Szex

Imával az esküvő előtti stressz ellen

Az anglikán egyház imák felajánlásával igyekszik enyhíteni a párok esküvő előtti feszültségét.

„Az esküvő az ember életének legszebb napja, amikor valószínűleg nem szeretne idegeskedni, aggódni a beszédek, vagy a részletek miatt” – mondja Rosie Harper tiszteletes. – „Ha a párok elmondják nekünk, miért aggodalmaskodnak, az esküvőjük előtti héten megemlítjük őket imáinkban.”

A párok speciális képeslapokat adhatnak át a tiszteletesnek, amelyen felsorolhatják mindazt, ami idegességgel tölti el őket: a menyegző előtti héten pedig a közösség felajánl számukra egy imát. A tapasztalatok szerint az idegesség elleni imáknak nagy sikerük van a házasulandók körében…

Az anglikán egyház házasságkötéssel foglalkozó honlapján (www.yourchurchwedding.org) ráadásul minden segítséget megkapnak az érdeklődők a templomi esküvő megszervezéséhez. Az egyház szerint ugyanis sokan azért nem tartanak templomi esküvőt, mert nem ismerik pontosan ennek feltételeit, és úgy gondolják, hogy ha nem járnak rendszeresen templomba, nem is mondhatják ki ott az igent – hozzájuk szeretnének eljutni az interneten keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top