Szex

Szeretkezés helyett inkább pornót néz. Mit rontottam el? (18+)

Bár minden kérését teljesítem, a párom mégis inkább pornót néz, mint hogy velem szeretkezzen. Ez már valós szenvedélybetegség? Vagy esetleg bennem van a hiba?

Tisztelt Doktornő!

Már régóta fejtörést okoz nekem, hogy túlzott mértékűnek tartom a párom pornónézését. Úgy gondolom, ez már felér a függőséggel is, mert nem telik el olyan nap, hogy ne keresné fel a neten a pornóoldalakat. Természetesen ezek „segítségével” igen gyakran maszturbál is. Tulajdonképpen minden alkalommal, amikor én nem tartózkodom otthon, és így nem leplezhetem le.

Igazából ez roppantul fáj nekem, mivel én egy igazi szexet szerető nő vagyok, nincs semmi olyan dolog, amelyet a páromtól megtagadnék. Sőt, nagyon szeretem őt orálisan kielégíteni (ami az ő kedvence is), és az anális szexet is szívesen gyakorlom. Semmi extrém dolgot nem néz, csak az előbb felsorolt szexuális formákat, viszont gyakorta előfordul, hogy a velem való szexhez már „lusta”. Tizenhat hónapja vagyunk együtt, én egy férfiak által csinosnak mondott, harmincnégy éves, de a koránál fiatalabbnak kinéző nő vagyok, tehát még a külsőm sem okozhatja ezt, mint azt sok férfi hozza fel magának mentségül. Ő huszonhét éves, fiatalabb nálam, de szívesen dicsekszik velem, és büszke is rá, hogy a férfiak csinosnak tartanak.
Én naponta akár többször is szívesen szexelnék, de ha ő már túl van a pornónézéses önkielégítésen, akkor nincs kedve. Nem értem, hogy – ismerve az én szexuális étvágyamat – ő miért választja mégis inkább a pornót.

Szeretkezés helyett inkább pornót néz. Mit rontottam el?

Megpróbáltam nyíltan beszélni vele ezekről, de elzárkózik mindentől, és csak annyi a válasz, hogy minden férfi néz pornót, és maszturbál, akár van állandó társa, akár nincs. Nem gondolom, hogy ez így normális. Engem lassan felőröl ez a probléma, és ez okozza minden keserűségemet a kapcsolatunkban.
Mi lehet az a baj? Esetleg bennem van a hiba? Vagy ez már valós szenvedélybetegség?
Kérem, segítsen, várom válaszát.

Tisztelettel és köszönettel:
Rita

Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól. Dr. Lux Elvirának a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet!

Kedves Rita!

Ön a hibás! Elnézi a partnere pornómániáját, és elfogadja, hogy orális-anális kielégítésben részesítse. Mi van ennél több és izgalmasabb a neten? Vállalta, hogy egy Önnél hét évvel fiatalabb fiúval éljen? Lehet, hogy ő Önben inkább az anyát keresi, míg a „nőt” a pornófilmek szereplőiben találja meg? Ön ezt hogy tudja elviselni? S ha mégis ezt teszi, miért? Miért nincs több önbizalma, ha – mint írja – sikeres nő?
Neki nincs igaza, hogy minden férfi néz pornót, és abban sincs, hogy mindegyik maszturbál. Nem. A gyerekekre jellemző ez a magatartás. Ő is elfelejtett „felnőni”.
Nem, a hiba nem az Ön „készülékében” van, legalábbis ami a szexet illeti. Az viszont igaz, hogy egy harmincnégy éves nőnek már tudnia kellene különbséget tenni a „kamasz” és a „felnőtt” férfi között.
Sürgősen forduljanak szakemberhez segítségért, ha nem akarja őt elveszíteni, és ő sem akar örökké pornófüggő, infantilis alak maradni.

Tisztelettel:
Lux Elvira

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top