Szex

8 szíves apróság Valentin-napra

Idén legyél te a szívkirálynő, és vesd bele magad a sokak által nem szeretett Valentin-napi őrületbe! Olyan apróságokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel tobzódhatsz a szíves hangulatban. Mert néha ilyen is kell…

Édes, ragadós, ropogós és mennyei. Az édesszájú fanatikusok egyszerre vágják rá: crème brûlée! Ne csak Valentin-napon lepd meg vele a párod, de akkor kötelezően szív alakú tálkában szolgáld fel!

Entrend
Entrend

Töltsetek egész délelőttöket a kádban – ahogy Péterfy Bori énekli. Vicces-kedves hozzávalónak szíves műanyag kacsát, illetve az előbbi továbbfejlesztett változatát, a habfürdős kacsát ajánljuk.

SUGAR!
SUGAR!
BigyoShop
Bigyóshop

A laptopmatrica egyik nagy előnye, hogy nemcsak megvédi a gépedet a karcolódástól, de egyedivé is teszi. Mivel könnyen cserélhető, és nem hagy nyomot, így Valentin-nap környékén öltöztesd szíves ruhába a géped, talán a kollégákra is átragad a szerelmes hangulat.

Tudtad, hogy az égi lámpásokat először Kínában használták katonai jelzőfényként még a 3. században? A modern változatnak sokkal romantikusabb feladata van. A mondás szerint aki egy kívánsággal ereszti az égnek, annak valóra válik az álma… Lehet, hogy ugyanazt szeretnétek?

BigyoShop
Bigyóshop

A közös pancsolásra illatos mécsesekkel, sejtelmes fényekkel és finom habfürdővel előkészített fürdőszobában már csak hab a tortán – pontosabban maga a torta – ez a süteményt idéző, szív alakú törölköző. Édességmániások imádni fogják.

Entrend
Entrend

Kevés meghatóbb ajándék van egy romantikus, csak nekünk készített válogatás-CD-nél. Egy kis rásegítéssel azt is a párunk tudtára adhatjuk, hogy a szíves fülhallgatóból még szebben szólnak majd a számok, amelyek kiválasztásakor múzsaszerepben tündökölhettünk.

Kütyüshop
Kütyüshop

Miért tároljátok kedvenc közös fotóitokat a számítógépen? Az egyik legszebb meglepetés, ha előhívod őket, és ízlésesen tálalva átnyújtod a párodnak. A variációk száma végtelen, a kedvencünk ez a vékony drótsodrony. A fotókat a rajta található nyolc, szívformákba ágyazott mágnes közé illesztheted.

EzPontAz
EzPontAz

Ugye milyen rossz, amikor a hidegben nem tudod megfogni a párod kezét? Erre a problémára kínál megoldást a szerelmeseknek készült kesztyű, amely két szingli és egy páros darabból áll. Így a hidegben is érezhetitek egymás kezének melegét, anélkül, hogy lefagyna az ujjatok.

Legyél szerelmes és szerencsés!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top