tudtam, hogy sosem válna el a feleségétől.”
Tippünk: Rendelj pasit az Univerzumtól »

Nyár végi randikommandó - 5 tipp, hogy álmaid pasija rád találjon

2. Tegyél valamit magadért!

…a kesergésen kívül. Ha folyton a saját balsorsod körül keringenek a gondolataid, a potenciális férfiúk akár egymásnak is adhatják a kilincset, akkor sem fogod észrevenni őket. Ha ez az idei nem is a te nyarad (eddig), a végét még emlékezetessé teheted valamivel, amit régóta halogatsz, vagy amihez eddig egyszerűen nem volt merszed. Ne törődj semmivel, ne hagyd, hogy a körülmények a cselekvés ellen hangoljanak. „A tavalyi nyaram nem volt valami jó – meséli Ibolya. – Augusztus közepén besokalltam, és arra gondoltam, igenis kijár nekem egy hét horvátországi sütkérezés. Szerencsére az egyik szingli barátnőm örömmel tartott velem. A nyaralás alatt hemzsegtek körülöttünk a fickók, és mi is sokkal felszabadultabbak voltunk, mint ha itthon gályáztunk volna a szürke hétköznapokban. Néha ki kell mozdulni, hogy történjen valami!”
Tippünk: www.aktivturizmus.lap.hu »

3. Fokozd a kisugárzásod!

Bár már egyszerű tükörgyakorlatok is sokat segíthetnek, még hatásosabb, ha olyan módszerekhez folyamodsz, amelyek nemcsak a női energiádat fokozzák, de az alakodra is jótékony hatást gyakorolnak. Erre kiváló lehet a hastánc: a változatos, energikus csípőlökések, -rázások, -rezegtetések és a lágy, érzéki csípőmozdulatok fokozzák a magabiztosságot, de más tánctípusok is segítségedre lehetnek abban, hogy megszeresd a tested! Belső harmóniádat jógával, pilatesszel, csikunggal vagy tajcsival teremtheted meg, kiegyensúlyozottan pedig a hódítás is jobban megy majd!
„Mióta pilatesre járok, újra nőnek érzem magam – mondja Kinga, aki néhány hónapja esett át egy fájdalmas váláson. – Sokkal felszabadultabb lettem, és ilyenkor letörölhetetlen mosollyal az arcomon indulok hazafelé. A férfiak is alaposan megnéznek, egyszerűen ad hozzám valami többletet, és ettől vonzóbb leszek mások szemében.”
Tippünk: www.pilates.lap.hu »

4. Menj randitáborba!

Néha elkél némi profi útmutatás, mint ahogy a pozitív élmények is hihetetlen energiákkal gazdagíthatnak. A randitáborban a programokon van a hangsúly, a lényeg, hogy a résztvevők kimozdulnak a megszokottból, és ezáltal sokkal nyitottabbá válnak.
Az ismerkedős és szórakoztató programokat, valamint a csajozós-pasizós minitréninget ötvöző egy hétvégés „kurzusok” nem ígérik, hogy életed szerelmére éppen a nagyjából 30 fős csoportban bukkansz, viszont olyan praktikákat sajátíthatsz el, amelyekkel könnyebben bevonzhatod a szerelmet az életedbe. A lányokkal és a fiúkkal külön tréner foglalkozik, aztán persze lehet élesben gyakorolni, hiszen este már nem a tanulásé, hanem a bulizásé a főszerep. Ha már itt megjön az „ihlet”, és elkezdődik a belső fejlődés, az a mindennapokba visszatérve is meghozza a gyümölcsét. „A résztvevők nagy része egyszerűen megunta, hogy ölbe tett kézzel várj a nagy Őt – meséli egy szervező. – A cél az, hogy mindenki jól érezze magát, és közben tanuljon valamit önmagáról és a párkereső énjéről.”
Tippünk: www.panaco.hu/randiguru »

Nyár végi randikommandó - 5 tipp, hogy álmaid pasija rád találjon
5. Tarts be néhány aranyszabályt!

Ígéretes kezdetek
Íme néhány sokatmondó jel, hogy az a másik érdeklődik irántad:
• megérint és rád mosolyog,
• folyton a szemedbe néz,
• lassan leereszti a szemhéját, és kicsit oldalvást pillant rád,
• bókol,
• kitágul a pupillája,
• kidülleszti a mellkasát.

A sorozatos melléfogásoknak könnyen lehet okozója, hogy nem tudsz a másik – adott esetben egy férfi – fejével gondolkodni. Ha persze neki más céljai vannak, te aztán beleadhatsz apait-anyait, idővel ugyanúgy felszívódik majd, mintha csak közepesen jól érezte volna magát veled.

• Ne légy túl rámenős! Add le a jeleket, és várd meg, hogy a férfi lépjen! Ez már nagyanyáinknak is bevált, nem beszélve arról, hogy a legtöbb pasi fejvesztve menekül a nyomulós csajok elől.

• Ahogy mondani szokás, az ismerősség elégedettséget, a kiszámíthatóság unalmat szül. Azaz keresd a közös pontokat, de maradj kicsit titokzatos!

• A férfiak a szerelem és a vágyakozás közé egyenlőségjelet tesznek. Hagyd, hogy vágyakozzanak egy kicsit, és ne add be az első kérlelő szóra a derekad!

• Ha szépet mond, köszönd meg, és ne kezdj el szerénykedni, hogy „jaj, de hát olyan vaskos a combom, le kellene adnom pár kilót”. A kishitűség minden, csak nem csábító.

• A legfontosabb, hogy add önmagad! Ha ki nem állhatod a vörös rúzst, akkor se kend az ajkadra, ha azt olvastad, hogy most ez a trendi. Sokkal vonzóbbnak tűnsz majd, ha megjelenésed a valódi egyéniségedet tükrözi, ráadásul így a későbbi csalódás is kizárva. A képlet rém egyszerű: hidd el, hogy szerethető vagy!


Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top