Szex

8 túlélőtipp a kapcsolataidhoz

A család, a baráti kör és a kollégák komoly támogatást jelenthetnek - ám néha bosszúságról is bőven gondoskodnak. 8 tipp ahhoz, hogy kellemesek maradjanak a kapcsolataid.

1. Legyen önbizalmad! Aki jóban van magával, másokkal is könnyebben boldogul.

2. Ha konfliktusba kerülsz valakivel, nézz magadba: vajon tényleg olyan bosszantó az illető, vagy csak érzékeny pontodon talált el?

3. A szerelemben az eszedre is hallgass: ha szereted a srácot, de rosszul bánik veled, ne menj vakon a szíved után.

4. Nézz úgy az életedre, mint egy maratonra: a hosszútávfutók körülbelül 70 százalékos erőbedobással futnak, így osztják be az erejüket. Ne akarj mindig 100 százalékot nyújtani, mert kiégsz!

5. Nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást: az ellentétes karakterek inkább a veszekedést vonzzák. A legjobb, ha hasonló beállítottságú embereket gyűjtesz magad köré.

6. Ne vedd magadra más problémáit: akármilyen szoros is a kapcsolatotok, ezzel az illetőn nem segítesz, te viszont kikészülsz.

7. A sikeres emberek inspirálják a többieket: ha kiemelkedően sikeres ember van a baráti társaságodban, ne a különbözőségeket keresd, hanem a hasonlóságokat. Az ő sikere annak a jele, hogy tanulhatsz tőle, és te is meg tudod csinálni!

8. A bókok lelkesítenek. Ha épp nincs mit dicsérned, kérj, például így: „Nagyon boldog lennék, ha te…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top