Szex

A tökéletes pasi – megálmodtuk neked

"Mégis mit vársz tőle? Férfi." Így hangzik a közismert bölcsesség, amellyel mi, nők szívesen magyarázzuk az erősebbik nem tipikus hibáit. Mert bármilyen szomorú, tökéletes pasi nem létezik. Mi mégis eljátszottunk a gondolattal, és megálmodtuk neked. Íme.

A férfi nem az a kategória, amelyből csak úgy rohangálnának az utcán a tökéletes példányok. Mindegyiknek akad valami hóbortja, bogara, édes gyártási hibája, amellyel bizony szeretnek minket az őrületbe kergetni. Na és a tiéddel mi a gond? Ha büszkén állítod, hogy semmi, tessék alaposabban szemügyre venni! Na ugye. A dolog nagyon úgy néz ki, hogy tökéletes pasi valószínűleg nem létezik, mi mégis eljátszottunk a gondolattal, és megpróbáltuk elképzelni. Lássuk, milyen is az a hibátlan kiadás!

A tökéletes pasi - megálmodtuk neked

 

Hogy honnan ismered meg a tökéletes pasit? Nos, nem lesz nehéz. Egész biztosan első ránézésre magába bolondít. Már csak azért is, mert gyanúsan hasonlít a kedvenc sorozatszínészedre, de olyannyira, hogy már-már egész kis kutatásba kezdesz, vajon rendelkezik-e a híresség magyar gyökerekkel. Amellett, hogy feltűnően vonzó, intelligens, sőt humoros is. Nem csoda hát, ha az utcán kézen fogva andalogva irigy női pillantások kereszttüzével vagy kénytelen megküzdeni, de magunk között valld be, ezt cseppet sem bánod. Ugyanis, bár nyílt tény, hogy imádják a nők, jól tudod, mindhiába. A tökéletes pasi ugyanis megrögzött monogám. Pont. Nincs más verzió, se pedig kiskapu.

A tökéletes pasi - megálmodtuk nekedMellette kizárólag jól indulhat a napod, hiszen a reggeli rutinjába beletartozik, hogy ágyba hozza neked a kávét meg a péksüteményt. A korai rohanásban sem sajátítja ki a fürdőszobát, helyette inkább, hogy hasznossá tegye magát, gyorsan elmosogat, merthogy azt is tud. Sőt, a porszívózástól sem ódzkodik, és ezt gyakran be is bizonyítja, csak hogy a kedvedre tegyen. Alapvetően rendet tart maga után, sőt ha szükséges, utánad is. A zoknik összepárosítása nem haladja meg a képességeit, és sosem venne fel felemást. Csodálatos módon a levetett ruháit sem hagyja szerteszét a lakásban, hanem ügyesen a szennyesládába szórja. Vészhelyzet esetén akár a mosással is megbirkózik. Bár vasalni még nem láttad, erős a gyanú, hogy akár az is menne neki.

Figyelmes, érdeklődő típus, aki gyakran és szívesen kérdez, majd csöndben végighallgat, legyen szó a barátnőd legújabb hódításairól vagy munkahelyi pletykáról. Azt mondja, imádja hallgatni a hangodat, ezt bizonyítandó naponta többször spontán felhív telefonon egy-egy percre. Persze azért nem kerget az őrületbe a ragaszkodásával, hisz a tökéletes pasi mindig képes mértéket tartani. Épp ezért, habár szeret szórakozni, sosem esik át a ló túlsó oldalára. Mindig beéri két üveg sörrel, és messziről elkerüli az éjszakai bárokat. Tulajdonképpen alig jár el otthonról nélküled. Ha netán mégis elkeveredik egy kanbuliba, tutira hazaér a megbeszélt időre. Ha mégsem, arra egész biztosan nyomós oka van, és egyből felhív telefonon, hogy ne kelljen feleslegesen aggódnod. Természetesen véletlenül sem kell kételkedned a szavában, hiszen a tökéletes pasi sosem hazudik – vagy legalábbis pontosan tudja, mikor kell. Például akkor, ha a fodrász tönkretette a hajad, ha egy hete nem aludtál rendesen, avagy felszedtél tíz kilót, és már-már a kétségbeesés szélén állsz, ő akkor is képes jótékonyan meggyőzni, hogy sosem voltál gyönyörűbb.

Meggyőzően és változatosan tud bókolni, meg persze talpig úriember, vagyis nem kiabál, nem káromkodik, nem emeli fel a hangját, sosem durva és erőszakos, hacsak nem kéred kifejezetten. Mert ha kell, tud rosszfiú is lenni, spontán, bevállalós, lendületes, aki mellett nem lehet unatkozni, hiszen mindig tud újat mutatni. Minden téren. Viszont sosem hisztizik, nem toporzékol, nem durcáskodik, nem viselkedik gyerek módjára. Valljuk be, ehhez már nagy adag képzelőerőre van szükségünk. Ha problémája van, kinyitja a száját, nem pedig magában dúl-fúl, mert úgy véli, a harmonikus kapcsolat titka a megfelelő kommunikáció. Éppen ezért mindent megbeszél veled, sőt szívesen kér tanácsot. A csodálatos a dologban, hogy általában meg is fogadja. Beavat a terveibe, valamint imád beszélni a közös jövőtökről. Akkor sem retten vissza, ha bevallod, hogy legalább három égetnivalóan rossz gyereket szeretnél, hanem bátran rálicitál.

A tökéletes pasi - megálmodtuk neked

 

Rendkívül kreatív, ezt bizonyítandó a szórakoztatásodra változatos programokat talál ki, például heti rendszerességgel visz vacsorázni, de legalábbis főz neked, mert hiszed, vagy sem, azt is tud. Ráadásul még csak nem is veti a szemedre, ha te nem. Kétségkívül jól áll a fakanál a kezében, ami nem véletlen, hiszen a magyar, a francia és az olasz konyha titkai mind-mind a kisujjában vannak. Nap mint nap meglep valamivel, például gyakran forró fürdővel vár haza, mondván, hogy tudja, milyen sokat dolgozol. Ezt követően szíves-örömest megmasszíroz, ráadásul jól is csinálja, mert ha eddig nem említettük volna, a szakács meg a hivatásos edző után masszőr a harmadik szakmája.

Akár az otthoni semmittevés is kellemes vele, hiszen nem sajátítja ki a távirányítót, és nem kényszerít focimeccs vagy a Star Trek nézésére, illetve ha mégis, legalább jótékonyan elmagyarázza, ki kivel van. Ha kéred, hősiesen végigüli veled a Született feleségek vagy a Szex és New York összes évadját, de akár egy klasszikus romantikus filmre is kapható, hiszen kellőképpen érzékeny. Na persze azért nem sír többet, mint te, de képes kimutatni az érzelmeit. A filmeknél maradva természetesen csendben tűri eszeveszett vonzódásodat a férfi főszereplőhöz, hiszen amúgy sem az a féltékeny típus, vagy legalábbis, ahogy mindenben, ebben is tökéletesen mértéket tud tartani. Nem féltékenykedik feleslegesen, és nem csinál balhét, ha találkozol egy kávé erejéig életed első nagy szerelmével.

A tökéletes pasi - megálmodtuk nekedKét lában járó kalendárium, vagyis sosem felejti el a születésnapod vagy az egyéb ünnepeket, évfordulókat. Zsigerből megtalálja a tökéletes ajándékot, például azt a csinos táskát, páratlan karkötőt vagy lebilincselő könyvet, amellyel hetek óta szemezel a kirakatban. Ha mégis elvéti, és valami mérhetetlenül giccsessel lep meg, önként felajánlja, hogy nyugodtan vidd vissza. Mellesleg tökéletesen tud olvasni a sorok között, vagyis nem kell neki kétszer mondanod, hogy elkopott a tavalyi kiscsizmád, máris invitál, hogy járjátok be az üzleteket egy szuper új modell reményében, mert bizony a tökéletes pasi fontos ismertetőjegye, hogy hajlandó, sőt szeret vásárolni. Nem rángat keresztül-kasul a bevásárlóközponton, hogy: „Siessünk! Igyekezz már!”, hanem türelmesen kivárja, míg felpróbálod a huszadik nadrágot vagy a harmincadik kabátkát. Mellesleg cipekedni is szeret, és nem rendez jelenetet, ha sokáig kell várakozni a kasszánál. Magára is szívesen költ, és persze kitűnő az ízlése, vagy ha mégsem, legalább hagyja magát terelgetni, és kivétel nélkül azt az inget választja, amelyiket te javaslod. Bár az igazat megvallva mindenben irtó dögösen fest, az egészben a legjobb, hogy ezt nem tudja magáról. Mindig ad magára, de azért persze nem epilál többet, mint te, és nincs is több cipője, mint neked, viszont szívesen költ a tieidre, mert azt vallja, egy nőnek sosem lehet elég.

A tökéletes pasi további kivételes ismertetőjegye, hogy édesnek találja az anyukádat, akivel remekül kijön, de imádja a barátnőidet is, na persze csak módjával, vagyis nem esik rád nézve bántó túlzásokba. Persze a barátnőid is megőrülnek érte, és titokban arról álmodoznak, bárcsak rendelkezne néhány ikertestvérrel. Szívesen bemutat a barátainak, sőt a legdögösebb haverjától sem igyekszik foggal-körömmel távol tartani. Ráadásul mindenfajta kényszer nélkül, örömmel bemutat a szüleinek is, akik egyből a család tagjának tekintenek. Hiába, mint  mesében, a tökéletes pasi édesanyja is tökéletes, vagyis kedves, jóindulatú, és kedvenc mondata, hogy „te tudod, drágám, csináld, ahogy jónak látod”.

Végezetül: tökéletes pasi mindent elhisz, vagy legalábbis úgy tesz. Továbbá végtelenül türelmes. Jól példázza ezt, hogy amikor már nagyon eleged van magadból, ő akkor is kitartóan elvisel. És még valami: mindig megnevettet.  

Bár a tökéletes pasi ideája kétségkívül jól hangzik, a valóságban egy ilyen férfiemberrel túlontúl egyszerű és mérhetetlenül unalmas lenne az életed. A tökéletesség ugyanis kíméletlenül elcsalná az izgalmat, a pezsgést, az apró viták, összezördülések és nézeteltérések édességét a kapcsolatból, úgy meg, valljuk be, fabatkát sem ér az egész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top