Szex

Tanulj a boldog nőktől!

Nincs a Földön olyan ember, aki mindig, mindenhol jól érzi magát, és boldog mosollyal táncol át az életen. Ám tagadhatatlan, hogy egyes nők jobban érzik magukat a bőrükben, mint mások. Kíváncsi vagy, hogy mi a titkuk?

Ne sajnáld magadtól az elismerést!

Ha pár hónap edzőtermi izzadás után beleférsz végre a kedvenc farmeredbe, ha előléptettek vagy felvettek az egyetemre, ne szégyelld megünnepelni! Sokan nem szívesen tesznek ilyet, mert úgy gondolják, hogy az öndicséret nem szép dolog. Nos, az tényleg nem, de miért ne örülhetnél a sikereidnek? Nyugi, pontosan érezni fogod, mi a különbség a kettő között.

Élesítsd az érzékeidet!

Csukd be a szemed, miközben elmajszolsz egy szeletke finom csokit, szagolj bele a sós, tengeri levegőbe, vagy hallgasd a természet hangjait kirándulás közben. Ha az ilyen pillanatokban csak bizonyos érzékszerveidre támaszkodsz, sokszorosára növelheted az élményt.

Ha másként nem megy, tettesd!

Mosolyogj a tükörképedre, élvezd ki a gyümölcs minden falatkáját, és nevess a vígjátékon. Nem kell eltúlozni, de nyugodtan add át magad annak, amit szeretsz. Hamarosan az érzés is erőteljesebb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top