Szex

Amit a pasik hat másodperc alatt megnéznek rajtad

Egy új kutatás szerint az első benyomásnak nagyobb a hatalma, mint hittük: a fizikai megjelenésünk meglepően pontos képet ad a velünk szemben állónak a személyiségünkről. Íme hat dolog, amit a friss frizurára híresen érzéketlen pasik az első hat másodpercben megnéznek rajtad.

1. A mosolyod: őszinte és kedves, vagy kínos és erőltetett?

2. A hajad:  bár nincs érzékük a töredezett hajvégekhez és a mesterfodrászok által kreált frizurákhoz, megnézik, hogy ápolt és lágy-e a hajad, és az is megfordul a fejükben, milyen az illata.

3. A sminked: ha annyit viselsz belőle, ami álarcnak is beillene, valószínűleg azon fognak gondolkodni, milyen furcsaságot próbálhatsz elrejteni vele.

4. A dekoltázsod: igen, a srácok a melledet bámulják. Ennek ellenére (vagy éppen ezért) nem kell derékig érő dekoltázzsal mászkálnod, de nyugodtan legyél büszke arra, amid van.

5. A bőröd: te is szoktál órákig agonizálni a homlokod közepén növő pattanás miatt? Nos, a srácok többsége jó eséllyel  észre sem veszi. Azt viszont nagyon is, ha narancssárgára szoliztad magad.

6. A táskád: vajon minden nő problémás, aki hatalmas pakkot (benne számlákat, pótpulóvert, félig kiürült kézfertőtlenítős flakont, ásványvizet, szempillaspirált, letört cipősarkat) hurcol magával? Lehet, hogy nem, a srácok viszont tutira ezt fogják hinni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top