Szex

Négy nőből egy soha nem szeretkezik

Egy új brit felmérés szerint a 35 feletti brit nők több mint egynegyede soha nem szeretkezik, vagyis gyakorlatilag nem él nemi életet.

A kérdőíven a 35 évnél idősebb brit nők 28 százaléka jelölte meg azt az opciót, hogy „soha” nem él nemi életet.

A rendszeres szexuális életet élő nők közül a gyermektelenek 41 százaléka a legtöbb szeretkezésnél eljut a csúcsra – ez a szám az egygyermekes hölgyek körében 12 százalékra, a kétgyermekeseknél 14 százalékra esik vissza.

A legtöbb nő beismerte, hogy a munka feszültsége rányomja a bélyegét a szexuális életükre. A részmunkaidőben dolgozó hölgyek 67 százaléka vallotta, hogy általában eljut a csúcsra, míg a teljes munkaidőben dolgozó nőknek csak 55 százaléka jelentette ki ugyanezt.

A felmérésben részt vevő 745, 35 és 44 év közötti hölgy legtöbbje komolyan szenved a menstruáció előtti hangulatváltozásoktól, 35 százalékuk egyenesen erőszakossá válik ebben az időben. Amikor a változó korral kapcsolatos félelmeikről kérdezték őket, a 35 év feletti hölgyek 28 százaléka elismerte, hogy tart a memóriája elvesztésétől, míg 26 százalék a szexuális vágyak eltűnésétől fél.

A felmérést egy brit tévécsatorna készítette, a női egészségről szóló új műsorsorozatának beharangozójaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top