Szex

Tisztaság a 4 elem jegyében

Válaszd ki, hogy tűz, víz, föld vagy levegő jegybe tartozol-e, és mi segítünk mosógépet választani, hogy a te ruháid legyenek a legfehérebbek és a legtisztábbak!

Tisztaság a 4 elem jegyébenTűz-jegy (Kos, Oroszlán, Nyilas)

A tűzjegyű ember aktív, kezdeményező. Mindent szenvedéllyel él meg. A szerelmet, a párkapcsolatot, a munkát, de még a mindennapi gondokat is. Társasági lény, akiknek lételeme a pörgés, a mozgalmasság. Hatalomvágya legendás, és szónoki képességei is ismertek.
Robbanékonysága és hevessége miatt sokszor félnek tőle, pedig nem rosszindulatú, csak dinamikus, és mindig úgy érzi, elvesztegeti az idejét, ha nem cselekszik azonnal.

Párkapcsolatban inkább hűtlen típus, ezért szüksége van egy megbízható társra, aki lépten nyomon dicséretekkel halmozza el.

Fontos számára a mozgás és a helyes táplálkozás, hiszen rohanó életében csak így tudja fenntartani az egészségét.

Tisztaság a 4 elem jegyébenMivel mindenre sajnálják az időt, amit nem cselekvéssel töltenek, számukra a mosógépek közül is azt javasoljuk, amellyel gyorsan tudnak eredményt elérni.

A Panasonic NA-14VA1 mosógépének rövid programja ugyanis biztosan lenyűgözi őket.

Az enyhén szennyes, 2 kilogrammnyi ruhát a rapid programmal 15 perc alatt felfrissíthetik. Ideális mosás minden tűzjegyű számára.

 

 

Tisztaság a 4 elem jegyébenLevegő-jegy (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

Akik levegő jegyben születtek elegánsak viccesek és nagyvonalúak. Lételemük a kommunikáció, a kapcsolatteremtés. Elbűvölő ember, akit hajt a kíváncsisága munkában és szerelemben egyaránt.

Érdeklődését fenn kell tartani, egyébként rövid időn belül levegőnek néz bennünket. A változás lételeme, imádja az újdonságokat és az innovativitást.

Nagyon jó partnerek, hiszen könnyedén felülemelkednek a problémákon, de szabadságvágyukat mindenképpen tiszteletben kell tartani.

Megjelenésük légies, könnyed, ezért mozgásban is inkább a táncot, esetleg a fittnest részesítik előnyben.

Tisztaság a 4 elem jegyébenA modern innovatív újdonságokat kedvelő Levegő jegyű emberek számára a Panasonic NA-168VX mosógépének nagyméretű digitális LCD kijelzője, és a 3D szenzoros mosásérzékelő jelenthetik a tökéletességet. A 3D szenzor mosás ugyanis egy olyan innováció, amely tényleg kielégítheti az újdonság iránti vágyukat.

Mosás közben ugyanis a szenzor folyamatosan méri a ruhák súlyát és elhelyezkedését, és ehhez mérten gyorsítja vagy lassítja a mosógép dobjának forgását, hogy maximális eredményt érjen el minimális energiahasználattal.

 

 

Tisztaság a 4 elem jegyébenFöld-jegy (Bika, Szűz, Bak)

A Föld jegyűek két lábbal a földön járnak, nem szeretik az elvont dolgokat. Megfontoltak és türelmesek. Mindig a probléma gyökerénél keresik a megoldást, és soha nem végeznek fél munkát. Lételemük az állandóság. Partnerben, otthonban és munkában is ritkán változtatnak, leginkább kényszerből, mert egyébként ragaszkodnak a jól bevált dolgokhoz. Kiegyensúlyozottak és nem jellemző rájuk a kapkodás. Mindig megfontoltan és lassan döntenek.

Nagyon fontos számukra a természet, és a természetben való elmélkedés, ezért a környezetüket is fokozottabban óvják.

Tisztaság a 4 elem jegyében

A Panasonic mosógépeivel meg lesznek elégedve, hiszen ezek a mosógépek az Inverter technológiának köszönhetően kiemelkedően hatékony energiafelhasználással dolgoznak.
Emellett pedig a víztakarékos döntött dobjuk miatt nemcsak költséghatékonyak, hanem a környezetet is kímélik.

Nekik a Panasonic NA-128VA mosógépet érdemes választaniuk, ami az Öko 15 fokos mosási programmal kevesebb energiafelhasználás mellett is kiváló eredményt garantál.

 

 

Tisztaság a 4 elem jegyébenVíz-jegy (Rák, Skorpió, Halak)

Ő az igazi álmodozó, hihetetlen fantáziával. Imádja a nyugalmat és mélyen átérzi mások érzéseit. Árad belőle a szeretet és a romantika. Gyengéd és képes arra, hogy a partnere érzéseit is visszatükrözze, így mellette mindenki, mindig szeretve érzi magát. Sokkal többre tartja az érzelmeket a testiségnél. Remek édesanyák, hiszen empátiájuknak köszönhetően átérzik és megértik gyermekük problémáit. Szeretik a csendet és a magányt, amikor elvonulhatnak a saját kis világukba.

Imádják a vizet, ebben a közegben tudnak igazán ellazulni és pihenni. Minden mozgás közül az úszást részesítik előnyben. A víz „kimossa” a gondolataikat, ami megnyugtatja őket.

 

Tisztaság a 4 elem jegyébenIdeálisak lehetnek számára a Panasonic mosógépei melyek végtelenül csendesen működnek és nem zavarják meg a víz jegyűek elmélkedését.

Ezért az NA-148VA modellt javasoljuk nekik, hiszen mosás közben mindössze 50 dB a zajszintje, szinte észre se lehet venni, hogy működik. Az inverteres szénkefe nélküli motor és a rezgést csillapító kialakítás is biztosan rabul ejti őket.
Ráadásul az automatikus kikapcsolást is örömmel fogják használni, hiszen nem kell abbahagyniuk az álmodozást, mert a mosási program végén ezek a mosógépek automatikusan kikapcsolnak.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top